Futbol takımımız, destanlar yazdığı unutulmaz bir sezonun ardından, daha büyük hedefler ve yeni başarılar için Türkiye'de ve Avrupa'da korakor bir mücadele ruhunu bugünden vaadediyor.
Galatasaray, unutulmaz bir sezonun ardından 2008-09 sezonuna bugünden hazırlanmaya başlayacak. Dünya yıldızlarıyla, gençleriyle, tecrübelileriyle ve bizi gururlandıran o inanılmaz takım ruhuyla...
Galatasaray, Büyük Taraftarını yeni sezonda yerinizi bugünden ayırmaya çağırıyor...
Birlikte sevinmek ve tüm hedeflerimize ulaşmak için... takımımızın 12. oyuncusu olmak için... Zaferlere tanıklık edebilmek, "ben de oradaydım" diyebilmek için..
Tribündeki yerinizi bugünden alın....
Kombine Kartınızla birlike:
* Yapımı devam etmekte olan Aslantepe'deki yeni stadımızda yerinizi şimdiden ayırtın, kombine kart satışında önceliğe sahip olun...
* Erkek Basketbol takımımızın kombinesine sahip olun*
* Galatasaraylıların sesi Galatasaray Dergisi'ne 1 yıllık ücretsiz abone olun...
Satış Başlangıç Tarihi: 30 Nisan 2008 Çarşamba
Satış Saatleri: Hafta arası : 09:30-18:00 Hafta sonu: 10:30-17:00
Ödeme: 1 peşin 3 taksit olmak üzere 4 taksitte ödeme imkanı
Geniş Bilgi ve Fiyatlar İçin: 0212 288 33 40 - 0212 288 96 20
* Satışlar, Ali Sami Yen Stadı, VİP tribününde yapılacaktır.
* Her bir koltuk icin TC Kimlik No içeren resmi kimlik belgesi fotokopisi alinacaktır.
* Numarali Tribün kombine sahiplerinin Öncelikli Alma Süresi, 14 Mayıs Çarşamba, saat 17:00'ye kadardır. Bu tarihten sonra öncelik hakkı sona erecektir.
* Erkek Basketbol takımımızın sezonluk kombine bileti, yalnızca Numaralı Tribün Kombine Bileti alımları için geçerlidir.
Destanlar mı?
şu adnan polat uyanık adam vesselam hazır gs' liler gaza gaza gelmişken fırsat bu fırsat ne satsam kardır misali basmış kombineleri.
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
Destanlar mı?
evet destanlar
Fiyatları da alsaydık keşke
destanin en buyugunu yazmistir onlar benim icin,bidahaki sene sampiyon olmamalari onemli degil bana bugunleri yasattilarya nediim, ondan sonraki senede yen stadimiz yapilacak,iste o ustu kapali yeni stadimizda insallah alacam kombinemi,bu senede idare et adnan abi
fıyatlar nedır ?
Geçen sezonla aynı, sadece numaralıda %5 artış var sanırım.
geçen sezon fiyatları neydi tam olarak? ben aşağıdaki rakkamları hatırlıyorum. kulübün verdiği numaraları arıyorum sürekli ama ulaşamıyorum ulaşıpta doğru bilgiye ulaşabilen var mı?
Numaralı Üst: 3 bin 800 YTL Numaralı Alt: Bin 520 YTL Kapalı Üst: Bin 520 Kapalı Alt: Bin 330 Eski Açık: 760 Eski Açık :(Öğrenci): 475
numaralar hep meşgul
muahah ne destanı yazmıs acaba leverkusen destanı olmasın sakın hayret yani bi FB yenince destanmı yazılmış oluyor hakkaten tam uyanıklık yapmışlar.
"Futbol takımımız, destanlar yazdığı unutulmaz bir sezonun ardından" yazmış daha önceki sezonlardan bahsetmiyor tamam bizi yendiniz destanı yazdınız afferin.Önce foruma yazma adabını öğren sivriymiş!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslan-45
böyle bi destan yazan başak bir Türk klübü varmı ki bazı sivriler çıkmış destanmı diyo bu kadar zorluklara rağmen 2. 20:45 geliyo.
fıyat ogrenen varmı
geçen sene ile fiyatlar aynı arkadaşlar adnan baba kıyak yapmış yalnız numararlı %5 artmış okadar hep bizim yanımızda olan taraftarımıza bizden jest olsun demiş kendileri
quote:
Orjinalden alıntı: grafiker
geçen sene ile fiyatlar aynı arkadaşlar adnan baba kıyak yapmış yalnız numararlı %5 artmış okadar hep bizim yanımızda olan taraftarımıza bizden jest olsun demiş kendileri
ya ne jesti stad yıkıldı yıkılcak bıde zam mı yapcaklardı...
şşşştt çaktırma adnan polatım ben
bence son sene ındırımı yapsalardı gguzel olurduu.
ben bugün aldım kombinemi. kapalı alacaklarlara duyuru elinizi çabuk tutun bitiyor çünkü. fiyatlar kapalı üst orta 1520, kenarlar 1330, kapalı alt kombinesi satlmıyor, eski açık 760(öğrenci 475) numaralı 2500-4000 arası.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme