Şimdi Ara

2006 Corolla - 2005 Megane - 2005 Golf Kıyaslaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hangi birini sayayım hocam. Şuan arabanın her şeyini yaptırdım sayılır daha iki gün önce çıktı sanayiden ama hâlâ sorunlar var. İlk çalıştırmada rolanti dalgalanmasi oluyor soğuk motorda. Bazen ilk çalıştırmada stop ediyor tekrar ikinci marşı istiyor gaz vermezsem stop ediyor. İçeriye su alma problemi var dediğim gibi yağmur giderlerini temizlettim ama büyük ihtimal stoplar veya farlardan alıyor yağmur yağınca hem arka stepne kısmına hem sürücü koltuğu altındaki gizli cebe su doluyor aynı zamanda kapı ceplerine de su doluyor. Önceki megane gb aracımda da vardı bu sorun. Ses yalıtımı yok benzinli araç olmasına rağmen yüzü geçince motor kucağında gibi motor sesi geliyor. Yok bilgisayarı 7-8 litre ortalama yakıt gösteriyor pompa verisi 10-12 litre en az. Gazda giderken de benzin göstergesi düşüyor. Yol tutuş sıfır viraja hızlı girmeye en çok korktuğum araba megane 2 kaç kere savrulma tehlikesi geçirdim. Ön takım hiç düzen tutmuyor abartısız 6 ayda bir mutlaka ön takım yaptırmam gerekiyor. Sık sık elektronik arızalar veriyor ya airbag lambası yanıyor ya sinyal kolu çalışmıyor ya ampul kesiliyor bazen silecekler sapıtıyor. Geçen gün farlar açıkken sol tarafın sinyalleri de yanıyordu komple. Elektrikciye gittim şase var dedi bişeyler yaptı gitti yüz kağıt. Yani ben ömrümde megane 2 kadar sorunlu araba görmedim iki tane megane 2 bir tane de megane 1 aracım oldu megane 1 bu kadar sorunlu değildi onda en fazla üst kapak yaptırdım bazen de lpg sen kaynaklı sorunlar olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Megane 1 i ben de 8 sene kullandım çok az sıkıntı yaşadım, 2 ye göre daha stabil gerçekten.

Rölanti dalgalanması ile sabah stop etmesi aynı sebepten hocam, rölanti motoru yüzünden. Gazla benzini ayarlayamıyor. Sabah araçta marşı basmadan yarım kontakta 3 -5 saniye bekleyin stop etme sorunu düşüyor. Rölanti motoru kendini ayarlamadan marş bastığımız için öyle oluyormuş.

Benim araçta da su sızması vardı farları söktüm far kapağının dipleri açılmış 502 ile yapıştırdım şimdi sorun yok. Ama sizde bayağı fazlaymış.

Ön takım için defalarca gittim sorun yok dendi bana mesela, ama tak tuk ses vardı, sorun direksiyon kutusunda çıktı 😀

Allah kolaylık versin hocam gerçekten sorun çıkarıyor. Ama kendi fiyat skalasinda pek de rakibi yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

Megane 1 i ben de 8 sene kullandım çok az sıkıntı yaşadım, 2 ye göre daha stabil gerçekten.

Rölanti dalgalanması ile sabah stop etmesi aynı sebepten hocam, rölanti motoru yüzünden. Gazla benzini ayarlayamıyor. Sabah araçta marşı basmadan yarım kontakta 3 -5 saniye bekleyin stop etme sorunu düşüyor. Rölanti motoru kendini ayarlamadan marş bastığımız için öyle oluyormuş.

Benim araçta da su sızması vardı farları söktüm far kapağının dipleri açılmış 502 ile yapıştırdım şimdi sorun yok. Ama sizde bayağı fazlaymış.

Ön takım için defalarca gittim sorun yok dendi bana mesela, ama tak tuk ses vardı, sorun direksiyon kutusunda çıktı 😀

Allah kolaylık versin hocam gerçekten sorun çıkarıyor. Ama kendi fiyat skalasinda pek de rakibi yok
    Sabah soğuk motorda stop etme ve rolanti dengesizliği sorunu beni aylarca uğraştirdi. Bir sürü parça değiştirdim. Isı sensörü değişti, boğaz kelebeği değişti, benzin pompası bile değişti sorun çözülmedi bi ara düzelir gibi oldu şimdi yine yapmaya başladı. Ayrıca özellikle 1 ve 2.viteslerde gaza fazla abanmadan rolantide gidiyorken veya gazdan ayağını çektiğin anda tekleyerek gidiyor. Gaza basarken ve yüksek vites ve devirlerde sıkıntı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

• daswagen kullanıcısına yanıt
    Bu bu nasıl bir grafiktir hocu

80 lere gittim geldim bi an.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Şefim hep çay hep çay olmaz bea.

Arada bir öğle vakti git te şöyle mis gibi bir pilav üstü kuru yedirsinler esnaf lokantasında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.