Şimdi Ara

2005 getz şuan kaça satılır sizce??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla linklerden biri uçmuş diğeride 16.5 a vermiyor:)
  • 16.500 iyi fiyat.
  • 16.500 gerçekten çok iyi bir fiyat bence 17-19 arasına giderdi 16 gerçekten iyi pazarlıkla 15 e alınır bu araba bu kadar kötümüki fiyatı bu kadar düşürdün bence bir iki milyar daha yükselt fiyatı km daha az araba temizede benziyor üsteli bunun sıfırı 25 bin ytl nin üzerinde sanırım
  • 2 ay once ablama alıcaktım 16.500 ye 1.6 motorlusunu 18.000 deydı kılometresı 2005 model cızık yoktu arabada yapmayın lutfen 18-19 etmezzzz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 26 Mart 2007; 0:30:39 >
  • araba da fiyat düşürülecek bi durum yok ama sıfır araba fiyatları donanımsız olarak o kadar düşük fiyatlara satılıyoki insanlar 2. eli talep etmiyor...
    yoksa bizim arabayı alan sorunsuz en az 5 yıl kullanır...
    artı 100.000 garantisi de devam ediyor...
    bide şuan para lazım arabaya da ihtiyacım yok şirket arabası var...
    herkese fikirleri için teşekkürler...
    soranlar çok aslında bakalım satıcaz inşallah...
  • sahibinden..om dan 2005getz 5 yıl garanti kapsamında cd çalar lı ki bu modeller 2005 aralık sonrası çıkanlar oluyor genelde 13.000 km de 15,500 YTL 'ye aldım.Abs-Ebd yok ama tertemiz bir araç.Benzinli düz vites.

Daha yedek lastik kullanılmamış tertemiz bir araç. 18.000ytl olan modeller otomatik vites olan modeller.Benzinliye verilmez bu kadar...
  • ben 18 milyara satmayı düşünmüyorum ki zaten...
    şuan 16,5 milyara düşünüyorum....
    sizin aldığınız arac 15,5 ve abs+ebd yokmuş, benim aracımda olduğu halde ben 16,5 a vericem....
    bence abs+ebd en önemli özellik bir araçta...
    sanırım siz full olmayan bi araç aldınız...
    1-1,5 milyar fark ödeyip full alsaydınız daha iyi olurdu aslında...
  • elektronık fren sıstemı varsa bır aracta ben ızmırde yasıyorum ızmır gıbı bır yerde abs gereksız ama kar ve buz tutan yollarda abs gereklı bence tabı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.