Şimdi Ara

2007 audi A6 2.0 tdi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Orjinalden alıntı: Ebu Zer Gıfari

Yahu arkadaşlar öyle bir anlatıyorsunuz ki kendimden şüphe etmeye başladım, bizzat kendim gidip görüşmüştüm özel sipariş de olsa gelmez mi diye yok hayır denmişti yukarıda anlattım...
    Yukarıda arkadaş demişki ankarada var ... şimdi Balgat'taki Doğuş otoyu aradım O'da dediki A3 için var A4 için var ama A6 için yok....Özel siparişle getiremezmiyim dedim, Türkiye için üretilmiş a6 2.0 td otomatik yok getiremeyiz dediler.... Yakın zamanda da gelmeyecek dendi....
    Lütfen emin olmadığınız konularda yanıltıcı bilgi vermeyelim...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ebu Zer Gıfari

peki dostum herhangi bir audi yetkili satıcısını arayıp bu söylediklerini söle bakalım size ne cevap verecekler. Ben sorduğumda malesef demişlerdi

quote:

gelmesine gerek yokki... siz gidiyosunuz aracımda otomatik viteste olsun, 6 lı cd changer da olsun ıvır olsun gıvır olsun bide zart olsun diyosunuz size bir tarih veriyorlar araba o tarihte geliyor... bukadar basit yani... hep vardı otomatik hepte olacak... yanlız 2.0 140hp cidden çok iyi değil a6 da... onun yerine 5.20d öneririm... fakat motor gücü 170hp ye çıkarsa ozaman düşünülebilir...

Malesefimi var hocam, böyle saçmalıkmı olur? Üst komşuya a3 aldık. Ağzımızla sölediğimiz cümleler 2.0tdi için "otomatik vites olsun, bose müzik sistemi olsun 17inç spor jant olsun deri döşeme olsun sunroof olsun cd changer olsun koltuk ısıtma olsun" ve aynı aracı 4 ay sonra teslim aldık... A6 damı yapmayacaklar aynı şeyi? Otomatik vites dediğiniz nedirki?

hocam bukadar saçma birşeyle ilkdefa karşılaşıyorum. haklı olabilirsin bizzat gidip sorucam yolum düştüğü zaman...

Doğuş getirmiyor; çünkü yakıt filtreleri ,bizdeki dizel kalitesi düşük olduğundan problem yaratıyormuş. 2007 3. çeyreğinde getireceklerini söylemişlerdi.

• hocam yakıt filtresiyle otomatik vitesin ne alakası var açıklarmısın acaba
  • quote:

hocam yakıt filtresiyle otomatik vitesin ne alakası var açıklarmısın acaba

Dostum ikisinin birbiriyle tabiki ilgisi yok;doğuş grubundan,Avrupa için üretilen dizeller sorun çıkarıyor dizel kalitesi aynı olmadığından demişlerdi,tiptronik vitesli oldukları için değil ....
  • Var mı bir gelişme?
    2.0 motor dizellerin otomatik viteslerle Tr için bir sıkıntısı var ama sebebini hala bulamadım...
    Audi 2.0 tdi
    Suzuki Grand Vitara Dizel
    Honda CRV 2.2 Dizel
    Ford Smax 2.0 Dizel
    Bunların hiçbirinde otomatik alınamıyor... hepsini anlarım da audi niye böyle yapıyor onu anlamak gerçekten zor..

quote:

hocam bukadar saçma birşeyle ilkdefa karşılaşıyorum. haklı olabilirsin bizzat gidip sorucam yolum düştüğü zaman...
  • BMW de çyle bir sorun yok..Hatta ben manuel almak istemistim..Onlarda artık borusanda manuel vıtes 520d getırmıyomus..Hoş şimdi otomatıkten memnunum ama..Yinede alışkanlık bir elim viteste sürüyorum.....
  • Harbiden yakıt filtresiyle otomatik şanzımanın ne alakası var?
    Çoğu markanın dizel otomobillerde (dizel rav4,accord 2.2 icdti, vs) otomatik şanzıman getirmemesinin sebebini yüksek torkla başa çıkacak şanzıman üretememeleri olduğunu biliyorum. Ama audi de böyle bir durum yok, tiptronic olsun, multitronic veya dsg(gerçi s-tronic diyorlar herhalde) çok daha yüksek modellerde mevcut. En düşük modeli olduğundan getirmiyorlar belki, ancak o da pek mantıklı değil. Bu üst segment arabaların çoğu artık otomatik şanzımanla satılıyor.
  • Neden kasa kaldırmaz dıyorsunuz anlamadım Aracın hızlanması 0-100 10sn cıvarı bence gayet makul bır deger benım 45bın avrom olsa dırek alacagım bır aras S-lıne paket olsa tadından yenmezz
  • eski kasa 1,9 tdi lerde (130 hp)
    otomatik vites vardı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.