Şimdi Ara

2007 Audi A3 1.6 102hp alinir mi? - DOGUS'TAN TEKLIF ALINDI - (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
4.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Tercih yapma hakkımız var mı??

Var tabi hocam olmaz mi

O zaman bu kadar önerinin içinden tercihim Cruze olurdu hatta HB i olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 12 Ekim 2013; 16:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

A3un premiumluguna aldanma dostun tek kapi arabanin hele hele ikinci elde hic sansi yok.
    Deltaya binersen en azindan yepyeni kasa ve az yakit performans luks her beklentin karsilanacak boyle bakmalisin okaya.
    Eger parayi zor kazanma modundaysan tek kapi audi almak ciddi skintidir bence.

Shadow'cum gercekten ayip ediyorsun , eski pusku a3'le kime nerde hava atacagim Premiumlugu falan umrumda degil , oyle olsa zaten ikinci el SLK alirdim cidden dikkat cekerdi ama o arabanin altindan kalkamam mesela.

Delta biraz fazla buyuk + otomatik vitesi bana hitap etmiyor , bakat umutsirvan gibi onyargisiz tarafsiz bir arkadasimiz bile DSG'den sonra gitti CVT aldi , baska sanzuman kesmez ki ;)

Parayi zor **** derken , mevcut parami zar zor biriktirdim. Yoksa Audi'nin bakimlarinin altindan kalkarim onda problemim yok fiyatlarina asinayim zaten.

Arti , bu kombinasyon Vw, Seat, Skoda'da bolca kullanildi , motor ve sanzumandan sanayi de anlayani da cok. Performansi kotu bir motor ama VAG'in en sorunsuz kombinasyonu olabilir...

Atmosferik 8v 1600cc motor ve 6-ileri tork konvertorlu klasik otomatik sanzuman.

Su anda bile bu combo'yu Passat'a koysa millet siraya girer.

Yorum yapan herkese tesekkur ediyorum bu arada forum gercekten faydali oluyor... Alternatif model ve fiyat belirleme bazinda. Ben buraya konu acana kadar cidden fiyatin makul oldugunu zannediyordum.

• quote:

quote:

O rakamlara cikiliyorsa bence civic hatch bakikabilir.

Merhaba shadow,

Manuel vitesten vazgecmeseydim 1,8 140hp Civic HB cok tatli olurdu ama i-shift bana hitap etmiyor . ayrica piyasa degerinin Audi ile ayni olmasi bana mantiksiz geliyor..

C4'e gelince , pek bana hitap edne bir model degil , zaten sanzuman 4-ileri ordan kaybediyor.

Delta'lar mukemmel ama yari-otomatik sanzuman yine istemiyorum.... Ayrica elden cikarmasi tek kapi a3'lerden bile zor ;) Galerici misin deme hemen rica ediyorum Parayi zor ****.

Can,
    Hasar kayıtlarında birşey yok ona takılma da,fiyat fazla be yahu.
    İlla otomat istiyorum diyorsan 2009 üstü 1.8 +tam otomatik kombinasyonlu Civic HB'lere bak.
    LPG'ye emin ol daha uyumludur,belki o kadar konforlu olmaz ama daha keyifli olacağı kesin.
    Sayıca fazla yoklar ama genelde oldukça temiz oluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

quote:

quote:

O rakamlara cikiliyorsa bence civic hatch bakikabilir.

Merhaba shadow,

Manuel vitesten vazgecmeseydim 1,8 140hp Civic HB cok tatli olurdu ama i-shift bana hitap etmiyor . ayrica piyasa degerinin Audi ile ayni olmasi bana mantiksiz geliyor..

C4'e gelince , pek bana hitap edne bir model degil , zaten sanzuman 4-ileri ordan kaybediyor.

Delta'lar mukemmel ama yari-otomatik sanzuman yine istemiyorum.... Ayrica elden cikarmasi tek kapi a3'lerden bile zor ;) Galerici misin deme hemen rica ediyorum Parayi zor ****.

Can,
    Hasar kayıtlarında birşey yok ona takılma da,fiyat fazla be yahu.
    İlla otomat istiyorum diyorsan 2009 üstü 1.8 +tam otomatik kombinasyonlu Civic HB'lere bak.
    LPG'ye emin ol daha uyumludur,belki o kadar konforlu olmaz ama daha keyifli olacağı kesin.
    Sayıca fazla yoklar ama genelde oldukça temiz oluyorlar.

Aa 1.8 motorlarda 5-ileri AT var mi?? Sana zahmet olmazsa 1-2 link bulabilir misin sahibinden.com'dan bir ara?

Abi hasar kaydinda sorun yok zaten , kendim de Dogus'a gittigim icin gayet normal ama fiyati forumdaki herkes elestirdi , demek ki birsey var diye dusunuyorum

• quote:

quote:

quote:

Var tabi hocam olmaz mi

Panther hocamin onerisiyle zaten Cruze'u listeye aldim. En yakin zamanda bir ara test surusu yapmaya gidecegim

HB, makyajsiz, 124hp ve LTZ lazim bana ya da LS Plus'miydi dolusunun adi , bir ara da spor paketler vardi falan Offf bulacagim her cruze linkini panther'e yollamam gerekecek abi bu hangisi diye

• Deltanin bakimi a3ten ucuza gelecektir arac fiat alt aksamli onuda belirteyim
    Cruze da cok iyi secenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 12 Ekim 2013; 17:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-cilara-2009-138537476/detay

Buyur sana örnek :)

Onun fiyati cok... Aslinda i-shift olmasina ragmen ben suna hasta oldum:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2009-model-25.000km-cok-temiz-kapali-garaj-araci-ilk-sahibinden-139401193/detay

Ama tabii fiyat cok yuksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 12 Ekim 2013; 17:13:46 >

• Az once Cankaya Dogus Otomotiv'le konustum , aracin plakasini verdim , takas fiyati icin konusup telefonla doncek bana ordaki tanidigim.

Kendisi de , ayni sekilde bizim eksperin verecegi fiyatin 3,000 uzerine kesinlikle cikma , cok cok asiri temizse ve icine sindiyse senin bilecegin is tabi ama zarar edersin dedi. 3,000 ideal dedi.

Simdi fiyati bekliyorum bakalim.
  • 12 Ekim Guncelleme: Dogus'tan fiyat bilgisi alindi , arabanin sahibi bugun o arabayi takasa vermek istese 33,000 lira teklif edilecegini belirtti ciddi bir kazasi olsaydi bu rakamin dusebilecegini ama bu arabada oyle ciddi bir hasarin olmadigini soyledi bakimlari da zamanida yaptirilmis denildi... Plakasi da oldugu icin kayitlara ulasildi , bu durumda 36,000 liralik fiyatin makul oldugunu belirttiler..
  • alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Alternatif olarak 8.50 alınabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-barcode-dan-bmw-8.50-csi-sorunsuzz-140099921/detay

Bu arabayi almayi dusunen birisinin butcesi 35 degil vergi-kaporta-parca-yakit vb. masraflarla beraber 65-70.000 olmasi lazim.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-barcode-dan-bmw-8.50-csi-sorunsuzz-140099921/detay

• Dostum, öncelikle A3 harikadır. Çoğu aracın 20bin-30bin km yol gittikten sonra her tarafından takır tukur ses gelirken, A3'ten gram ses gelmez. Konforu üst seviyededir. İçi ve bagajı yayla gibidir.
    Performans konusuna gelirsek, bakma sen öyle milletin yok efendim performans yerlerde demesine. O diyenlerin hemen hemen hepsi ya 1.3 dizel kullanıyor ya da standart 1.6 tüplü araç kullanıyor. Aralarında az bir kısmı da 1.6 dizel araç kullanıyor. Yani diyeceğim o ki, performansı gayette yerli yerinde olan bir araç.
    Tüketim konusuna gelirsek, benzinli kullanıda cidden yüksek tüketim değerleri var. Dolayısıyla aldığın gün hemen LPG dönüşümü yaptırmalısın. Ankara'da yaşıyorsun sanırım. Ankara'da ortalama 9-11 litre arası LPG tüketimi var aracın. Gayet ekonomik yani.
  • quote:

quote:

A3un premiumluguna aldanma dostun tek kapi arabanin hele hele ikinci elde hic sansi yok.
    Deltaya binersen en azindan yepyeni kasa ve az yakit performans luks her beklentin karsilanacak boyle bakmalisin okaya.
    Eger parayi zor kazanma modundaysan tek kapi audi almak ciddi skintidir bence.

Shadow'cum gercekten ayip ediyorsun , eski pusku a3'le kime nerde hava atacagim Premiumlugu falan umrumda degil , oyle olsa zaten ikinci el SLK alirdim cidden dikkat cekerdi ama o arabanin altindan kalkamam mesela.

Delta biraz fazla buyuk + otomatik vitesi bana hitap etmiyor , bakat umutsirvan gibi onyargisiz tarafsiz bir arkadasimiz bile DSG'den sonra gitti CVT aldi , baska sanzuman kesmez ki ;)

Parayi zor **** derken , mevcut parami zar zor biriktirdim. Yoksa Audi'nin bakimlarinin altindan kalkarim onda problemim yok fiyatlarina asinayim zaten.

Arti , bu kombinasyon Vw, Seat, Skoda'da bolca kullanildi , motor ve sanzumandan sanayi de anlayani da cok. Performansi kotu bir motor ama VAG'in en sorunsuz kombinasyonu olabilir...

Atmosferik 8v 1600cc motor ve 6-ileri tork konvertorlu klasik otomatik sanzuman.

Su anda bile bu combo'yu Passat'a koysa millet siraya girer.

Yorum yapan herkese tesekkur ediyorum bu arada forum gercekten faydali oluyor... Alternatif model ve fiyat belirleme bazinda. Ben buraya konu acana kadar cidden fiyatin makul oldugunu zannediyordum.

O motor-sanziman kombinasyonu birak yurutmeyi passati kaldirmaz bile

Mantik olculerinde kalirsak o araca gore fiyat makul aslinda ama Turkiyede 2. elde mantik aramayacaksin

Sahibindendeki fiyatlara da pek aldanma. Kazali araclari 28-29'a birakiyorlar dogru da alan olmadiktan sonra isterse anahtar ustunde kapilari acip sokaga biraksin

• quote:

quote:

Bu arabayi almayi dusunen birisinin butcesi 35 degil vergi-kaporta-parca-yakit vb. masraflarla beraber 65-70.000 olmasi lazim.

Yillik vergisi su an 1457 TL. Sifir 1.8 motorlu araclari vergisiyle ayni.

Kaporta dersen o her turlu yapilir zaten. Arac model farketmez. Tek sorunu parca ihtiyacin olursa cikma vs. bulamazsin.

Aynasi falan kirilsa mesela ne serviste ne de disarida bulamazsin parcayi.

Yakit olarak LPG'yi dayadiktan sonra sahin kadar falan yakar tahminim

• Bahsettiğiniz acarın 2009 4 kapılısı bende var lpg ile kullanıyorum. Performansından hiç memnun değilim. Aracı alacaksanız bunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Ama konforu rahatlığı yol tutuşu da aksine mükemmel bi araç. 8V olmasıda malesef benim aracımın şehir içinde 28-30 kuruş yakmasına sebep oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Var tabi hocam olmaz mi

Panther hocamin onerisiyle zaten Cruze'u listeye aldim. En yakin zamanda bir ara test surusu yapmaya gidecegim

HB, makyajsiz, 124hp ve LTZ lazim bana ya da LS Plus'miydi dolusunun adi , bir ara da spor paketler vardi falan Offf bulacagim her cruze linkini panther'e yollamam gerekecek abi bu hangisi diye

Sen yolla ben bakarım. Çünkü plus paket yazanlar, plus olmayabiliyor...
    Multimedia takıp plus diye kaktırmaya çalışıyorlar. 2-3 küçük ayrıntı var, oradan anlaşılıyor.

Senin Bakacağın; HB WTCC PLUS AT.......

Benim aracın aynı paketi. Benim aracın resmi sende var. Görüntü olarak benziyor ise, tamamdır.
    Dün link verdiğim Füme HB tam sana göre, full pakette...

Neyse! ilk önce bir test et, karar verirsen bulması kolay.

• quote:

12 Ekim Guncelleme: Dogus'tan fiyat bilgisi alindi , arabanin sahibi bugun o arabayi takasa vermek istese 33,000 lira teklif edilecegini belirtti ciddi bir kazasi olsaydi bu rakamin dusebilecegini ama bu arabada oyle ciddi bir hasarin olmadigini soyledi bakimlari da zamanida yaptirilmis denildi... Plakasi da oldugu icin kayitlara ulasildi , bu durumda 36,000 liralik fiyatin makul oldugunu belirttiler..

O zaman! bayi takas hesabına göre fiyatı normal gözüküyor.

Zor bir karar dönemi. Aklındaki 3-4 aracı deneyip, test edip iyi bir hesap yapmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.