Bugün dsmart müşteri hizmetleri ile görüştüm ve 2008 de yılında alınıp aktivasyonu yapılmış bireysel müşteriler için aşağıdaki kanalların ücretsiz olduğunu söyledi bilgi amaçlı aşağıya listeyi yazıyorum.. Artık bu kanallar ne kadar açık kalır, kalırsa içerik ve kalite ne olur ? Tamamen aydın dogan'ın insafına kalmış...
Ücretsiz Kanal Tam Listesi
2-Movies Smart 3-Movies 24 ---> 2008 öncesi aktivasyon için movies 24 erotica 'da açık.. 4-Comedy Smart 8-FX 10-Pembe Smart 12-Yeşilçam TV 13-Dmax -->2008 aktivasyon Smart paket içinde D-Plus 'da olup konser yayını yapıyordu hiç bir açıklama yapılmadan kaldırıldı. 15-DISCOVERY CHANNEL TURKEY 16-ANIMAL PLANET 17-DISCOVERY WORLD 18-DISCOVERY SCIENCE 19-DISCOVERY TRAVEL&LIVING 20-DA VINCI LEARNING 40-FutbolSmart (Şaibeli) * Footschool extra kapsamında bir kanaldı Geçen yılki Aralık-Ocak Full paket 99 ytl kampanyasında Aile paketi içindeydi ,sonra hiç bir bilgi verilmeksizin kapatılarak futbol smart ile birleştirildi. 41-D Spor 47-Eurosport 51-D Çocuk 53-Kidsco 54-Luli 56-Fashion TV 61-Dream TV 62-Dream Turk 81-CNN INTERNATIONAL
D smart'ın bilgi vermeksizin parasını peşin aldığı halde sözünde durmadığı ve kapattığı veya yayınını başka kanala kaydırdığı kanallar
1-D Plus (56) Tematik kanal kaldırıldı 2-Footschool Paralı kanal ,ücret peşin alınmasına rağmen yayın süresi düşürülüp futbol smarta taşındı 3-Fantasy TV Paralı kanal ,ücret peşin alınmasına rağmen kaldırıldı 4-Coolsmart Paralı kanal ,ücret peşin alınmasına rağmen kaldırıldı
Benim unuttuğum liste dışı kalmış kanalda olabilir , son 4 sırada verdiğim kanallar, peşin üye olup 1 yıllık parasını vermeme rağmen yıl içinde hiç bir bilgi verilmeksizin ve yerine alternatifi konulmaksızın (konulduysa da paralı) kaldırılan kanallardır.
Bir tek discovery kanalları için dsmart alsammı diye düşünüyorum.
ama yarın öbürgün diğer kanallar gibi kapanırsada ne yaparız.
Dsmart ömür boyu bedava dediği bir şeyi paralı yapamaz.Yaparsa mahkemelerden patlatırlar doğan efendiyi.Ama geçmişte yaptığı gibi kanalları kapatıp yeni isimle tekrar kurarsa o zaman hakkımızı elimizden alabilir ki bu durumda bile tüketici mahkemelerinde haklı durumda olacağımızı düşünüyorum.
Şu an D-Smart alanlar Discovery Channel ve bi kanal daha izleyebiliyo.. Discovery Science , Discovery World, Travel & Living ve Da Vinci Learning aile paketi içinde.. onları ücretsiz olarak eski aboneler izleyebiliyo..
bilgi içiin teşekkürler güzel paylaşım
15 - 16 - 17 - 18 ve 20. kanallarımı değişmem hiçbirşeye.... Birde Sinema Paketim var değmeyin keyfime
aynen öyle
quote:
Orijinalden alıntı: oiven
15 - 16 - 17 - 18 ve 20. kanallarımı değişmem hiçbirşeye.... Birde Sinema Paketim var değmeyin keyfime
sinema paketi ve discovery kanalları olmasa batar zatenama sinema tv gecende 1979 yapımı film koydu biraz yenilese şu filmleri süper olcak
quote:
Orijinalden alıntı: hakan2200
Bir tek discovery kanalları için dsmart alsammı diye düşünüyorum.
ama yarın öbürgün diğer kanallar gibi kapanırsada ne yaparız.
Bende aynı durumdayım, yeni kampanyada cazip geldi ama hala karar veremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: e_equal_mc2
Bugün dsmart müşteri hizmetleri ile görüştüm ve 2008 de yılında alınıp aktivasyonu yapılmış bireysel müşteriler için aşağıdaki kanalların ücretsiz olduğunu söyledi bilgi amaçlı aşağıya listeyi yazıyorum.. Artık bu kanallar ne kadar açık kalır, kalırsa içerik ve kalite ne olur ? Tamamen aydın dogan'ın insafına kalmış...
Ücretsiz Kanal Tam Listesi
2-Movies Smart 3-Movies 24 ---> 2008 öncesi aktivasyon için movies 24 erotica 'da açık.. 4-Comedy Smart 8-FX 10-Pembe Smart 12-Yeşilçam TV 13-Dmax -->2008 aktivasyon Smart paket içinde D-Plus 'da olup konser yayını yapıyordu hiç bir açıklama yapılmadan kaldırıldı. 15-DISCOVERY CHANNEL TURKEY 16-ANIMAL PLANET 17-DISCOVERY WORLD 18-DISCOVERY SCIENCE 19-DISCOVERY TRAVEL&LIVING 20-DA VINCI LEARNING 40-FutbolSmart (Şaibeli) * Footschool extra kapsamında bir kanaldı Geçen yılki Aralık-Ocak Full paket 99 ytl kampanyasında Aile paketi içindeydi ,sonra hiç bir bilgi verilmeksizin kapatılarak futbol smart ile birleştirildi. 41-D Spor 47-Eurosport 51-D Çocuk 53-Kidsco 54-Luli 56-Fashion TV 61-Dream TV 62-Dream Turk 81-CNN INTERNATIONAL
D smart'ın bilgi vermeksizin parasını peşin aldığı halde sözünde durmadığı ve kapattığı veya yayınını başka kanala kaydırdığı kanallar
1-D Plus (56) Tematik kanal kaldırıldı 2-Footschool Paralı kanal ,ücret peşin alınmasına rağmen yayın süresi düşürülüp futbol smarta taşındı 3-Fantasy TV Paralı kanal ,ücret peşin alınmasına rağmen kaldırıldı 4-Coolsmart Paralı kanal ,ücret peşin alınmasına rağmen kaldırıldı
Benim unuttuğum liste dışı kalmış kanalda olabilir , son 4 sırada verdiğim kanallar, peşin üye olup 1 yıllık parasını vermeme rağmen yıl içinde hiç bir bilgi verilmeksizin ve yerine alternatifi konulmaksızın (konulduysa da paralı) kaldırılan kanallardır.
benim 2007 gri kasa cihazda hiç bir pakete üye değilim; (5 tane belgeselden başka bir şey seyretmem ama akşam söyle bir göz attım)
2-movie smart 4-comedy smart 5-cinema tv 6-cinematv-2 7-cinema tv aile 8-fx 9-universal canal 10-pembe smart 11-beyaz perde 12-D yeşilçam 14-ınvestıgatıon discovery 15-discovery canal 16-animal planet 17-discovery world 18-discovery sience 19-travel living 20-da vinci learning 40-futbol smart 47-eurosport 48-espn classic 49-espn america 50-cartoon networ51d çocuk 52-nicelodeon 53-kidco 54-luli 55-doğ tv 56-fashion tv 58-fashion one tv 59-stayle network 60-bebeğim tv 61-dream tv 62-dream Türk 81-CNN ınternational açıktı. daha açık olan bazı kanallarda vardı. soft canallara bakmadım onlardan hangileri açık.