Şimdi Ara

2006 ford focus trendly mi 2005 megane diynamik sedan mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 focus trendly ile 2005 1.6 megane dynamik arasında kaldım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• megane ın donanımını bilmediğim için donanım konusunda hangisi üstün bilmiyorum ama yol tutuş performans kullanım rahatlığı açısından focus önde bunu rahatlıkla söyleyebilirim c sınıfında focus-megane b sınıfında era-symbol tartışmasının ardı arkası gelmez en iyisi iki aracıda imkanın varsa test et olmadı birşekilde kirala vs ama mutlaka satın almadan önce kullan kendin karar ver iki araçta çoğunluğu şirketlere olmak üzere çokça satılıyor ikiside işini görür ama focusu daha bi özenle incelemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

megane ın donanımını bilmediğim için donanım konusunda hangisi üstün bilmiyorum ama yol tutuş performans kullanım rahatlığı açısından focus önde bunu rahatlıkla söyleyebilirim c sınıfında focus-megane b sınıfında era-symbol tartışmasının ardı arkası gelmez en iyisi iki aracıda imkanın varsa test et olmadı birşekilde kirala vs ama mutlaka satın almadan önce kullan kendin karar ver iki araçta çoğunluğu şirketlere olmak üzere çokça satılıyor ikiside işini görür ama focusu daha bi özenle incelemeni tavsiye ederim
    megane dinamikte bi sürü şey varken boş fokusu napacaksın fiyatları ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

megane dinamikte bi sürü şey varken boş fokusu napacaksın fiyatları ne kadar?

Alıntıları Göster
    Km/fiyat ve kusur durumları nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Km/fiyat ve kusur durumları nasıl ?

Alıntıları Göster
    Eğer donanıma çok önem vermiyosan Focus ,veriyorsan Megane
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

Eğer donanıma çok önem vermiyosan Focus ,veriyorsan Megane

Alıntıları Göster
    Megane dynamic focusa göre daha donanımlı olabilir ama focusun 1 yaş daha genç olduğunu gözardı etmemelisiniz.. 2004 focus sahibiyim 2006 megane la bile değişmem, tercih meselesi, aklımdaki fikir; megane da olsa onun bir reno olduğu gerçeğidir, adamlar karının %71 ini servisten sağlıyor, akraba olursun artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: karatren84...

Megane dynamic focusa göre daha donanımlı olabilir ama focusun 1 yaş daha genç olduğunu gözardı etmemelisiniz.. 2004 focus sahibiyim 2006 megane la bile değişmem, tercih meselesi, aklımdaki fikir; megane da olsa onun bir reno olduğu gerçeğidir, adamlar karının %71 ini servisten sağlıyor, akraba olursun artık.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: karatren84...
    ama focusun 1 yaş daha genç olduğunu gözardı etmemelisiniz..

1 yaş çokta büyük bir rakam değil bence.

Megane derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karatren84...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: karatren84...

renault naptı sana
    zaten kimsede 2004 eski kasa focusunu alıpta megane'yi değişmez

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan7171

2006 focus trendly ile 2005 1.6 megane dynamik arasında kaldım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

trendly and friendly diye bir reklam vardı aklıma o geldi Trend aslında o donanımın adı.

Araç boş sayılır, en alt donanım zaten. Temel ihtiyaçlarını karşılar. Farları elle yakarsın, klimayı elle ayarlarsın. Sağlam araçtır, kısaca focus'tur. Seni üzmez. Megane'nın donanım seviyesini bilmediğim için bişi diyemiycem. Ne oluyo bu dinamik? Alt üst orta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan7171

2006 focus trendly ile 2005 1.6 megane dynamik arasında kaldım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

trendly and friendly diye bir reklam vardı aklıma o geldi Trend aslında o donanımın adı.

Araç boş sayılır, en alt donanım zaten. Temel ihtiyaçlarını karşılar. Farları elle yakarsın, klimayı elle ayarlarsın. Sağlam araçtır, kısaca focus'tur. Seni üzmez. Megane'nın donanım seviyesini bilmediğim için bişi diyemiycem. Ne oluyo bu dinamik? Alt üst orta ?
    Meganenın içi çok geniş ama sürüşünü beğenmedim, içinde kalite hissi yok, plastikleri dandik duruyor, Meganeyi bi biz biliriz bi de fransız sömürgeleri. Focus ise tüm dünya için üretilmiştir.
    Ben focus diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: anchorman

Meganenın içi çok geniş ama sürüşünü beğenmedim, içinde kalite hissi yok, plastikleri dandik duruyor, Meganeyi bi biz biliriz bi de fransız sömürgeleri. Focus ise tüm dünya için üretilmiştir.
    Ben focus diyorum.

Alıntıları Göster
    megane dinamik almak daha mantıklı trend focus harbiden boş bir araç bu sınıfta daha boş donanımlı araç yok.ayrıca iç mekan plastik kalitesi megane'dan kötüdür.ghia focus ile tren arasında bariz kalite farkları var.dynamic megane güvenlik donanımı olarak da tatminkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: anchorman

Ben focus diyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

Ben focus diyorum.

Kesinlikle katılıyorum.

Megane dynamicin focus trendden üstün olduğu tek konu donanım olabilir.

Megane hissiz direksiyon, yol tutmaya yardımcı olamayan yumuşak süspansiyonlar, ne yazık ki Türkiye'de üretilmiş olmasına rağmen (sedan) işçiliği zayıf, her an tuhaf problemler çıkarabilen ya da çıkarmayan bi araç.

Focus ise mükemmel dengesi, harika direksiyonu ve şanzımanıyla megandan çok daha üstün. Varsın kliması manuel olsun. Bence araçta keyfi donanımlar değil aracın yürüyen aksamı ve ana yürütme ve yönlendirme elemanları verir. Focusun eleştirebileceğim bence tek yönü biraz yol ve motor sesini içeri alması. Bu da normal kullanıcının rahatsızlık duyacağı kadar değil ama bi astra hb e göre durum böyle. Ama megan da da durum pek farklı değil sadece bozuk yolda focustan daha konforlu diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n a v y_35 -- 11 Aralık 2008; 16:32:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

Ben focus diyorum.

Kesinlikle katılıyorum.

Megane dynamicin focus trendden üstün olduğu tek konu donanım olabilir.

Megane hissiz direksiyon, yol tutmaya yardımcı olamayan yumuşak süspansiyonlar, ne yazık ki Türkiye'de üretilmiş olmasına rağmen (sedan) işçiliği zayıf, her an tuhaf problemler çıkarabilen ya da çıkarmayan bi araç.

Focus ise mükemmel dengesi, harika direksiyonu ve şanzımanıyla megandan çok daha üstün. Varsın kliması manuel olsun. Bence araçta keyfi donanımlar değil aracın yürüyen aksamı ve ana yürütme ve yönlendirme elemanları verir. Focusun eleştirebileceğim bence tek yönü biraz yol ve motor sesini içeri alması. Bu da normal kullanıcının rahatsızlık duyacağı kadar değil ama bi astra hb e göre durum böyle. Ama megan da da durum pek farklı değil sadece bozuk yolda focustan daha konforlu diyebiliriz.

Alıntıları Göster
    megane 2 gibisi varmı yayla gibi araba otur arka koltuğa yayıl bin km git yol tutuşu süpere yakın ha focusun malzemesi daha kaliteli olabilir ama arka koltuğa uzun boylu biri oturunca öndekinin keyfi kaçıyorsa yemişim malzeme kalitesini meganeda murat 124 değil heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: 05ülgen

megane 2 gibisi varmı yayla gibi araba otur arka koltuğa yayıl bin km git yol tutuşu süpere yakın ha focusun malzemesi daha kaliteli olabilir ama arka koltuğa uzun boylu biri oturunca öndekinin keyfi kaçıyorsa yemişim malzeme kalitesini meganeda murat 124 değil heralde

Alıntıları Göster
    Bu tamamen tercih meselesidir.İki aracında direksiyonuna otur.Kullanmana gerek yok.Şöyle bir kokpiti , görüş açısını incele cevabı hemen bulacaksın.Megane ne kadar donanım olarak üstün olsada sürüş keyfi veren bir araç değil.Arabadan sürüş keyfi almak istiyorsan ben sana focusu öneririm.Ama senin için önce donanım geliyorsa tabiki megane.

• quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

Bu tamamen tercih meselesidir.İki aracında direksiyonuna otur.Kullanmana gerek yok.Şöyle bir kokpiti , görüş açısını incele cevabı hemen bulacaksın.Megane ne kadar donanım olarak üstün olsada sürüş keyfi veren bir araç değil.Arabadan sürüş keyfi almak istiyorsan ben sana focusu öneririm.Ama senin için önce donanım geliyorsa tabiki megane.

Alıntıları Göster
    focus derim

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

focus derim

Alıntıları Göster
    donanım olarak tercih ediyorsan megane yol tutuş ve sürüs zevi istiyorsan focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

aynen

Alıntıları Göster
    focusun motor sesıne hastayımdır...sürüşü gercekten zevkli...meganede kullandım ama focustan aldıgım hazzı alamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

focusun motor sesıne hastayımdır...sürüşü gercekten zevkli...meganede kullandım ama focustan aldıgım hazzı alamadım..

Alıntıları Göster
    Birisi Bana Söyleye Bilirmi ?
    megane de olupta focusta olmayan ne Var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42has42

Birisi Bana Söyleye Bilirmi ?
    megane de olupta focusta olmayan ne Var?

Alıntıları Göster
    kendi aracım focus 2006 trend tdci. çalıştığım yerin aracı megane. fakat ikisi arasında çok fark var. en azından kullanım zevki olarak. trend olsa da kullanırken büyük keyif alıyorum. ghia olsa tadından yenmeyecek demekki. bence focus al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.