Şimdi Ara

2006-2007 Range Rover Sport alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
38.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

2006-2007 olanların ederi 60-70000 TL maksimum.

Boş yere 10 yaşında araca asla 100000 TL falan vermeyin.

Onun yerine gidin böyle bir araç alın.

onerdigin arabaya bak ya. su adam hala ban yemedi mi trollun ALLAHI

Neyini beğenmiyorsun anlamadım.

Mis gibi değerinde araç önerdim.

Adam gidip 10 yaşında ahı gitmiş vahı kalmış çapulcu ve eski teknoloji RR Sport alıp sürekli sorunlarla ve masraflarla mı uğraşsın.

Üstelik 40-50000 TL piyasasının üstünde fiyat çekilirken.

Mazda 6 alırsa parası da cebinde kalmış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu araçlar çok sorunlu bilginiz olsun.

Arkadaşımda var ve şanzıman arızası verdi, 11000 tl harcadı ardından sattı...
  • Bu paralara E270-280 CDi alınır 2007-2008 model performans konfor sorunsuzluk en ust seviyede yaşanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Merhaba arkadaşlar 2006-2007 model range rover sport bakıyoruz.
    2006 model 230.000 kmde temizine 110.000 tlye bi pazarlığımızda var.
    Şuan 2003 model passat highline var 400.000i devirdi :) 35.000 tlden alıcısı var.
    Biraz model yükseltmeye kalksan bile 60.000-70.000den aşağı değil hemde boş olanları.
    Araba 8-9 yıllık en çok aklıma takılan o.
    Bu arabaların 110.000-130.000 arası piyasa var.
    Masraf çıkarırmı? 200.000-250.000 km nasıldır bunlar için

110TL o araca fazla. Sportun ilk çıktığı zaman o zaman zaten. Sonra makyaj yedi ve kasa değiştirdi.

* İlk baktırmanız gereken süspansiyon amortisör sistemi. 100binden sonra problem yaratır genelde Land Roverlarda. Bahsettiğim sistem parçasına körükte derler.Arabayı yükseltip alçaltan zımbırtı yani. (1500-200tl arası)
    * El freni değişmiş mi ona bakabilirsiniz. 2006 RR Sportlarda elektronik el freninde hata vardı. Fabrika değiştirip sorunu çözmüştü. (ücretsiz bu işlçilik)
    * Triger'e bakabilirsiniz. Değişmişlerdir büyük ihtimalle.
    * Aracı kaplatmış, sıkıntılı. çizik, boya macun varsa belli olmaz. O kaplamayı yarın birgün çıkarmaya kalktığınızda kalkabilir boya (arkadaşımın başına geldi araç RR değil)
    * Range Rover Sportların süspansiyonları daha serttir. Ben daha çok seviyorum ayrı. Genede RR Sportta bile saatlerce yol gidip zerre yol yorgunluğu çekmezsiniz.
    * Hızlı giderken sert ve yandan bir rüzgar yerseniz savrulur. Alçak binek otomobil gibi düşünmeyin. Ha zaten ben süzülerek giderim işim olmaz derseniz sorun yok.
    * MTV si 3 küsürdü, Lastik ücreti 3 civarıydı, Kaskosu 3 civarıydı en son. Son birkaç yıldır ben ilgilenmiyorum araçla.
    * Yüksek kilometre Range'ler de şanzımanı kesinlikle bir ustaya gösterin. Aman diyeyim. 20bin TL civarı bir fiyatı vardı şanzımanın.
    * Turbo, manifolt ve intercooler'ına baktırın.

2005-2007 arası RR Sport veya Vogue alıp, 40bin TL civarı bir masrafla aracı orjinal parçalar kullanılarak hem makyajlı hale getirirsiniz. (far, ön ızgara, arka far vs vs bildiğiniz 2009 falan olur), hemde tüm problemlerini giderip sorunsuz aracınıza binersiniz.

Kendi aracımıza olumsuz tecrübe aktarırsam, sadece o alçaltma yükseltme körükleri ile problem yaşadık 100bin den sonra. bunun dışında 200bin'e yakın araba en ufak bir problemimiz olmadı. Araç sadece şehir aracı değil. Ağır off road arazi olmamak kaydı ile (kayalık, derin çamur vs vs), her türlü yolda kullanılan bir araçtır ve buna rağmen sorun çıkarmadı. (tangır tungur ses dahi gelmiyor)

Özetle, parasal olarak sıkışık değilseniz, güvenebileceğiniz bir servisiniz varsa (aracı göstermek için) harikulade araçtır. Dediğim gibi şahsi fikrim o para o arabaya fazla.

• Mantık ve kapl çatışmasi resmen. Mantıkla düşünürseniz o paralari yeni araçlar, kalple düşünürseniz gönlünüzdeki range. Allah kolaylık versin.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Çok naif bir insansınız
  • Evet bakıldığında taş gibi araba tipini bende çok seviyorum ama 10 yaşına gelmiş artık.Motor şanzıman sağlam olsa süspansiyonu vs yürüyen aksam eskimiştir.Hani 20-30 bin liralık bir şey olsa katlanırsında ne bileyim 0 km dolu dolu D sınıfı araba parasını buna vermem şahsen.Birde almakla iş bitse gene neyse çok para yer bu araç.Hani hayalindeki araç bile olsa sıkar bi yerden sonra.

Böyle bir araç alacak olsa 200 bin lirayı gözden çıkarıp 2010 model 100 bini geçmemiş 3.0 motorlusunu alırdım.Diğer türlü hiç bulaşmam
  • Gözümüz yemedi gibi şuan
    Yardım edenlere teşekkürler..
    2013 range rover sport 150.000-170.000 e var ama benzinli :(
    Hayırlısı bakalım..

• bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    ya bu tür araçlar genelde masraflı olmaktadır. d segment 3 serisi veya c serisi otomobil alsanız aradaki vergi farkı bile yürütme masraflarını karşılar. illa suv seviyorsanız 60 bin bandında 2008 üstü grand vitara bakabilirisiniz en azından gündelik otomobil maliyetine suv. rr derseniz spor otomobil maliyetine binmiş olursunuz.
  • sakın bulaşma çok sorun çıkarabilen bir araçtır, ve tamir masrafları inanılmaz pahalı.
  • Range rover 3.6 dizel hse tdv nasil bir arac burda ve internetteki araştirmalarima gore 2.7 tututlmayan arac ama 3.6 2008 2007 modeller nasil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayki kullanıcısına yanıt
    Ben almak isterim ben bu aracla genellikle calisma alanina yani cok binmeye niyetim yok sadece araci sevdigimden almak istiyorum ve 3.6 sport lar nasil bilgi verirseniz sevinirm

• umryzc02 kullanıcısına yanıt
    2.7 tutulmamasının nedeni; motorun kasaya göre güçsüz olmasından dolayı çabuk ömrünü doldurması.
    3.0-3.6 larda böyle bir problem yok, fiyatları da yüksek o yüzden.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    2.7 kasasina 3.0 motor alirsak sadece
    Nasil olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.