Haline şükret 1997 Vivio flaşör düğmesine 500 TL istediler
Çok iyiymiş aracı satarken aklınızda olsun flaşör düğmesini ayrı satarsınız, Hatta bunun gibi bir kaç parçayıda satsanız iyi kar yapmış olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: abidig
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta
Alman araçlarının parçası pahalı diyenin gözü çıksın. Şu hale bak
WW grubunun parçası ve servisi Reanult tan ucuz mu yani ? Şöyle desek daha iyi olmaz mı Renault pahalı WW çok çok daha pahalı
2005 model Renault Magene2 aracım vardı. Kokpit bölümündeki havalandırma ızgarasına araç kokusu döküldü ve kavlama oldu. 450 TL fiyat istediler. Yoğun ısrarla garantiden değiştirdim. VW de bu tarz koku vs gibi durumlardan dolayı hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. VW nin malzeme kalitesi Renaulta göre çok daha iyi, kaliteli ve dayanıklı.
Ayrıca parçası öyle rüyalarınızda gördüğünüz kadar pahalı değil Alman araçlarının. Bilhassa parçası ucuz diye bilinen araçlarla kıyaslandığında, vw parçalarının ucuz olduğunu görürsünüz. Bakım ücretleri kore malı chewroletten bile ucuzdur ayrıca.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: abidig
quote:
Alman araçlarının parçası pahalı diyenin gözü çıksın. Şu hale bak
WW grubunun parçası ve servisi Reanult tan ucuz mu yani ? Şöyle desek daha iyi olmaz mı Renault pahalı WW çok çok daha pahalı
2005 model Renault Magene2 aracım vardı. Kokpit bölümündeki havalandırma ızgarasına araç kokusu döküldü ve kavlama oldu. 450 TL fiyat istediler. Yoğun ısrarla garantiden değiştirdim. VW de bu tarz koku vs gibi durumlardan dolayı hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. VW nin malzeme kalitesi Renaulta göre çok daha iyi, kaliteli ve dayanıklı.
Ayrıca parçası öyle rüyalarınızda gördüğünüz kadar pahalı değil Alman araçlarının. Bilhassa parçası ucuz diye bilinen araçlarla kıyaslandığında, vw parçalarının ucuz olduğunu görürsünüz. Bakım ücretleri kore malı chewroletten bile ucuzdur ayrıca.
Bende de polo vardı hocam ne çektiğimi bilirim. Scenic de vardı yıllarca rutin bakımlar dışında servise uğramadım tam tersi de olabilirdi marka ile alakalı değil herşey de bazen . Renault un yeni araçları gayet sağlamdır artık eski gibi değil ww üst modelleri yani daha pahalıları işçilik olarak daha iyidir ona da lafım yok ancak otomotiv dünyasında her türlü kazıklanıyoruz ben Renault u da pahalı dedim ww de pahalı dedim markacılık yapmak bize bir şey kazandırmaz.
hocam verme 700 tl..megane 2 sol aynayı dışarda 80 tl ye taktırdım..eskisinde daha iyi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme