Şimdi Ara

2006 Seat Ibiza 1.4 Tdi Stylance Normal Hararet Seviyesi Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam hocam tesekkür ederim dün bp'de baktım 3 litre pembe antifriz 37 liraydı bp marka ondan alıp değistirteyim o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet886

Arkadaşlar 2006 Ibiza 1.4 Tdi stylance bişey dikkatimi çekti, hararet göstergesi 90 a kadar gelmiyor, (normal aralık 80-90 civarları değilmidir?) Hatta 70 çizgisinin bile biraz altında. Denemek için 4bin - 4.500 devirleri görmeme rağmen yinede yükselmedi. Bu konuda bişeyler söyler misiniz:) Forumda aradım ama hararetle ilgili başka şeyler çıktı, cevaplarınızı bekliyorum..

Hizlaninca dusuyor yavaslayinca 90 a geliyorsa termostat suyu radyatorden kesmiyor ve ruzgar sogutuyordur.arac dururken rolantide 10 dakika calisinca 90 a geliyormu bak.termostat ucu 100 liraya hallolur merak etme.

Hocam dün ışık yandı ve doğru bu sefer stop etmeden gittim bağlattım pc'ye. Keşke sorun bu olsaydı:) Sanırım N75 valfi yenilenecek veya oksit kurum falan sa temizlendikten sonra inşallah olursa olacak.. O sorun için hata kodlarının olduğu resimli bi konu açarak ordan yardım istedim linki aşağıda orayada bi gözatar mısın:) ?

http://forum.donanimhaber.com/m_89722332/f_//tm.htm#89722332

Bunun haricinde hararet göstergesi konusunda yazmıştım iki gün önce, basıyorum 90 a gelmiyor hiç gelmiyor demiştim yanlış tespit yapmışım, dediğiniz gibi 10 dk. durunca tam 90 çizgisine kadar geliyor. Bunu bende diğer arkadaşın sorduğu gibi ustama sorduğumda şöyle bişey dedi. "Termostat 70 liktir Fan 90 lıktır o 70 e gelir durur diğeride 90da durur, yada bunun tersini söyledi bunun gibi bişeyi ben daha önce bi kere daha duymuştum sanki ama emin değilim tabi. Şimdi ben bu durumda müşürümü değiştirecem, 100 liraya hallolur dediğiniz termostat ucuna bişeyler mi yapılacak yoksa o uç mu değişecek :) Çok acemiyim bu konuda idare edin artı üstteki linkteki konuyada bi gözatın tecrübeniz olabilir o konudada:) Teşekkür ederim ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Arkadaşlar 2006 Ibiza 1.4 Tdi stylance bişey dikkatimi çekti, hararet göstergesi 90 a kadar gelmiyor, (normal aralık 80-90 civarları değilmidir?) Hatta 70 çizgisinin bile biraz altında. Denemek için 4bin - 4.500 devirleri görmeme rağmen yinede yükselmedi. Bu konuda bişeyler söyler misiniz:) Forumda aradım ama hararetle ilgili başka şeyler çıktı, cevaplarınızı bekliyorum..

Hizlaninca dusuyor yavaslayinca 90 a geliyorsa termostat suyu radyatorden kesmiyor ve ruzgar sogutuyordur.arac dururken rolantide 10 dakika calisinca 90 a geliyormu bak.termostat ucu 100 liraya hallolur merak etme.

Hocam dün ışık yandı ve doğru bu sefer stop etmeden gittim bağlattım pc'ye. Keşke sorun bu olsaydı:) Sanırım N75 valfi yenilenecek veya oksit kurum falan sa temizlendikten sonra inşallah olursa olacak.. O sorun için hata kodlarının olduğu resimli bi konu açarak ordan yardım istedim linki aşağıda orayada bi gözatar mısın:) ?

http://forum.donanimhaber.com/m_89722332/f_//tm.htm#89722332

Bunun haricinde hararet göstergesi konusunda yazmıştım iki gün önce, basıyorum 90 a gelmiyor hiç gelmiyor demiştim yanlış tespit yapmışım, dediğiniz gibi 10 dk. durunca tam 90 çizgisine kadar geliyor. Bunu bende diğer arkadaşın sorduğu gibi ustama sorduğumda şöyle bişey dedi. "Termostat 70 liktir Fan 90 lıktır o 70 e gelir durur diğeride 90da durur, yada bunun tersini söyledi bunun gibi bişeyi ben daha önce bi kere daha duymuştum sanki ama emin değilim tabi. Şimdi ben bu durumda müşürümü değiştirecem, 100 liraya hallolur dediğiniz termostat ucuna bişeyler mi yapılacak yoksa o uç mu değişecek :) Çok acemiyim bu konuda idare edin artı üstteki linkteki konuyada bi gözatın tecrübeniz olabilir o konudada:) Teşekkür ederim ;)

hocam arac musuru onceden sanayide ellenmemis ise , ibizanin fabrika cikisi fan musur birbiri ile uyumludur.
    fabrika cikisi birinin 70 birinin 90 lik olmasi gibi bir durum olamaz.
    sizin musur bozulmus suyu kapatamiyor.devamli radyatorde geziyor su.radyator fan termostati duzgun oldugu icin 90 olunca fan acip 90'da tutuyor.
    fakat siz arabayi surerken sizin hizinizdan kaynakli ruzgar suyu 70 de sabit tutuyor.
    yani musurunuzu 90 lik yeni bir musur ile degistirin sorun kalmayacak bence :)
    ayni sey benimde basima geldi ibizada , musuru degistirdim duzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam sağolun, aynen dediğiniz gibi yapacam, diğer konu içinde ayrıca teşekkürler:)
  • quote:

Çok teşekkür ederim hocam sağolun, aynen dediğiniz gibi yapacam, diğer konu içinde ayrıca teşekkürler:)

bakin arabayi rolantide calistirin.
    ibre 50 olup oynadigi anda elinizi radyatorun giris hortumuna veya musur cikis hortumuna tutun sicak oldugunu goreceksiniz.(dikkat edin elinizi kayisa birseye kaptirmayin aman)
    halbuki su 90 derece olana kadar sadece motor icinde donmesi radyatore gitmemesi gerekir normalde.
    bu dedigimi yapin goreceksiniz.eger su 50 60 70 derece iken ilk calisma sonrasi radyatore giden su hortumu sicak ise bu devrenin kapanmayip suyun devamli dolasimda oldugunu gosterir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.