Şimdi Ara

2007 Volvo yerine ne alabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yazılanları okuyorsun hocam işte:) ona göre karar ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da olsaydınız ben size hem volvo ustası hemde ucuz/kaliteli parça nasıl alınır anlatırdım
  • bediboy kullanıcısına yanıt
    Eğer çok fark edecekse gelirim hocam olmadı Ankara'ya. Teşekkür ederim yine de desteğiniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Eğer çok fark edecekse gelirim hocam olmadı Ankara'ya. Teşekkür ederim yine de desteğiniz için
    bizde 2012 model s60 var çoğu motor parçası citroen peugeot ford..Ön takım ford mondeo zaten, bu tip incelikleri bilirseniz parça ucuza gelir neden gelmesin, beni ustam yönlendirdi öğretti. İş ustada bitiyor.
  • S70 kullanmış biri olarak attan inip eşşeğe binenler kervanına katılıyorsunuz:)
    kendi aracım değildi ama yinede severek kullandığım bindiğim bir araç şu an 2009 civic kullanıyorum gidişi duruşu s70 gibi değil. s70 ile frene bastığımda sanki fren harici araç çapa atıyor asfaltı kazırcasına duruyordu.
    (çapa biraz fazla abartı olabilir ama düşünce bu şekilde :) )
  • 2006 model 2006-2016 10 sene volvo s40 1.6d kullandım. Garantisi bittiği seneden sonra özel servise götürdüm aracımı. 2016 yılında son yıllık bakımında 475 lira ödemiştim. Aracıma da yıllık bakımları dışında bakım hiç ihtiyaç duymadım. Her sene aksatmadan yaptırdım. 2 kez turbo hortumundan sıkıntı yaşadım başka da problemi olmadı. Aracın çoğu parçası peugeot - ford ortak. Bakıma kesinlikle çok paralar harcamanıza gerek yok. S40'ı sattıktan sonra arkadaşlarımın nispeten daha genç astralarına bile binsem volvo kalitesini ve hissiyatını bulamadım. 2015 model mondeo kullanıyorum şu an ve birçok problem yaşadım, hala yaşıyorum. Volvo'nuz sorunsuzsa bakımlarınızı yaptırıp uzun yıllar binmenizi tavsiye ederim

• bediboy kullanıcısına yanıt
    Ben aracı volvo servisleri yüzünden satmayı düşünüyorum.

En basiti gaz pedalı arızam var ve basit bir arıza bence ama saçma sakan rakamlar vs havada uçuşuyor. Bende lanet ettim öyle biniyorum şu an. Ankarada sizin ustanıza arabayı bi gösterebilirim.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Ben aracı volvo servisleri yüzünden satmayı düşünüyorum.

En basiti gaz pedalı arızam var ve basit bir arıza bence ama saçma sakan rakamlar vs havada uçuşuyor. Bende lanet ettim öyle biniyorum şu an. Ankarada sizin ustanıza arabayı bi gösterebilirim.

Saygılarımla
    Ankara-İvedik selim usta-dilek otomotiv. Ben forumda konusu mevcut Hakan abiden aldım forumumuzun en kıyak eski volvocularındandır, babamın volvosunu oraya götürürüm yıllardır kendimde grande punto var onu da götürürüm amcamda 2017 doblo var onuda götürürüm, arayın muhasebeci erenden aldım diyin her türlü yardımı dokunur. 05324739329
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.