Şimdi Ara

2008 titanyum mondeo ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Aleyküm arkadaşlar 2 Leon serüvenimin akabinde tekrar acil Öner’inize danışarak yeniden araç almayı düşünüyorum bütçem 40 bin 2008 model ford mondeo 1.6 titanyum 125 HP araç alacağım 130 binde tüpsüz ve ilk sahibi araç gayet temiz fakat yine artısı eksisi nedir bu fiyata alınacak daha donanımlı araç yok sanırım. Alınca da tüp taktırmayı düşünüyorum deneyimleri olan paylaşırsa sevinirim bir diğer sorum aracın debriyajı çok yukarı da kavrıyor benim ilk aklıma baskı Balat’a geldi ama sahibi daha 15 bin km oldu değişeli dedi ayarlama yapılır var mı böyle bir ayar yapılıyor mu ve ne gibi sorunları olabilir..

• Yokmu fikir verecek kimse
  • 40 bine bulduysanız fiyatı uygunmuş. Lpgyi sorun olarak görüyorum. Mondeo grubuna ve fordcluba bakarsanız lpgli mondeoların arızalarını görürsünüz. Kavraması ayarlanmıyor. Gittiği yere kadar kullanırsınız. Balatayı çabuk bitirir.
  • cesmuru kullanıcısına yanıt
    Hocam anormal şekilde yukarıda kavrıyor bu bir arıza işareti olabilir mi resmen arabayı ilk defa kullanan biri gibi motoru bağırta bağırta zor kaldırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko034

Hocam anormal şekilde yukarıda kavrıyor bu bir arıza işareti olabilir mi resmen arabayı ilk defa kullanan biri gibi motoru bağırta bağırta zor kaldırdım
    Bilemiyorum. Belki bitmeye yakındır. Kaçırdığı yere kadar kullanırsınız en kötü. Volan sabit olduğu için 1400 1500 civarı masraf çıkar en fazla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.