teşekkür ederim. emek varsa içinde nasıl güzel olmaz değilmi
quote:
Orijinalden alıntı: Atl@s
boyamadan önce umarım plastik astarı atmışsınızdır yoksa o boya yakında dökülür
altında boya olduğu için zannetmiyorum orjinal boyası tırnak hamlesi ile çıkıyordu.Bu gün hususu kenarlardan şöyle bir denenme yaptım tırnak ile eskiden sağlam olmuş mübarek.Ama yakın zamanda sprey vernik atacam bu ara onuda söylim..
quote:
Orijinalden alıntı: bugra94
2.hali gerçekten güzel olmuş
II. Hali konusunda Tahminlerimde yanılmamışım işyerindeki arkadaşlar bile inanamadı boyadığıma tabikii fotoları gösterene kadar...
kardeş ben bişey soracagım bende 2004 focus chia var acaba bu kapıdaki maunlar ile ön paneli nasıl sökebilirim bana bi yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: _a_s Dün boyamış olduğum kumanda panelini bu gün kuruduğu için montajını yaptım bakalım şimdi nasıl olmuş.. Bence böyle daha güzel oldu. daha aydınlık bir ortam oldu. o neydi öyle düğmeler kara, panel kara, Kara Mahoya dönmüştü sankim acaba dedim havalandırma ızgaralarınıda söksem sadece çerçevelerini onlarıda gümüş renge boyasam mı neyse şimdilik bu kadar ...
bu daha güzel olmuş hocam kaplamaya göre. eline sağlık, temiz iş çıkarmışsın.
gayet temiz ve başarılı bir çalışma çok güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Grey_Devil
kardeş ben bişey soracagım bende 2004 focus chia var acaba bu kapıdaki maunlar ile ön paneli nasıl sökebilirim bana bi yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkurler
Kapı kısmı için şöyle göstereyim.. Ön panel içinde şöyleee...
quote:
Orijinalden alıntı: ghostplayer gayet temiz ve başarılı bir çalışma çok güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: kocaog!u bu daha güzel olmuş hocam kaplamaya göre. eline sağlık, temiz iş çıkarmışsın.
Teşekkürler ledlerle ilgili çalışmam var tamamladıkça onlarıda paylaşırım sizlerle inş.
güzel olmuş
Konuyu hortlattım ama sormadan da çözümünü bulamayacağım galiba. Teyp ve gösterge panelinin olduğu kısımları ben de boyamak istiyorum. Havalandırma ızgaralarının çevresini de.Ama bunları nasıl sökeceğimi bir türlü anlayamadım. Elimde kalmalarından korkuyorum Nasıl çıkaracağımı bilen varsa anlatabilir mi? Teşekkürler.
Usta Ben Hoparlörün Olduğu Kısmı Bi Açamadım. Bana Nerden Açacağımı Gösterebilirmisin ? 2004 comfort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme