Şimdi Ara

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
815
Cevap
0
Favori
45.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki

**2008 ÖSS'ye Girecek Olanlar Kulübü*(çalışmalar nasıl gidiyo)

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2011)
Giriş
  • ßende ole valla reklamcılık dusunuyorum simdilik ßöyle ßakalım haziranda ak koyun kara koyun ßelli olacak ßöyle söyle konusmak simdilik gerekmez=))))))))=))))))
  • şu an için resmi olarak öğrenciyim ama bıraktım fiili olarak, artık aöf için bu yıl yine giricem. arkadaşlar başvurular ne zaman bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. giren arkadaşlara hayırlı olsun, benden size tavsiye hocalarınız yanlış da yapsalar söylemeyin, sonra benim gibi okulu bırakmak zorunda kalabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TargetMan

neden güldün
  • ekle benide kardes..
    bende TM'ciyim.
    İç mimarlık ve Çevre Tasarımı hayalimdeki bölüm.
    Fotoğrafçılık yada İletişim Fakülteleri istediğim bölümler.
    Reklamcılığı Arastırıyorum bu aralar..
    Hem ÖSS'ye hemde YDS'ye gireceğim bu sene.
    Çizimde kendimi ilerletirsem Özel Yetenek Sınavınıda düşünüyorum.
    Elimizi atalım bi torbaya bakalım bu sefer ne cıkacak (:
    Bişey çıkmazsa ben biterim harbiden.
  • arkadaslar 2008öss basvurusu hangı tarıhler arasında?
  • arkadaşlar bişey sorcaktım hava harp okulu tm'den öğrenci alıyor mu?geçen yıl kara harp erkek öğrenci almadı işallah bu yıl alır.Bide bişeyi merak ettim günde kaç saat ders çalışıyorsunuz?
  • Beyler Kıbrıs'ta Yönetim Bilişim bölümü var 2 ayrı Fakültede. Puanı 240 küsürdü sanırım. Neden bu kadar düşük bileniniz varmı ? bölüm EA-1

Paralımı acep.
  • Arkadaşlar İngilizce Öğretmenliğ mi ?
    Türkçe Öğretmenliği mi ?
    Özel Üni mi ?
    Devlet Üni mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 3 Ocak 2008; 9:21:46 >
  • arkadaşlar umarım yardımcı olursunuz, istasyonsanat.net sitesi hakkında bilgisi olan varmı ?
  • bende giricem oldu oldu olmadı ya 2 yıllığa yada bi işe
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

Arkadaşlar İngilizce Öğretmenliğ mi ?
    Türkçe Öğretmenliği mi ?
    Özel Üni mi ?
    Devlet Üni mi ?

kazanabilirsen ingilizce öğretmenliğinin ataması war die biliorum ama sözel ögretmenliklerin artık atandığını sanmıyorum
  • Arkadaşlar İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, İLETİŞİM FAKÜLTESİ, GAZETECİLİK isteyen var mı aranızda?
  • bende dün itibariyle öss'ye girmeye karar verdim
    öncden össye girmiştim.. Odtü Kimya mühendisliğini kazandım.. Şimdi orda okuyorum
    ama istediğim bölüme yerleşemediğim için yeniden gircem öss'ye..

geçen sene bölümlerin Türkiye sıralamasında en son kaçıncıyı aldığını gösteren bir site varmı arkadaşlar..
  • bende az kişi giriyo diye girim bari oss ye yahu.baraji aşarsak giereiz biyerlere zaten teknik lise cikişliyiz.bakalim olucakmi diyarbakir dicle uni-sosyoloji
  • bende zevkine giricem oss ye. açıköğretim iktisat yazıcam. barajı geçsem yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

bende dün itibariyle öss'ye girmeye karar verdim
    öncden össye girmiştim.. Odtü Kimya mühendisliğini kazandım.. Şimdi orda okuyorum

geçen sene bölümlerin Türkiye sıralamasında en son kaçıncıyı aldığını gösteren bir site varmı arkadaşlar..

Ösym nin sitesi ni iyice karıştırırsan bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: maresca18

2008 öss ea2 türkiye 1.liğine adayım arkadaşlar..
    var mı dişli rakib görmek isterim

Ben değil ama arkadaşım Fem'in tüm sınavlarında ilk 10 içinde yer alıyor. Fem sınavları ortalama 70000-80000 kişi ile yapılır ve ümitliyim çocuktan. Ben de sayısaldayım hedef ilk 100 İnşallah sen de iyi bişey yaparsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

bende dün itibariyle öss'ye girmeye karar verdim

Doğrutercih.com burda herşey var bölüme girenlerin net ortalaması , en son girenin okuldan aldığı puanı össden aldığı puanı kaçınca girdiği vs...
  • Bende sizlerdenim dostlar...

Bu sene oldu oldu olmadı baska alternatifler bakacaz artık
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.