Şimdi Ara

2005 AVENSİS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuğberk01

Sahibinden.com da bazı 1.6 elegantlarda hız sabitleyicinin mevcut olduğu söyleniyor

Örneğin bu araçta hız sabitleyici özelliklere eklenmiş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-avensis-1.6elegant-full-lpgli-2004-model-129850025/detay

kardeş ben 8 sene kullandım bu cihazı hatta hız sabitleyici taktırmak için aramadıgım yetkili servis bile kalmadı. ilandaki araba galeriden. galericiler arabanın özelliklerini bilmez sadece arabayı satmak için olmayan özelliklerde var derler.

Geçen sene 1 tane pejo 407ye bakıyoruz satıcı galerici 110 hplik 1.6 hdı araca ısrarla 120 beygir diyor ordan düşüjn yani.

• hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar yorumlarınızı göz önünde bulunduracağım
  • hız sabitleyici takılamaz diye bi şey yok ancak orijinal olmaz ve değmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Sahibinden.com da bazı 1.6 elegantlarda hız sabitleyicinin mevcut olduğu söyleniyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-avensis-1.6elegant-full-lpgli-2004-model-129850025/detay

kardeş ben 8 sene kullandım bu cihazı hatta hız sabitleyici taktırmak için aramadıgım yetkili servis bile kalmadı. ilandaki araba galeriden. galericiler arabanın özelliklerini bilmez sadece arabayı satmak için olmayan özelliklerde var derler.

Geçen sene 1 tane pejo 407ye bakıyoruz satıcı galerici 110 hplik 1.6 hdı araca ısrarla 120 beygir diyor ordan düşüjn yani.

Bugün pazarda yine birçok defa şahit olduğum bir olay ...

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Bugün pazarda yine birçok defa şahit olduğum bir olay ...

ya hiç sorma bu galericiler 1.0 motoru bile 1.6 diye yutturur valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

hız sabitleyici takılamaz diye bi şey yok ancak orijinal olmaz ve değmez bence.

avensise takılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.