Şimdi Ara

2008 Audi A6 2.0 TFSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her ikiside prestijli ve güzel araçlar.

ben her ikisini de kullandım, şu an passat tdi sahibiyim.

BMW iç tasarımı benim şu an hoşuma gitmiyor, zevk meselesi. Ayrıca yürüyen aksam ve bir süre evvele kadar motorun biraz daha güçlü olması sebebiyle boş bir araca yüksek bedeller ödemek faydalı gelmiyor bana, çünkü en nihayetinde şehir içi kullanıyorum, süratli ve limitlerde kullanmıyorum, kullanmayacağım da.

Ben 320d bakarken 54.000 € nerdeyse aksesuar fakiri bir araç teklif etmişlerdi, o paraya 2.0TDI tiptronik ama aksesuar fakiri A6 alabiliyordum.

Ben 46.000 € ya aksesuar zengini, DSG vitesli, aynı TDI motora sahip Passat tercih etmiştim, çünkü bana göre fiyat performans oranı daha iyi.

Sonuçta forumda pekçok kişi yorum yapar, yapacaktır da, ancak hayalleri süsleyen araç ile kullanılıp verimliliği bilinen araç arasında kişiden kişiye yorum farkı olacaktır.

• Bu arada yorumumu yazmamışım, eğer A6 kararı verildiyse TFSI daha iyi bir seçenek.

Bir de yeni 1,8 TFSI 160 bg A4 lere de bakın derim, kasa büyüdü, A6 ya yakın hacime ulaştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

A6 / 2.0 TDI / 140hp / 54.973 €
    A6 / 2.0 TFSI / 170hp / 58.063 €

bu ikisi arasinda TFSI daha mantikli gorunuyor. kullanim amacinizi ve arabadan beklentilerinizi bilmiyorum ama A5 gibi bir arabayida gozardi etmemenizi tavsiye ederim. ha kimisi A5 icin tek kapili oldugundan on yargili bakiyor ama ben hic kapisi olmayan bir A5 bile alirim.

A5 / 1.8 TFSI / 170hp / 57.120 €

(goruntu,perfomans,motor..)
    bence.

Aile arabası olucak kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: meke

Bu arada yorumumu yazmamışım, eğer A6 kararı verildiyse TFSI daha iyi bir seçenek.

Bir de yeni 1,8 TFSI 160 bg A4 lere de bakın derim, kasa büyüdü, A6 ya yakın hacime ulaştı.

A4 neticede bir alt sınıf araç ve biraz geniş ve uzun bir araç olsun istiyoruz.Bi de arkası daewoo tarzı uzak doğu arabalarına benzemiş hiç hoşuma gitmiyor

Ama önü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaManN. -- 21 Temmuz 2008; 18:56:43 >

• Bence A4 yeni bir teknoloji ve yeni Mlp gövde sayesinde yolu daha iyi tutuyor.A6 ile arasında pek bir uzunluk farkıda yok artık.A4 üde düşünmelisiniz bence

Ama aile arabası olucaksa ve boyut çok önemli ise A6

Bu arada A4 ün arkası kötü değil o kadar.Araca binin hoşunuza gidiyor.

2 aracada binin hangisi hoşunuza giderse onu alın zararlı çıkmazsınız
  • hayal gücü yüksek bu o.ç avcısının
  • :D
  • Neye gülüyorsunuz anlayamadım ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.