Şimdi Ara

2008 Otomatik Jetta mı Civic mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kafanızı fazla yormayın bile, Civic aracınız hayırlı olsun.
  • Aynı yaşta olsalar kıyaslama olurdu ancak 2 yaş daha genç olan civic çok daha mantıklı duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ne kadar ve grubunu sevsem de ben size civic öneriyorum alın civici rahat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar civic çıkacağını tahmin etmemiştim. ama yaş ve şanzuman etkili tabi. ha jetta da sorun çıkmayabilir ama genel olarak honda daha sorunsuz.
    Aracı aldım arkadaşlar, hepinizden Allah razı olsun, daha iyileri sizin olsun. Hepimiz kazasız belasız kullanalım araçlarımızı inşallah.

Araç:Honda Civic 2010 Elegance Otomatik BRC LPG li, 70.000 de, sol iki kapı sürtmeden boyalı, kazanın fotoları falan da var. o yüzden boyasına pek aldırış etmedim.
  • Hayırlı olsun. Güzel bir seçim yapmışsınız. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • hayırlı olsun güzel karar vermişsiniz
  • kazasız belasız binersiniz inşallah hocam bu arada ne kadara aldınız aracı
  • 2008 model 100 000 km de civic var otomatik, periyodik bakımı dışında hic servise gitmedi. Sorunsuzluk dışında çok rahat ve basit araba ya, sürdükçe anlıcaksınız ne demek istedigmi akıp gidiyor araç.
  • Kesinlikle civic bu sartlar altinda tip olarakta performans olarakta cok daha iyi ve elegance diyosunuz amqn diyim kacirmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focuspower

kazasız belasız binersiniz inşallah hocam bu arada ne kadara aldınız aracı

Sağolun daha iyisi sizin olsun, 40.500 e aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

hayırlı olsun güzel karar vermişsiniz

Teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

Hayırlı olsun. Güzel bir seçim yapmışsınız. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Çok teşekkür ediyorum, daha iyisi sizlerin
  • bence otomatik manuel farketmez her türlü civic alınırdı, zaten almışsınız hayırlı olsun ,,kazasız belasız kullanmak nasip olsun
  • Honda'ları inanılmaz övüyorlar umarım övdükleri gibidir ve başınız ağrımaz, hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
  • Civic iyidir, forumda otomatik vites sistemleri ile ilgili bir araştırma vardı. onu bulabilirseniz sizin için daha iyi bir araştırma olur. Hatırladığım kadarıyla çift kavramalı tam otomatik şanzımanlar en çok hondada kullanılıyor (bu arada bendede var 2010 otomatik civic :) ). Kesinlikle sorunsuz sadece 1-2 litre fazla yakıyor. onu da arabanın tasarımına veriyorum bence değer. Tasarımı kesinlikle kıyaslamam 2008 jetta ile ama hondanın da eksikleri var mesela ses yalıtımı az diyor bazıları bana sorarsaanız hiç yok yalıtım, vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

bence otomatik manuel farketmez her türlü civic alınırdı, zaten almışsınız hayırlı olsun ,,kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Çok sağolun, cümlemiz kazasız belasız binelim inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Honda'ları inanılmaz övüyorlar umarım övdükleri gibidir ve başınız ağrımaz, hayırlı olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

hayırlısı bakalım, hep alman arabalarına bindim bora, skoda octavia, bakalım japonlar nasılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinank3

Civic iyidir, forumda otomatik vites sistemleri ile ilgili bir araştırma vardı. onu bulabilirseniz sizin için daha iyi bir araştırma olur. Hatırladığım kadarıyla çift kavramalı tam otomatik şanzımanlar en çok hondada kullanılıyor (bu arada bendede var 2010 otomatik civic :) ). Kesinlikle sorunsuz sadece 1-2 litre fazla yakıyor. onu da arabanın tasarımına veriyorum bence değer. Tasarımı kesinlikle kıyaslamam 2008 jetta ile ama hondanın da eksikleri var mesela ses yalıtımı az diyor bazıları bana sorarsaanız hiç yok yalıtım, vs...

çok dik yokuşlarda hafif geri kaçırıyor normal mi? bir de direksiyon sert geldi bana. bazı asfaltlarda sesi içeri alıyor, yağ gibi asfalt olması lazım buna.
    cd changer kısmı da ısınıyor, sizinkinde de var mı bu sorunlar?
  • faysoft F kullanıcısına yanıt
    evet cd changer ısınıyor ama bu problem olmadı şimdiye kadar yani sadece ısınıyor çalışmama gibi bir problem oladı hiç. Çok yokuşta benim araba da geri kaçıyor biraz ama kendince sürüş tekniği geliştirerek bunun önüne geçebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.