Şimdi Ara

2006 Model 3.16 BMW'mi 2008 Mondeo mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
9.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle bmw alırdım hiç düşünmeden hemde
  • ben mondeo derim cepa avm de görüyorum sürekli çok güzel bir tasarımı var, resimdekilerden kat ve kat güzel bir araç, sonuçta 2008 ve 0 km ..

bu birazda istek ve beklentilerle alakalı yok ben prestij istiyorum dersen bmw ama mondeo daha mantıklı bence..
  • 3.16i ,yeni kasası hayalimdeki araç...boşver performansı,insanın gıcı bi bmw görse keşke....Mondeoda çok güzel bi araç ama BMW ye herkez dönüp bakıyor,hele yeni kasaları hepsi birbirinden güzel...
  • bende bmw derdim ama gözden gecirmek gereken bir gercek var, mondeonun 2007modelinin ikince el satisi ansil olur bilemem ama bmw türkiyede pahali. ford ise daha cok alici bulur zaten yeni mondeo cikmadan kac ön siparis almis. Hem kalitedede suan an d segmentinin en iyisi passat ve c-serisini testlerde gecti. Suanin d segmenti aracinin 1inci sinifi hatta sunu söyleyim araba biraz büyük oldugu icin ve kalitesi birazdaha yüksek oldugu icin bir üst sinif arabasi diye görülüyor. Lafin kisasi adamlar mondeoyu olmasi gerekeninden daha iyi yapmislar. Zaten yeni mondeonun standart donanimi bile seni etkiliyecektir..
  • mondeo daha mantıklı bir secenek bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muri90

bende bmw derdim ama gözden gecirmek gereken bir gercek var, mondeonun 2007modelinin ikince el satisi ansil olur bilemem ama bmw türkiyede pahali. ford ise daha cok alici bulur zaten yeni mondeo cikmadan kac ön siparis almis. Hem kalitedede suan an d segmentinin en iyisi passat ve c-serisini testlerde gecti. Suanin d segmenti aracinin 1inci sinifi hatta sunu söyleyim araba biraz büyük oldugu icin ve kalitesi birazdaha yüksek oldugu icin bir üst sinif arabasi diye görülüyor. Lafin kisasi adamlar mondeoyu olmasi gerekeninden daha iyi yapmislar. Zaten yeni mondeonun standart donanimi bile seni etkiliyecektir..

''hatta sunu söyleyim araba biraz büyük oldugu icin ve kalitesi birazdaha yüksek oldugu icin bir üst sinif arabasi diye görülüyor.'' bu yazıya sadece gülüyorum.d segmentinin 1.si mondeoymuş,uydurmayın bu kadar ya.benim bildiğim d sınıfında şu anda 1. olan alfa romeo 159dur.

• aklım,mantığım, hislerim,kalbim vs. hepsi bmw diyor sanki. çok uzun vadeli binmeyi düşünmüyorsan mantık olarak da 2. el piyasası dolayısıyla bmw derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

318 dediğiniz araba 129 hp olup steptronic ve 2000 cc hacmindedir.318 olması sizi yanıltmasın,otm olduğu için 316 düz vites bir arabadan farkı yoktur.316 ;performans arıyorsanız özellikle yokuşlarda sizi üzecek bir araçtır.İç mekan genişliğinde de Mondeo ;3 serisi ile değil 5 serisi ile karşılaştırılabilir.Tabiki mondeo Bmw kadar kaliteli değil ama gönül ne kadar BMW dese de maalesef 116hp 316 nın sıfır ve ucuz alınacak bir Mondeo nun yanında şansı yok

@platinium kardeş senin okumada da bir sıkıntın var herhalde yanlış senin e90 318 i 140 hp sanmalarınla oluşmuştu zaten.paste ettiğim kendi mesajımdan da anlayabilirsen e90 318 129 hp ve ülkemize steptronic olarak gelmiştir,bu yüzden de benim iddiam 116 hp düz vitesle 129 hp steptronic vitesin pek bir farkı olmayacağıdır.
     2006 Model 3.16 BMW'mi 2008 Mondeo mu?

Direkt linkini de vereyimde öğren biraz
    http://www.kosifler.com.tr/bmw/teknik.asp?seri=3&model=sedan&car=318i

e-90kasa bmw 3.18iler 2005-2006-2007 yılında ülkemize gelmiştir ve 3.18iler 143hpdir.2000model e-46 kasa 3.18ler 129hpdir.lütfen araştırıp öle cevap verelim,ayrıca verdiğiniz sitede bmw 3.20iler 150hp gözüküyor. e-90 kasa 3.18ilerin kaç hp olduğunu görebilmeniz için linki tıklayınhttp://www.bmw.com/com/en/index_highend.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 1 Ekim 2007; 20:01:13 >

• herhalde bu soruyu almanyada bir forumda sorsalardı verilen cevapların çoğunluğu tam tersi olurdu...
    neyse ülkemize gelirsek bu sorunun cevabı sizde saklı, yaşınız mesleğiniz medeni durumunuz vs. bunlara göre karar vermelisiniz... kendi görüşüme görede madem forddan indiriminiz var 60.000 ytl'nin altına 2.0 tdci alabilirsiniz ki herhalde 3.16 ile kıyaslayacak bir arkadaş çıkmaz, hangisi olursa olsun şimdiden hayırlı olsun ama mantıkla hareket etmek her zaman daha az üzüntüye sebeb olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord

e-90kasa bmw 3.18iler 2005-2006-2007 yılında ülkemize gelmiştir ve 3.18iler 143hpdir.2000model e-46 kasa 3.18ler 129hpdir.lütfen araştırıp öle cevap verelim,ayrıca verdiğiniz sitede bmw 3.20iler 150hp gözüküyor. e-90 kasa 3.18ilerin kaç hp olduğunu görebilmeniz için linki tıklayınhttp://www.bmw.com/com/en/index_highend.html

Yok biz araştırmadık,salladık Gözlerini iyi aç verdiğin linke iyi bak Baktın mı?? Şimdi de 316 diye bir araba yok diye iddia et bakayım Anlayan anladı,Amerika yı lütfen tekrar keşfetmeyelim.

• bence mondeo daha mantıklı
  • bmw spor görünümlü mondeo agır görünümlü bi araç...performansta bmw...guvenlikte mondeo...yol tutuşta mondeo...konfor da mondeo...bmw bi tek performansta iyi...bi de adı var bmw nin...bence mondeo...
  • Gönül bmw almak ister ancak Mondeo daha mantıklı duruyor. Birde Mondeo'nun genişliği 5 serisi kadardır.
  • benim bi akraba eski mondeosunu satıp yeni mondeo aldı hiç memnun degil3 haftada orta konsoldaki parlak dügmelerin üzerleri soyuldu ve bayagı kaliteden ödün vermişler bence temiz bi bmw 316i güzel olur.
  • tüm mondeolar da o sorun var mıdır bilemem tabi ama...

mondeo nun donanımları nasıl? temiz bir 3.16 da acayip olur. BMW bu yahu... ama mondeo nun da şöyle yüksek donanımlısı olursa 0 olma avantajıyla birlikte belki tercih edilebilir. of ben karar veremedim bakalım sonuç ne olacak
  • Dostum napacan 2006 Model Bmw yi yaw? Al sıfır bi sıfır mondeo kullan ya!
  • bmw derim başka demem bmw dersemde 318 derim
  • sıfır araç al keyfine bak
  • bence eğer evliysen mondeo , bekarsan bmw
  • cevaplarda mondeo ağır basıyor sanırım. mondeo ya anahtarsız giriş ve çalıştırma, xenon, sunroof ve deri döşemeyi de dahil edersem bmw 2006 3.16 ile ancak aynı fiyata geliyor. aksi halde mondeo daha ucuz bile. selamlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.