Şimdi Ara

2005 HONDA CİVİC hangi LPG ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model honda civic aldım inşallah bir sıkıntı olmazsa lpg taktırmayı düşünüyorum.

Aklımda BRC vardı ama bir mühendis arkaşla konuştum kitmtm yi tavsiye etti hondalar için tecrübesi tavsiyesi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.

şimdiden teşekkür ederim....

• merhaba arkadaşım. bende 1,5 ay önce 2004 honda civic almıştım. aldığımda lpg yoktu. milano marka lpg kiti taktırdım (1150 tl). şu ana kadar 7000km yaptım herhangi bi sorun çıkarmadı. Denizli-Erzurum arası izne gidip gelirken uzun yolda ortalama 100-120 km hızla 140 kuruş yaktı. şehiriçi 160-170 civarı yakıyor. tavsiye ederim.
  • Yakıt değerleri hemen hemen aynı. Ben ş.içinde 200 kuruşu gördüğü oluyor. Burda litresi 2 tl.

Bu arada 10 bin km dir BRC kullanıyorum. Bu güne kadar hiç canımı sıkmadı.
    Soracağınız birşey olursa cevapmalaya çalışırım..
  • Gaza yüklendiğinde bayırlarda vs.sorun olammasını istiyorsan,arabanın gazda çalıştığını hissetmek istemiyorsan kısaca, vogas plus dual sıralı sistemi tavsiye ederim..tabi durumun müsaitse Prins al derim tabiki o ayrı.
  • Yeni konu açmaktansa öncekileri okumakta fayda var. Neler önerilmiş, neler yaşanmış...:
    http://forum.donanimhaber.com/m_42213099/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42327024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 8 Eylül 2010; 13:08:59 >
  • Hondacı kadir ustayı hondacılar bilir ona sordum ya prins yada kitmtm taktır dedi ustayı dinmelekte fayda var diye düşünüyorum...
  • prins bencede fakat bütçe uygunsa..
  • italyan lovato arabanın performansınıda düşürmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.