Şimdi Ara

2006 model 3.30xd Bagaj kapagi sorunu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Benim 2006 model 3.30xd model bir arabam var. Yalniz arabanin uzaktan kumanda bölümündeki bagaj kapagi resmine basili tuttugum zaman bagaj kapagi sadece kilidinden kurtuluyor ama havaya acilmiyor. Acaba bunun sebebi ne olabilir. Arkadasimda 2005 model 5.25d var ve ondaki süper bir sekilde aciliyor. Bu sorunla ilgili bilgili kisiler akillarina gelebilecek cözümleri yazarlarsa sevinirim.

• daha önceden havaya kalkıyormuydu yoksa aldığınızdan beri böyle mi?dah önce kalkıpda şimdi kalkmıyorsa servise götürün bence.
  • alakasız ama aynı sorun eski jetta aracımda vardı her servise gittiğimde garantiden değiştiler kompreserö havaya kalkması için yarayanparça arızalı oluyo onu değişiyorlar tabi garantasi yok ama çok pahalı bişey değildi vw de bilginiz olsun......
  • quote:

Orijinalden alıntı: CROSSFİT

daha önceden havaya kalkıyormuydu yoksa aldığınızdan beri böyle mi?dah önce kalkıpda şimdi kalkmıyorsa servise götürün bence.

Valla ben araci ikinci el olarak aldim ve aldigimdan beri bu sekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf092

alakasız ama aynı sorun eski jetta aracımda vardı her servise gittiğimde garantiden değiştiler kompreserö havaya kalkması için yarayanparça arızalı oluyo onu değişiyorlar tabi garantasi yok ama çok pahalı bişey değildi vw de bilginiz olsun......

Aslinda bu yazdiginiz ilk olarak benim de aklima geldi. Havaya kaldiran kaldiraclarda sorun olabilir sanirim. Bir de aklima gelen sey acaba kilitten zor kurtuluyo da ancak acik mi kalabiliyo Neyse en iyisi bi servise göstermek gibi gözüküyo.
  • Aynı sorun bende de var.
    318d e90 2008 mode. kilitten kurtarıyo ama açmıyo..
  • e90'larda öyle bir özellik yok zaten. sadece bagaj kilidini açıyor kumanda.
  • kilitten kurtarır, açmaz zaten.. 5 serisinde var o ayrı konu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @coyoote
    @TechZone

Tesekkürler. Eger durum buysa problem kendiliginden cözülmüs oluyor zaten. Ama 2005 model 5 serisinde bile olan bir özelligin 3 serisine konulmamasi hos olmamis :). Neyse dünyanin sonu degil ya
  • Bende de açmıyo.. itme kollarında mı sorun var acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.