aslında su ile çalışan arabalar var. gizliden gizliye araştırmalar yapılsada petrol kırallarının işine gelmediği için ya yapan kişiyi yok ediyorlar yada anlaşma yaparak o adamı ihya ediyorlar .
zaman içinde buna benzer bir olay duymuştum. şuan ispatlayamam tabiki ancak.dedikodu değil bu bilgi
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
şehir içi 6 litreye hatta bazan 5.5 litreye düştüğü oluyor, ama kısa süreli bakmamak lazım,depo bittiğinde bakıyorum 7 - 8 litre
Daha öncede yazmıştım, suyu hidrojen ve oksijenine ayrıştırıp, bu ayrışma sırasında ortaya çıkan enerjiyi kullanıyorlar, ama işlem sırasında çok fazla isi ortaya çıkıyormuş, şimdilik sorun bu
benzin iyice tükensin düşünürüz bişeyler su hava karışımı bir motor üretiriz
u ile havayı karıştırmayalım isterseniz.
ne suyumuz su ne havamız hava bunlar birleşirse ortaya çamur çıkar alim allah...
quote:
Orjinalden alıntı: newerdais
benzin iyice tükensin düşünürüz bişeyler su hava karışımı bir motor üretiriz
arseniksiz katkısız 95oksan su
Honda 70 KM testi..
İZMİT-İSTANBUL arası (Gişeler arası..)
Hız sabitleyici 130KM/h. Klima açık.. 2 yetişkin 2 çocuk..
Sonuç: 6.8 lt/KM
Yol çok inişli çıkışlı onun etkisi olduğunu düşünüyorum.. Düz yolda çok daha farklı bir sonuç alınacaktır..
quote:
Orjinalden alıntı: mbekin
Honda 70 KM testi..
İZMİT-İSTANBUL arası (Gişeler arası..)
Hız sabitleyici 130KM/h. Klima açık.. 2 yetişkin 2 çocuk..
Sonuç: 6.8 lt/KM
Yol çok inişli çıkışlı onun etkisi olduğunu düşünüyorum.. Düz yolda çok daha farklı bir sonuç alınacaktır..
Aynen bende sakarya yolunda yaptım bunu yol berbat
Altın kural: Yavaş yavaş hızlanmak. Yavaş yavaş yavaşlamak.
ne kadar sabırlı adamlarsınız. Van-İzmir arası gittim geldim. ortalama 8.2lt dolayısiyle 1050 TL benzin parası, Bilmiyorum ama bana hayal geliyor bu 5.2 ve 5.1 ler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme