Şimdi Ara

2005 YILININ EN iYi SARKISI SiZCE HANGiSiDiR??(SU ANA KADAR OLANLAR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • killers song
  • Backstreet Boys : İncomplete
    tabikide....
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulcube

Backstreet Boys : İncomplete
    tabikide....

backstreet boys yeni albüm mü çıkarttı yaa bn geri kalmışım birass nesee dinlerimm artkk

carolina marquez - the killer song

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan1453

gülseren- Rimi rimi ley 1 numara.......

bence de

• sertap aşk ölmez

2005 YILININ EN iYi SARKISI SiZCE HANGiSiDiR??(SU ANA KADAR OLANLAR)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

50 cent - CaNy ShOp ...

arkadaş candy shop demek istemiş o şarkı evet güzel sayılır
    ama en babası tabiki CEZA (Holocaust) çünkü ceza etnik bir sentez CEZA kimseye değişilmez
     2005 YILININ EN iYi SARKISI SiZCE HANGiSiDiR??(SU ANA KADAR OLANLAR)
  • Bu senenin en iyi italyanca şarkısını yazıyım bari
    Tiziano Ferro - Ti voglio bene(bide ne demek onu bilsem)
  • HeLena Paparizou-My numberOne
  • britney spears toxic müthiş
  • Black Eyed Peas __ Don't phunk with my Heart
  • helena-my number one
  • quote:

Orjinalden alıntı: theja

Bu senenin en iyi italyanca şarkısını yazıyım bari

anLamı; ti amo manasina da gelen italyanca soz. manasi "seni seviyorum"dur. bir bakima alternatif seni seviyorumdur. italyanlar kullanir ekseriyetle.

motamot cevirisi hemen hemen: seni istiorum iyilik namina/iyilik icin'dir.**

sahsen t'amo diip soylemeyi tercih ederdim italya'da olsam ya da italyan birine solicek olsam. agizdan çat diye cikar, siz de misal seni seviyorum tarzi tipki ti voglio bene uzun uzun soyleyip kasilmassiniz. arkadasca manada alirsa karsinizdaki ti voglio bene'yi hemen bkz verip anladin sen onu diyip isin icinden cikarsiniz. zaten seni seviyorum baabindan bisiiler soliceksiniz, cok iyi olmanin manasi yok, inceden ayar da vermek lazim bu devirde.

Bence TarKan'ın çıakracagı aLbüm

• quote:

Orjinalden alıntı: ftdeniz

quote:

Orjinalden alıntı: theja

Bu senenin en iyi italyanca şarkısını yazıyım bari

anLamı; ti amo manasina da gelen italyanca soz. manasi "seni seviyorum"dur. bir bakima alternatif seni seviyorumdur. italyanlar kullanir ekseriyetle.

motamot cevirisi hemen hemen: seni istiorum iyilik namina/iyilik icin'dir.**

sahsen t'amo diip soylemeyi tercih ederdim italya'da olsam ya da italyan birine solicek olsam. agizdan çat diye cikar, siz de misal seni seviyorum tarzi tipki ti voglio bene uzun uzun soyleyip kasilmassiniz. arkadasca manada alirsa karsinizdaki ti voglio bene'yi hemen bkz verip anladin sen onu diyip isin icinden cikarsiniz. zaten seni seviyorum baabindan bisiiler soliceksiniz, cok iyi olmanin manasi yok, inceden ayar da vermek lazim bu devirde.

Bence TarKan'ın çıakracagı aLbüm

Bilgilendirdiğin için teşekkürler,cehaletin gözü kör olsun ne diyim

• 2 Gün sonra Coldplay in Yeni albümü X&Y çıkıyo o zaman sölücem yılın Şarkısı budur diye...GüveniyoRuM KeratalaRa!!!
  • çıktı o yaw.internette dolaşıyo
  • Speed of Sound harici nanay 6 haziran açıklanan çıkış tarihi.Speed of sound da çok vasat bişi tırsıyom walla dandik bi albüm olacak diye.Yeryüzünde üstüne tanımam Coldplay'in adamlar benim için toplanıp albüm yapıyo resmeN...Brit Rock ForeveR.RadioheaD ve muse da iidiR ancak Coldplay kusuRsuz geliyo bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 4 Haziran 2005, 3:06:44 >
  • olsun çıkış tarihinden 2 ay önce albüm indirdiğiim bilirim.bunun da var internette.bi çok yerde gördüm
  • Az önce baktıM.Yazmadan az önce yok yani "Fix you" var bi de dinlemiştim güzel sayılıR ama elimde yok diE 6 tane fake indirdim ve pes ettim sonunda... (Fix u da OC nin 2. sezon 23. bölümünde çalınmış şarkının çaldıı bölümü DL etmiştim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 4 Haziran 2005, 3:21:03 >
  • pandacuum gaza getirdin beni bi DL yapmayı deniim dedim sayende FaKE maNyaa oldum adamlar troubLe'ı fix you die geçiriyolar Annamıyom ben bu fake manyaklarını walla 24 kb ile indiriyom, boş yere uPLoaD yapmaktan ne anlıyolar.Biz upload' tan nassı yırtarız die bakıyoz adamlara bak yaa.Boş kalan baKKaL gideR... misaLi!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.