Şimdi Ara

2007 Honda civic Sedan Aux bağlantısı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
66.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • istanbul honda parkta 190 euro ya taktiklari urun bu linkteki urundur

aslinda bayideki bunun bi ust modeli olabilir cunku sd kart girisi var ve 32 gb flash bellek destegi var

http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay61n -- 1 Ağustos 2008; 22:55:20 >
  • tam olarak buldum taktiklari modeli xcarlink 5 modeli

2007 Honda civic Sedan Aux bağlantısı

yurtdisi fiyati 110 dolar civari
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

Evet arkadaşlar 4 gün önce Honda servisinde AUx bağlantısını bağlattım arabaya Artık hadsfree telefonla görüşürken sesi arabanın hoparlorlerinde dinleyip Telefonumdaki ve MP3 playerimdaki muzikleride dinleyebiliyorum.
    Yabancı bir forum sitesinden bilgilere ulaştım servisten rica ettim uyguladılar... Bilgileri işine yarayacak arkadaşlarla paylaşıyorum...

Arkadaşım merhaba,
    bende aynı işlemi Antalya'da yaptırmak istiyorum. Benden İstanbul'daki hangi servisin bu bağlantıyı yaptığını sordular. Hangi servis acaba ?
    Bu arada, güle güle kullan.. Handsfree olarak telefon görüşmesi yapabiliyormusun, yani senin sesin de gidiyor mu karşıya, yoksa kulaklık mı gerekir bunun için ?

• resimli biraz detay verir misin.?
    ne kadar a yatırdın.özelikleri ne? ...v.b gibi.

quote:

Orjinalden alıntı: Ugur31

quote:

Orjinalden alıntı: mbsahan

Evet arkadaşlar 4 gün önce Honda servisinde AUx bağlantısını bağlattım arabaya Artık hadsfree telefonla görüşürken sesi arabanın hoparlorlerinde dinleyip Telefonumdaki ve MP3 playerimdaki muzikleride dinleyebiliyorum.
    Yabancı bir forum sitesinden bilgilere ulaştım servisten rica ettim uyguladılar... Bilgileri işine yarayacak arkadaşlarla paylaşıyorum...

Arkadaşım merhaba,
    bende aynı işlemi Antalya'da yaptırmak istiyorum. Benden İstanbul'daki hangi servisin bu bağlantıyı yaptığını sordular. Hangi servis acaba ?
    Bu arada, güle güle kullan.. Handsfree olarak telefon görüşmesi yapabiliyormusun, yani senin sesin de gidiyor mu karşıya, yoksa kulaklık mı gerekir bunun için ?

• Bu bağlantıda ses karşıya nasıl gidiyor acaba ?
  • Nihayet bende hallettim.. Ses aktarımını kaliteli bir kulaklığın kablosu ile sağladık. Önceki mesajlarda arkadaşımızın verdiği bağlantı şeması olmasa bu sorun çözülmezdi, çok teşekkürler.. Teybin yerinden sökülmesi ve takılması (garantili) 40 tl, elektronikçinin gerekli bağlantıları yapması 50 tl ve kaliteli bir kulaklık 30 tl = 120 tl

Bağlantı için arkadaşın verdiği şemadaki soketlere ihtiyaç yok, lehim ile halledilebiliniyor bağlantı.
    Antalya'da yaptırmak isteyen arkadaşlara Rem Elektroniği tavsiye ederim.

Sonuç ; iPhone kullanıyorum. Karşıdaki kişinin sesi hoparlörlerden çıkıyor ve çok net. Benim sesim karşı tarafa çok net gidiyor. Aslında bunu hala anlamış değilim ama gidiyor sesim bir şekilde :) Müzik ses kalitesi normalden daha iyi çıkıyor, inanılacak gibi değil ama öyle. Bunda, kullandığım kulaklık kablosununda etkisi mutlaka vardır. Müzik dinlerken arama geldiğinde müziğin sesi kesiliyor ve telefon çalmaya başlıyor. Burada tek sorun, telefon zil sesi hoparlörlerden çıkmıyor, normal telefon sesi olarak çalıyor telefon. Telefona cevap vermek için manuel cevapla işlemi yapıyorsunuz, sonrası hoparlörler ve mikrofona kalıyor, burası çok zevkli ama..
    Olumsuz bir konu, iPhone üzerinden müzik dinlerken ses düğmesi dışında teybin hiçbir butonunun işe yaramıyor olması. Yani bir sonraki şarkı, bir önceki şarkılara geçişleri iPhone üzerinden yapılmalı. teyp ekranında sadece aux yazısı çıkıyor, çalan şarkı bilgisi de çıkmıyor.

1-Telefon zil sesinin hoparlörlerden çıkması (aslında çok önemli değil)
    2-Çalan şarkı bilgisinin araç teybinin ekranında görünmesi konularında
    3-Araç teybinin ileri-geri tuşlarının iPhone üzerinden müzik dinlerken aktif olması

bir çözüm olabilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 28 Nisan 2009; 22:40:38 >

• 2009 Modellerin tüm versiyonlarında AUX bağlantısı standart.

Baya talep olmuş anlaşılan..
  • 2009 önceside excutive (1.8) modellerde vardı
  • Merhaba buna altarnatif olarak aracın hiç bir yerini sökmeden FM TRANSMITTER denilen cihazı kullanabilirsiniz çakmak çıkışına takılıyor.
    örnek link

http://www.hepsiburada.com/forex-cft-619-c-bluetoothlu-fm-transmitter/productDetails.aspx?categoryid=258076&productid=otforcft619c
  • bu FM vericileri çok berbat, zaten büyük şehirlerde boş istasyon bile bulamıyorsun
  • +1
    araç içindeki pozisyonu itibariyle görüntüsüde iğrenç ayrıca.

• Honda jazz- civic usb çevirici kablo sökmeye gerek kalmadan tak kullan 75.00₺ 0533 957 1987

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son üç mesaj 2009......2014....2015...ne hortlatma ama...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.