Şimdi Ara

2006 Skoda Octavia 2.0 TDI Elegance Mı Yoksa Ford Mondeo 2.0 TDCİ Ghia Mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mondeo daha iyi bir araç.Ancak bahsettiğiniz 2 araçdan km avantajı nedeniyle octavia daha cazip geliyor.
    Çünkü dizel ve 190 bin km lik mondeo'yu satarken zorlanabilirsiniz hemde ileride sorun çıkarma ihtimali yüksek.
    Octavia dediğiniz gibi temizse bu şartlar altında Octavia alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Steelhammer -- 29 Ocak 2015; 19:52:36 >
  • Mondeo > Octavia.

Ama mondeo 190 binde diyorsunuz, 6 sene sonra satarken minimum 300binde olacak, ayrıca fazla temiz değil diyorsunuz, 2.el araç alırken en önemli kriter hasar boya ve temizlik durumu, aracada baktırdım sağlam dediğinize göre Octavia derim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle 2006 model C-segmentindeki Octavia için 34500TL gibi bir fiyat çok geldi bana.

Mondeo'nun temizini bulmak çok da zor değil. Bir kaç temiz gözüken Mondeo ilanı. Aransa ve biraz sabredilse daha temizleri de bukunur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-fulll-plusfulll-chia-196269776/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-dizel-otomatik-orjinal-km-189105422/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-ghia-isik-paket-full-plus-full-187369211/detay

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Haklısın Kardeşim bende öyle yaptım akşam anlaştık 34 bin tl kaporasını verdim yarın üzerime alcam inşallah inşallah pişman olmam Olmayacağım kesin çünkü hayatım boyunca böyle bi arabaya binmedim inşallah beni üzmeden baya bi kullanırım
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Usta aldım Octaviayı artık pişman olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum inşallah olmam olursamda böyle kafamı duvarlara vurmam inşallah
  • Hayırlı olsun pişman olunacak bir araç değil. Donanımlı clio nun 60bin olduğu memlekette, 34bin de para değil zaten. Kazasız belasız binin inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim Bugun itibariyle Skoda Octavia aracını almış bulundum Hem kilometresinin az olması hemde Chek Upta arabanın çok temiz olması benim fikrimin Octaviadan olmasına sebeb oldu arabanın 2. sahibi ben olcam İlk sahibinden aldım Ford Mondeo kafamı karıştırdı bi bakıyosun 26 bin tl ye var bi bakıyosun 34 Bin tl ye var 2. Eli çok düşük olduğu kesin Bugun test ettiğim Mondeo ile Octavia arasında pek bi farklılık hissetmedim Mondeo biraz daha geniş iç hacmi Octavianın vites geçişlerini Cok başarılı buldum daha seri gibime geldi İnşallah kazasız belasız kullanırım
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Amin Teşekkür ederim
  • Hayırlı olsun ...
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde binersiniz inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003 model 250 bin km de 1.9 dizel otomatik octavia 20 bin lira
    iyimidir

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorumki iyidr herhalde :)
  • 1.9 dizel ekonomikmi
    250 bin km görmüş bu aracın yakın zamanda masraflı bakımları olurmu

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Temiz bakılmamışsa olabilir 250 bin de sonucta yakıt olarak octavialar az yakıyor ondan eminim
  • Theceurse T kullanıcısına yanıt
    Eğer anlattığınız kadar temiz octavia bulduysanız kaçırmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theceurse

Temiz bakılmamışsa olabilir 250 bin de sonucta yakıt olarak octavialar az yakıyor ondan eminim

telefonda 20 lira deyince galeri gel görüşelim dedi
    birazdan görmeye gideceğim nelere dikkat etmeliyim

• şimdi yeni bir teklif aldım
    2004 model Mondeo Chia 2.0 dizel otomatik 190 bin km de 19500 TL
    nasıl

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.