Şimdi Ara

2008 fiat siena (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
14.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne be. Photoshop olurda bu kadar iğrenç olmaz ya. Ön taraf Linea, farlar albea, arka taraf sonradan ekleme gibi Linea, kaput Linea. Ortaya Siena çıkmış. Albea ile Linea çarpışmasından sonra mı olmuş bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Bu ne be. Photoshop olurda bu kadar iğrenç olmaz ya. Ön taraf Linea, farlar albea, arka taraf sonradan ekleme gibi Linea, kaput Linea. Ortaya Siena çıkmış. Albea ile Linea çarpışmasından sonra mı olmuş bu.

arkadaşlar paniğe gerek yok..bu arac türkiyeye gelmiyecek fıat türkiyee bu aracın tutulmayacagınıda farkında zaten..cok kırma bi araba olmuş heryeri bi başka araca ait..sallamasyon bişey belliki ugraşmamışlar cizimiylee bile
  • Getirmeyeceğini biliyoruz da başka ülkeye de olsa bu kadar iğrenç bi sallamasyon olmaz. Brezilya gibi ülkelere Albea gitmiyor mu ki bunu çıkartıyorlar. Gidecek olan ülkedekilerde bu şekilde çıkartırlarsa eğer almama kararı alırlar.
  • bunu bilmemde bizde hala 99 model 1.6 siena var km de 165 bin lira yakıyo performans zaten iyi bi kaç küçük modifikasyon dan sonra şu an 120 bg ikinci elinin fiyatı 11-12 arası olduğu düşünülürse bence iyi bir seçenek 5 senedir bizde, tamir olarak sadece geçenlerde bi plastiği kırıldı vitesin 30 ytl( o da karsta eksi 30 derceye dayanamadı) bazıları hiç mennun değil ama bizimkine avrupa yapımı diyolardı belki ondan farkediyo olabilir
  • acayip yüksek.Leylek gibi bi araba.incelemeden bişey demek ne kadar doğrudur bilmem ama dıştan tasarım 10 üzerinden 1 bana göre.eğer araç biraz alçak olsaydı bir nebze daha iyi olurdu görünüşü.
  • albea
  • bu ne be albeaya veba mi bulasmis ?
  • linea bravo fiorino gibi araçlardan sonra yeniden bu aracın üstüne fıat amplemi koymak biraz abes olur bu arabanın çıkma macı ne ki albea çıktıktan sonra çok gereksiz bence
  • bravo dan sonra yakıştıramadım işte fiat dediğinizde dandig kelimesinin kullanılma sebebi sen bravo gibi harika bir araç yapmışsın tamda fiat da bişelr değişti tasarımlar rayına oturdu derken bu ne yaaaa linea nın çakması gibi bu araç çıkarsa fiyasko olur bravo nun da tahtını sarsar bu salak görünümlü araç gerçi bizim taksici esnafımız alır ama ne yalan söyliyim ben taksici olsaydım eğer logan alırdım bundan daha güzel duruyo en azından
  • novo siena kalitesi yüksek bir araçtır.

• bu araç hangi fiat dersiniz?

2008 fiat siena

2008 fiat siena

2008 fiat siena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawnitekin -- 3 Nisan 2008; 0:10:06 >

• devamı

2008 fiat siena

2008 fiat siena

2008 fiat siena

• Arkadası yeni lineaya önü albeya benzemiş hocam bi garip olmus
  • hep ucuz olsa ne kadar ucuz olacakk sıfır alıcam dıee o kadar parayı sıenayaa baglamam ben olsam
  • havnitekin hocam resimdeki fıat sedici olabilirmi
  • değil
  • peki bu araç türkiyeye geldimi gelecek mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafasefa

peki bu araç türkiyeye geldimi gelecek mi

bu araç brezilyada üretilen novo idea adventure..ülkemize maalesef gelmiyecek..
    ancak çok kaliteli ve donanımlı bir araç.

2008 fiat siena

2008 fiat siena

2008 fiat siena

• ülkemize bu aracın çok yüksek donanımlı bir modeli olan ve fiat grubunun "yeni lancia musa" markasıyla sürdüğü model gelecek.

fiyatları da çok makul olacak...

2008 fiat siena

2008 fiat siena

2008 fiat siena

www.lanciamusa.com

• hawnitekin hocam araç çok hoş çok güzel bu araba Türkiyede Fıat bayiilerinde mi satışa sunulacak a
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.