Şimdi Ara

2007-2009 W211 MERCEDES E200 LER HAKKINDA YARDIM LÜTFEN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
52.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aradan 10 gün geçmiş, henüz almadıysanız diye yazıyorum;
    Yaklaşık 10 aydır 2007 modelini kullanıyorum. Aynı paraya alabileceğim 2-3 yaşındaki AMG paket C'ye dönüp bakmıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstorm

Yaklaşık 10 aydır 2007 modelini kullanıyorum. Aynı paraya alabileceğim 2-3 yaşındaki AMG paket C'ye dönüp bakmıyorum bile.

araba tüplü mü hocam ilanlardaki çoğu araba tüplü daha almadık kısmet bakalım. Bide siz kaça aldınız acaba araba kaçbindeydi alırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 16 Ekim 2015; 2:19:35 >
  • 2006 yılındaki makyajdan sonra 2007 yılında da motor kuvvet kazandı. 163 BG iken 184 BG'ye yükseldi. Daha güncel ve iyi bir motordur. Dolayısıyla 2007 sonrasına bakınız.

İyi bakılmışsa bu araçlarda KM sorunu pek olmaz. Denildiği gibi gerçekten sınıfının gelmiş geçmiş en iyi araçlarından biri bence...

Avantgarde daha teknolojik ekipmanlara sahip ve modern öğeler içerirken , Elegance daha klasik ve konfor ekipmanlarına sahiptir. Classic ise boş modeli gibi...

e 200 için airmatic ve distronic gibi donanım seçenekleri yoktu bildiğim kadarıyla... Sağ-Sol koltuk hafıza , keyless go , f1 vites , koltuk ısıtma - soğutma gibi seçenekler vardı.

2008-2009 model az km'li bakımlı bir araç evladiyelik kullanılabilir...

LPG işi konusunda bir bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

Orijinalden alıntı: redstorm

araba tüplü mü hocam ilanlardaki çoğu araba tüplü daha almadık kısmet bakalım. Bide siz kaça aldınız acaba araba kaçbindeydi alırken.

Benim arabam tüplü değil ancak taktırmayı düşünmeye başladım. Aldığımda 178.000 Km.'deydi. 90'a aldım ama şu sıralar 100'ü gözden çıkarmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibay

arkadaşlar bir sorum olacak...2007 e 200 kop.avangard aldım arabayı tanımaya calışıyorum...camlar ve sanruuf acıkken anahtarla arabayı kilitleyince sanruuf ve camlar kapanıyormu...acil cevap lütfen...

şoför kapısının önündeki alıcıya doğru anahtarın kilit tuşuna basılı tut herşeyi kapatıyor. 2005 e200de böyle yani. 2007yi bilmiyorum.
  • cooLpapa kullanıcısına yanıt
    Beyler avantgarde da far yikamayi nasıl çalıştırıyoruz. O kadar denedim bi turlu başaramadım.far açıkken , d konumundayken felan de çam suyunu calistiriyorum ama olmuyor .yardım lütfen!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Beyler avantgarde da far yikamayi nasıl çalıştırıyoruz. O kadar denedim bi turlu başaramadım.far açıkken , d konumundayken felan de çam suyunu calistiriyorum ama olmuyor .yardım lütfen!!!

Vites D de, farlar AUTO da 10 15 kere cam yikama koluna bas cek yap. Hem on cam yikanacak hemde farlar. Ama unutma 10 15 kere bas cek yapacaksin. Hatirladigim kadariyla boylydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

Vites D de, farlar AUTO da 10 15 kere cam yikama koluna bas cek yap. Hem on cam yikanacak hemde farlar. Ama unutma 10 15 kere bas cek yapacaksin. Hatirladigim kadariyla boylydi

Denedim. Su bitecek nerdeyse ama işe yaramadı. Kullanım kitapçığı var mi bu meretin ?

• Hafızam beni yanıltmıyorsa makyajsızlarında daha gelişmiş bir fren sistemi vardı ama kronik problemler baş gösterdiği için kaldırmışlardı. Air matikli modellerini iyi inceletin almadan, sonradan masraf açarsa sıkıntı olur okuduğun kadarı ile.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

Denedim. Su bitecek nerdeyse ama işe yaramadı. Kullanım kitapçığı var mi bu meretin ?

Farlarin yanmasi lazim ama. Auto degil de tam acarak veya aksam dener misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bende 2007-2008 e200 bakiyorum, malum sitedeki satıcılar uzun atlama peşine oldukları için gerçek fiyatında bir araç bulamadık. 200 bini geçmemiş onerebilecegiiniz bir araç var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bedfellow

Beyler bende 2007-2008 e200 bakiyorum, malum sitedeki satıcılar uzun atlama peşine oldukları için gerçek fiyatında bir araç bulamadık. 200 bini geçmemiş onerebilecegiiniz bir araç var mi ?

Sizce gerçek fiyatı ne civarda olmalı?
  • redstorm kullanıcısına yanıt
    Aracin doluluguna km sine göre fiyat değişir..10 gün önce 190 binde hatasiz boyasiz 2007 avangarde 75e satıldı nakit toparlayamadigim için kaçırdım.bakıyorum şu anda, adam 2005 modeline 95 bin istiyor.95 i gören diyor ki benim araç 180 binde 100 bin... Piyasa balon gibi, kim kime tutturursa yersen lokantası.

• merhabalar. önceden insanlara şaşırırdım ya bu kadar yaşlı arabalara nasıl bu kadar para verebiliyorlar diye. geçen ay yurt dışından heveslendim bir tane 2005 model e 270 cdi getirttim. 2 hafta kullandım mekanik ve elektronik sorunlardan dolayı sattım. anladım ki mercedes boşuna mercedes olmamış ve insanlar bu paraları boşuna vermemiş. aldığım aracın km ile oynanmış gösterge 180 bin km gerçek 700 bin km! turbo tamir istiyor şanzıman değişecek sbc çöktü vs vs. sorun çoktu sattım. ancak araba bu saydıklarıma rağmen mükemmeldi. ben bu arabada bile w211 e hastası oldum şu an her gün e200 ilanlarına bakıyorum :) ve Allah nasip ederse ileride tabiki 2007 ve sonrasını almayı düşünüyorum aşağısı çok uğraştırıcı yukarıda yazdıklarımın hepsi bir arada olmasa da çoğu piyasadaki 2005 ve altı araçlarda mevcut. ben bu yaşıma kadar bu km leri görüp de içi dışı kupası sıfır gibi olan başka araba görmedim. arabanın koltuğuna oturunca bile bir sürüş heyecanı basıyor insanı :) forumu takip edicem artık sıkı w211 ciyim herkese hayırlı günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan3535 -- 17 Aralık 2015; 8:57:29 >

• arkadaşlar bende w211 hastasıyım piyasada bu modelin çok farklı motor seçenekleri var. şahsen almayı düşündüğüm e320 yada düşük kilometre bulabilirsem e320 cdi fakat piyasada gırla e200 kompressor var bunda bir sebebin düşük vergi olduğu kesin fakat kullanıcılardan aldığım dönütler ve fabrika verilerinide görünce e320 lpg nin e200 lpg den az yaktığını görüyorum aklıma şu soru geliyor.araba 1800 ton bu 1.8 motorlu başta 163 beygir sonra 184 beygir olan e200 ün motor performansı yeterli değilmi yada en azından 163 beygirlisi atiklik veya performans konusunda helede lpg ile düşük performansmı sergiliyor acaba ve e200 cdi neden piyasada yok bilen varsa aydınlatırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meminerd -- 3 Temmuz 2016; 6:11:03 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.