Şimdi Ara

2006 model 530XD M Paket 307.000 de alinir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun yolda yapildiysa bu kadar km alinir . Ama sehir icinde trafikte yapildiysa alinmaz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motor Euro 4. Almanya'da Euro 4 motorlar kalkacak muhabbeti yok muydu? Aldiktan sonra bir kac sene sonra hurdaya vermeyesiniz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Motor Euro 4. Almanya'da Euro 4 motorlar kalkacak muhabbeti yok muydu? Aldiktan sonra bir kac sene sonra hurdaya vermeyesiniz:)
    Sadece bazi sehirlerin caddelerine yasak getirdiler. Benim oldugum yerde yasak yok. Ama yasak gelse de o caddeden gecmeyince problem olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Uzun yolda yapildiysa bu kadar km alinir . Ama sehir icinde trafikte yapildiysa alinmaz .
    O anlasilmiyor maalesef hocam. Arabanin 3 tane önceki sahibi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathless66

Alınmaz başgan. Elalemin yanlayıp eskittiğine binme. Binerken türlü masraf edersin sattığında kulağını çokça çınlatırlar.
    Hocam Araba touring e61. Aile arabasi olarak tercih ediliyor burda. Yani yanlamak icin touring tercih edeceklerini dusunmuyorum. Sen ilana bakmadin heralde
  • Bir aracın ömrü 2 sene/10.000 km dir...

Ya olur mu öyle şey ne marka araç bu dediğiniz tata mı çin malı olanlar mı ? tofaş olsun taksiler olsun bile nasıl gidiyor, alınır tabi hemde zaten almanya da, ucuza, işin membağı yapıştırın. biz türkiye de 2 senede eskiyince hep 0km araç alıyoruz
  • canberkcelik C kullanıcısına yanıt
    O zaman hic bulasmayin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Garanti desteği olmadan o aracın hiç bir arızasıyla baş edilmez bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

Garanti desteği olmadan o aracın hiç bir arızasıyla baş edilmez bilginize.
    Garanti destegi olan hicbir e60/e61 yada 2010 model alti bmw yok hocam. Illa 2015 model üstu al diyorsan, onlarda baya pahali
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberkcelik

Garanti destegi olan hicbir e60/e61 yada 2010 model alti bmw yok hocam. Illa 2015 model üstu al diyorsan, onlarda baya pahali

Alıntıları Göster
    Ben de bundan bahsettim zaten, yapılan yol çok önemli değil 300,000 yaşına göre makul ama önemli olan bu süreçte ona nasıl bakıldı. Eğer biraz hırpalandıysa " bu masrafa değmez" denilen arızalarla karşılaşacaksın dahası ekstra keyifli konforlu diye aldığın araç yarım yamalak kalıp keyfini kaçıracak.
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    land cruiser prado dizel hocam.
  • D-Assault kullanıcısına yanıt
    maşallah... benımkının yanına çöp kutusuna at reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Tebrikler. Aracınızı en yakın çöp konteynerine atabilirsiniz! Ama şöyle 3 kere falan atın.

Alıntıları Göster
    normal bir sürücü ile 1,000,000km sorunsuz kullanılabilen motorlar bunlar.
    bende normal bir insan gibi binsem cok daha uzun ömürlü olacak

ben hiç acımıyorum,kar çamur kum kaya allah ne verdıyse

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

maşallah... benımkının yanına çöp kutusuna at reyiz
    Motor giderse 25.000 TL civarına motor bloğu değişiyor. Sonra 300.000 km daha giderim herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Dünya Troller günün kutlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

land cruiser prado dizel hocam.
    Arabistan yarımadasının uçsuz bucaksız çöllerinde ve off road yollarda ne gezilir ama onla hocam. LC Prado kraldır. Capon canavarı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Arabistan yarımadasının uçsuz bucaksız çöllerinde ve off road yollarda ne gezilir ama onla hocam. LC Prado kraldır. Capon canavarı :)

Alıntıları Göster
    istanbulda da arap safari yapıyoruz hocam. kum kar çamur hepsi bir arada .
    şeytan detaylarda gizlidir derler ya. aracın detayına indikçe gerçek muhendislik görüyorsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.