Arkadaşlar 2007 model ford connect aracım var. Teyp radyo kodu istedi birkaç kez hatalı girdim kodu ekranda "code error" yazısı çıktı.. Şu an doğru kodu buldum fakat yazamıyorum code error yazısı kaldı ekranda kodu girmeme izin vermiyor. Ustaya gösterdim teyp açık kalsın bir süre sonra kendi kendine düzelir error yazısı gider o zaman kodunu girersin dedi. 1 gün geçti hala error yazısı duruyor daha ne kadar bekleyeceğim başka bir yöntemi var mıdır? |
Ford Connect Teyp Code Error Hatası Çözümü
Ford Connect araçlarında, teyp code error hatasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, yanlış kod girildiğinde veya teyp pilinin bağlantısı kesildiğinde ortaya çıkar.
Ford Code Error Nasıl Çözülür?
Bu hatayı çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
- Aracınızın şasi numarasını bulun. Bu numara ruhsatınızda veya aracın ön camının altında yer alır.
- Ford bayisine gidin veya Ford müşteri hizmetlerini arayın. Şasi numaranızı vererek orijinal teyp kodunu alabilirsiniz.
- Teyp kodunu girmek için, teyp üzerindeki "Code" veya "Unlock" tuşuna basın.
- Teyp kodunu girdikten sonra, "Enter" tuşuna basın.
Code Error Nasıl Çözülür Ford Connect?
Ford Connect araçlarında code error hatasını çözmek yukarıda belirtilen adımlarla gerçekleştirilebilir. Ancak, teyp kodu manuelinizde yoksa veya teyp kilidi açılmıyorsa, profesyonel bir oto elektrikçisinden yardım alabilirsiniz.
Ford Connect Teyp Kodu
Ford Connect araçlarında teyp kodu, teybinizin çalınması durumunda yetkisiz kullanımını önlemek için tasarlanmıştır. Bu kod, aracınızın şasi numarasıyla ilişkilidir ve yalnızca Ford bayileri veya müşteri hizmetleri aracılığıyla elde edilebilir.
Bu adımları izleyerek Ford Connect aracınızdaki teyp code error hatasını çözebilirsiniz. Hala sorun yaşıyorsanız, profesyonel yardım almanızı öneririz.