evet aranıza 2006 toyota avensis elegantla girmiş bulunuyorum:) araç 90 bin km de gümüş gri bir parça boyası var. 29.500 tl ye aldım umarım hayırlı olur. bundan sonra çok sorularım olacak size arabayı tanıma konusunda. sanırım benden kurtulamayacaksınız :)
hayırlı olsun, çok isabetli bir karar vermişsiniz. 8.5 senedir 2004 avensis 1.6 comfort kullanıyorum. Aracımdan çok memnunum ve en az 3 sene daha binmeyi düşünüyorum. Bu süre zarfında önemli hiçbir sorun çıkarmadı diyebilirim. Araç hakkında elimizden gelen yardımı memnuniyetle yaparız.
çok teşekkür ederim
bu avensisin parça fiyatları çok mu pahalı diger araçlara göre? bir xenon fara 1,250 TL servis fiyat veriyormuş?
Yabancı arabaların parça fiyatları yerlilere göre daha pahalı.Xenon far olayı çok abartılıyor.Kullanmaya bağlı bir olay.
27-28 bin lira ortalama bir fiyat olacaktır. 31 bin lira oldukça yüksek. ikinci elde D segmenti araçların fiyatları C segmenti araçlarınkine yaklaşır. 2005 model corolla ortalama 26-27 civarıdır. Bunu dikkate almanızı öneririm. D segmenti yaşlandıkça aynı yaştaki C'lerin de altına düşebilir.
Avensis'lerin parça fiyatlarına gelince; sair ithal araçların parça fiyatlarından bir farkı yoktur. Bütün servisler güya piyasada bulunmayan orjinal parçalara yüksek fiyat çekerler. Piyasada logosuz aynı ürünü yarı fiyatına bulabilirsiniz.
avensıs mı yoksa 2005 jetta mı
iyi sıkıntı yok kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme