Şimdi Ara

^^2008 HaYaL & DiLeKLeRiNiZ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir charim olsun hackleyen kisi charimi geri versin istiyorum
    balinalarin özgürce su fiskirtmalarini istiyorummm
    patates kizartmasinin kalorisi azaltilsin istiyormmmm (yada onun gibi bisi)
  • ewt ben şimdi bu soruya 2 açıdan bakıcam
    1.Kendim şu an okullar nedeniyle KO oynamıyorum bir fen liseli olarak ders çalışıyorum(İnek demeyin bu foruma inek de lazım) neyse yine geçen sene de böle yapmıştım 1 dönem ara vermiştim OKS ye çalışmak için çok da gzl oldu istediğim yere girdim. İlk önce haziranda tekrar başlıcam oyuna bu sfr pathosta 59 lwl asasım var itemleri idare eder işte 4 ay boyunca oynucam ve itemlerimi sağlamlaştırmaya çalışacam inş lagsız ve sorunsuz bir 4 ay geçer. Arkım Bp oldu parazit+heal olucak ikimiz de sc basıp ardreami kasıp kavurcazzz
    2.Öğrenciler ve iyi bir meslek sahibi olmak isteyenler için oyun kapansın bence artık oyun demicem buna çünkü oyundan çıktı artık para tuzağı oldu

Bi de şu var çok büyük bir uygulamayla server sayıları 5 çıkarılsın yani p1 p2 p3 p4 p5 gibi 2 sinde ardream 2 sinde cz gibi p5 de ex serverı olcak belki o zmn dc lag gibi sorunlar aşılır .

Herkeze mutulu yıllar dilerim

• 1.Serverler 5e çıksın
    2.k2 yılbaşı nedeniyle herkesin letterine unique bir item göndersin.yada 50m göndersin
    3.en yüksek lwl 90 olsun.
    4.bu videodaki haritalar gelsin:http://www.youtube.com/watch?v=UTnLzEk_nYg
    5.yeni itemler gelsin
    6.magemi 60+ yapıyım
    7.grhponlar süresiz olsun
    8.pathos kollukları süreksiz olsun
    9.yeni serverler asla açılmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djmelih

KNİGHT ONLİNE DENEN ŞU LANET OYUN KAPANSIN

• Olyde Mage ardream charı açcam 59 a kasabileyim ve bosslardan iyi droplar alıyım
  • Piyasa artsin + Lag bitsin
  • Milli olmak :))))
  • Lugias Geri Gelsin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

Milli olmak :))))

gzl

yaş kaç kanka
  • +7 raptor alıp charı 59 yapmak derslerimde başarımın artmasını sağlık mutululuk herşey işte
  • Milli piyango biletime vursun hayatım kurtulsun dünyayı gezmek isterim...

oyun ile ilgili bi isteğim yok yukardaki isteğim olursa zaten gerisi gelir..
  • Tek İsteğim Eski Ders Çalışma azmimin geri gelmesi..Yoksa Biterim ben Çalışamıyorum..
  • Bachdan Rol
    Acerdan wp
  • kanka güzelde burda milli formaıı giyemezsin:)
  • warriorumu 70+ yapıp mesela 71,72 istediğim itemleri dizmek yaz tatili boyunca charımla doya doya oynamak.sonraki sene pek oynamıyacam oss :(.. bir terslik olmazsa dediklerimi yapabilirim..
    oyun için istediğim bunlar ama hayattan istediklerim =zor zor zor :(
  • başlıca dilekler lagsız dc siz bol paralı bi KO galiba... dilerim bu ortak dileklerimiz gerçekleşir..
  • son 4 saat 15 dk. evet beyler hayaller umutlar istekler dilekler için son saatler..
  • herşey oyun degil bence..dilekleriniz güzel ama dilek hakkı verseler oyunu en son şey olarak görürdüm..inş oyun kapanır ve ders çalışabilirim..inş ilerde yüksek yerlere gelebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMRE KAPTAN

herşey oyun degil bence..dilekleriniz güzel ama dilek hakkı verseler oyunu en son şey olarak görürdüm..inş oyun kapanır ve ders çalışabilirim..inş ilerde yüksek yerlere gelebilirim

bunlar zaten başlıca temenniler bizimkisi biraz hayalle karışık muhabbet bi çok kişi kapansın der ama bi o kadar hatta daha fazla arkadaşımzıda kapanmasın der düşünsece ounun kapandıgını hele ki 2008 yılının başında kaos olur ya sen ne diyosun:) en üst mevkideki insanları bile etkielr KO nun kapanması

dermişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty_FouR -- 31 Aralık 2007; 20:03:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Twenty_FouR

quote:

Orjinalden alıntı: EMRE KAPTAN

herşey oyun degil bence..dilekleriniz güzel ama dilek hakkı verseler oyunu en son şey olarak görürdüm..inş oyun kapanır ve ders çalışabilirim..inş ilerde yüksek yerlere gelebilirim

bunlar zaten başlıca temenniler bizimkisi biraz hayalle karışık muhabbet bi çok kişi kapansın der ama bi o kadar hatta daha fazla arkadaşımzıda kapanmasın der düşünsece ounun kapandıgını hele ki 2008 yılının başında kaos olur ya sen ne diyosun:) en üst mevkideki insanları bile etkielr KO nun kapanması

dermişim

bence iyi olur kapanması hayata tekrar dönebilirim stres atmak için oynuyordum ama aşırılaştı hayattan koptum!bu oyun uyuşturucu bagımlılıgı gibi bişey:))ancak kapanırsa bırakabilirim diye düşünüyorum..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.