Şimdi Ara

2006 5.20d Satılacak ve yeni bir araç alınacak . Öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Jaguar XF diyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-samnu-dan-2012-jaguar-xf-2.2-diesel-101416762/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-jaguar-xf-2012-2.2-dizel-ozel-siparis-tam-dolu-ilk-sahibinden-104978505/detay

Böyle diyorsunuz ve beni bitiriyorsunuz hocam

XJ fanıyım ben . Çok sevdiğim bir araçtır kendileri . XF biraz daha ufağı sadece . Tavsiyeniz çok iyiydi hocam . Babamında benimde aklımdan tamamen çıkmış bu araç .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-luxcar-jaguar-xj-3.0-dizel-premium-luxury-114757036/detay Şu araç biraz daha düşük fiyatlı olsa ne olurdu sanki !

Babamla şu an verdiğiniz linklerdeki arabaları konuşuyoruz hocam . Büyük ihtimalle 1 hafta Jaguarımız olabilir gibi . 2.2d olanı sevdi . 3.0d olan yakıt konusunda biraz fazlacı imiş . O sebepten ona yönelmeyeceğiz . Saygılar teşekkürler

Normalde xj önerecektim fiyat limitinizi görünce xf önerdim pişman olmazsınız alırsanız şimdiden hayırlı olsun

İstese çıkarırda aslında bizimki birazda cebine düşkün . Hocam konuştuk babamla . %90 Alıyoruz beyaz istedi özellikle .

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Yeni kasa 5 serisi dış tasarım olarak güzel bir araç ancak genel kullanıcıların yorumları kalitenin düştüğü yönde nedendir bilinmez bende Jaguar tavsiye ederim konforlu,performanslı ve prestij bir araç ancak uzun süre kullanma şansım olmadı pek daha fazla yorum yapamıyorum.

Bizde öyle söylentiler duydukta hocam . Arabayı test etme şansımız doğmuştu bunu değiştirmeye karar verirken . Çok güzeldi . Kronik sorunları nedir ne değildir hiç bilmiyorum . Elimde olsa bir scirocco R aldırırdım kendim için de almaz . Bir araba eve yeter diyor . XF de karar kıldık . En kısa zamanda alırız hayırlısıyla .

• XF güzel seçim bence hem farklı bir araç dikkat çekiyor bence en güzel beyaz yakışıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Yeni kasa 5 serisi dış tasarım olarak güzel bir araç ancak genel kullanıcıların yorumları kalitenin düştüğü yönde nedendir bilinmez bende Jaguar tavsiye ederim konforlu,performanslı ve prestij bir araç ancak uzun süre kullanma şansım olmadı pek daha fazla yorum yapamıyorum.

Bizde öyle söylentiler duydukta hocam . Arabayı test etme şansımız doğmuştu bunu değiştirmeye karar verirken . Çok güzeldi . Kronik sorunları nedir ne değildir hiç bilmiyorum . Elimde olsa bir scirocco R aldırırdım kendim için de almaz . Bir araba eve yeter diyor . XF de karar kıldık . En kısa zamanda alırız hayırlısıyla .

Tek arabayla ömür geçmiyor be hocam şimdiden hayırlı olsun aracınız.

• AUDİ VE BMW BİR ADIM ÖNDE ŞUAN İKİNCİ EL OLARAK DÜŞÜNÜRSEK MERCEDES ESKİ KARİZMASINI BİRAZ ÇİZDİRMİŞ DURUMDA ZATEN SON SATIŞ RAKAMLARIDA BUNU GÖSTERİYOR. AUDİ A6 ÖNERİRİM AMA BMW YENİ 5 KASALARDA GÜZEL ...
  • güncel kasa 5 serisinin yanında mercedesin ismi anılmaz oldu. biraz piyasa araştırması yaparsanız bana hak vericeksiniz. şu an elinizdeki kasanın 5.20ia sı var benim yakın arkadaşımda süreklide kullanıyorum konfor sessizlik ve performans açısından prestij ve görünümüde içine eklersek size tavsiyem yeni kasa 5 serisi olacaktır.
  • Jaguar ve Mercedes 2.2 litrelik motorları yüzünden bence mantıksız araçlar. Senelik vergileri çok fazla bu arabaların. Değişik bir markaya yönelecekseniz bence Audi iyi bir alternatif.

Şu tarz bir A6 bence idealdir. Ayrıca ileride satacağınız zaman Jaguar ile çile çekeceksiniz büyük olasılıkla. A6 ise aksine her zaman piyasası olan bir araçtır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-a-6-tdi-177-hp-4-bolge-klima-4-isitma-sag-solhafiza-tam-ful-115211599/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ekspres-plaza-dan-2012-audi-a6-2.0-tdi-dogus-cikisli-115204725/detay

• a6
  • arkadaşlar tüm mesajları okuduk bırlikte . Kararımızı jaguardan yana verdik lakin aracın 2.0 motorlara olan vergi farkı bin lıradan fazla . Konfor olarakta çok iç açıcı degil . Malzeme kalıtesı güzel tabı . Ama rahat degıl mesela bır 5 serısi kadar. A6 yada baktık . Bence okadar para o arabaya degmez . Yenı 5 almakta karar kıldık . Tabı bütcemızıde çokca arttırdık . Gelıyor Haftaya arac hayırlısıyla . Test sürüşlerımıze dayanarak kerınlıkle onerırım yenı 5 lerı . Ortada ne kadar cok olsada . Deger .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar tüm mesajları okuduk bırlikte . Kararımızı jaguardan yana verdik lakin aracın 2.0 motorlara olan vergi farkı bin lıradan fazla . Konfor olarakta çok iç açıcı degil . Malzeme kalıtesı güzel tabı . Ama rahat degıl mesela bır 5 serısi kadar. A6 yada baktık . Bence okadar para o arabaya degmez . Yenı 5 almakta karar kıldık . Tabı bütcemızıde çokca arttırdık . Gelıyor Haftaya arac hayırlısıyla . Test sürüşlerımıze dayanarak kerınlıkle onerırım yenı 5 lerı . Ortada ne kadar cok olsada . Deger .

tartışmasız bmw yeni 5 serisiyle mükemmel bir iş çıkardı. aracınız hayırlı olsun bence en güzel aracı tercih etmişsiniz. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: askvesen

quote:

arkadaşlar tüm mesajları okuduk bırlikte . Kararımızı jaguardan yana verdik lakin aracın 2.0 motorlara olan vergi farkı bin lıradan fazla . Konfor olarakta çok iç açıcı degil . Malzeme kalıtesı güzel tabı . Ama rahat degıl mesela bır 5 serısi kadar. A6 yada baktık . Bence okadar para o arabaya degmez . Yenı 5 almakta karar kıldık . Tabı bütcemızıde çokca arttırdık . Gelıyor Haftaya arac hayırlısıyla . Test sürüşlerımıze dayanarak kerınlıkle onerırım yenı 5 lerı . Ortada ne kadar cok olsada . Deger .

tartışmasız bmw yeni 5 serisiyle mükemmel bir iş çıkardı. aracınız hayırlı olsun bence en güzel aracı tercih etmişsiniz. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah

çok teşekkür ederim hocam . E seri mercedeslerde güzeldi ama 5 değiller . Cidden bmw çok kral işler yapıyor ve parasını hak edıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 serisinin hangi versiyonunu tercih ettiniz ?
  • quote:

5 serisinin hangi versiyonunu tercih ettiniz ?

5,20D comfort paket hocam . Almışken en konforlusu olsun derdinde bizimki
  • çok iyi bir seçim güle güle kullanmak nasip olur inşallah
  • quote:

çok iyi bir seçim güle güle kullanmak nasip olur inşallah

Çok teşekkür ederim hocam . Aracımız şükürler olsun ki geldi . Ben bu kadar rahat güzel ve sportif bir araç görmedim diyebilirim . 2.0 motoru hem az yakıyor hemde performanslı bir motor .
  • güzellik görecelidir ama yeni 5 serisi bu göreceyi kaldırdı ortadan :) hem kalite hem prestij hem ekonomi ne bileyim yok böyle bi araç :) herkes sahip olmak ister yani. varsa resimler paylaşırmısınız
  • Range Rover Sport alın.
  • quote:

güzellik görecelidir ama yeni 5 serisi bu göreceyi kaldırdı ortadan :) hem kalite hem prestij hem ekonomi ne bileyim yok böyle bi araç :) herkes sahip olmak ister yani. varsa resimler paylaşırmısınız

En kısa sürede paylaşacağım hocam . Evimde değilim şu anda . İnternete giremiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Range Rover Sport alın.

Jip düşünmüyoruz hocam . Hem vergi hem yakıt olayları o kadar fazla ki meretler de . Yeni 5 aldık BMW dan . Şu an mutluyuz .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.