vatandaş aracın içini korumuşta dışına özen göstermemış
Ciddi ciddi böyle dolaşan adamlarda varmıki trafikte ya
Kardeşim adam bildiğin streçlemiş başka birşey değil.
öldüm gülmekten ya . Bu nasıl bir jelatin kaplamadır aman Allahım. Bu ilanı veren adamda harbiden 1 gram beyin yok. Biz aracı alırken satıcıya söktürdük jelatinleri ki bu kdar yoktu adam streç filmle sarmış heryeri.
Ya önyargı ile davranmayın belki adam naylon fetişisti.Hışır huşur oturmadan rahat edemiyor.
Bence bu işin içinde dexter a özenme durumları var
Vitese ve direksiyona kadın çorabı giydiren araba sahibini duyduktan sonra buna şaşırmadım.
15 dakikadır kesintisiz gülüyorum
Utanmasa bütün arabayı streçle kaplayıp 0 diyecek..
2. el satış stratejisi :)
çilatını bilene çikmamış
hiç gülesim yoktu ya.çilatını çıkarmamış,aksine jelatin kaplatmış. Arabanın tekerlerine taktırmamış ben asıl ona hayret ettim
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
Aman Allahım bu yaşıma geldim, bu kadar rezil bir anlatım dili (bakın Türkçe demedim) görmedim. Yazık vallahi, ne insanlar var çevremizde... ayrıca o streç filmle kaplamada ne alaka yahu....bunu da ilkkez gördüm.... bakalım daha neler göreceğiz......
Hakkaten prensip olarak böyle bir adamdan araba almam alanada mani olurum.
Pişik olduğundan mı satıyor acaba?
Allah'ın adamı işte
Plakasına bakınca muhtemelen ilk sahibi olmadığını anladım Adana 3 harfe 2009 veya 2010 da geçti. Fabrikasyon çilatin olmadığı belli :) benden uzak osun böyle satıcılar
Bu arada benim ilk aracım 2008 Polo'ydu yani aynısı ben aracımı tırdan indi adım bayiye girmeden ama üzerinde jelatin yoktu :)
"moynesı 27:/12/2012 süresı vardır istenız saat araya bilırsınız "
ilan memleketimden, Adana'dan.. Yapacak bir şey yok, nüfusun yarısı böyle.
Geçen sene nissan bayisinde qasqaimizi alırken.Babama poşetleri çıkartmayalım dedim.Babam görgüsüzlük olur diye arabaya binmeden bütün poşetleri çıkarttı.Hem streç film olduğunu herkez bilir.Böyle adamlara kananlara acıyorum..