Şimdi Ara

2008 vectra'ya karşı exeo; ne dersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kendikendine

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

exeo b7 platformuna kurulu bir araç yani audi a4 2005-2008 arası olan aracın ama pl46'nın biraz küçültülmüş hali diye biliyorum.. o yüzden darlık konusunda sizi tatmin etmeyecek bir darlık söz konusu olmayacaktır...

exeo audi a4 değil a4 cabrio pşatformu üzerine oturtulmuş. bu yüzden kesinlikle içi bir a4 kadar geniş değildir. civic sanırım yarışabilir bu konuda exeo ile. fakat belk segment farkından exeo nun koltukları daha geniş olur ve daha rahattır. ama vectra epey geniş exeodan. fakat exeo dar olması dışında araba kalmış bir model. yoksa cidden kaliteli bir otomobl. lpg konusundada arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. lpg =hitler motoru. bu arada kullanan varmı bilmyorum. exeo dan başka hitler motorlu 6 ileri manuel araç varmı ? ? ? ve 100km/h da 6. viteste kaç devirde gidiyor bu nu merak ettim ?

Ben genişliğinden gayet memnunum. 6. viteste 100km/s hızı yaklaşık 2500-2700 devirde tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

exeo b7 platformuna kurulu bir araç yani audi a4 2005-2008 arası olan aracın ama pl46'nın biraz küçültülmüş hali diye biliyorum.. o yüzden darlık konusunda sizi tatmin etmeyecek bir darlık söz konusu olmayacaktır...

exeo audi a4 değil a4 cabrio pşatformu üzerine oturtulmuş. bu yüzden kesinlikle içi bir a4 kadar geniş değildir. civic sanırım yarışabilir bu konuda exeo ile. fakat belk segment farkından exeo nun koltukları daha geniş olur ve daha rahattır. ama vectra epey geniş exeodan. fakat exeo dar olması dışında araba kalmış bir model. yoksa cidden kaliteli bir otomobl. lpg konusundada arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. lpg =hitler motoru. bu arada kullanan varmı bilmyorum. exeo dan başka hitler motorlu 6 ileri manuel araç varmı ? ? ? ve 100km/h da 6. viteste kaç devirde gidiyor bu nu merak ettim ?

Ben genişliğinden gayet memnunum. 6. viteste 100km/s hızı yaklaşık 2500-2700 devirde tutuyor.

soruyu bi de tersinden sorsak; 6. vites 3000 devirde kadran ne göseriyor acaba?
    110km/h nin üstüde mi?

• Exeo.Çünkü a4 ile aynı platformu paylaşıyor ayrıca motoru performanssız olsa da lpg uyumu olarak en başarılı motorlardan biridir.
  • Exeo şu an yok bence ( piyasa da görünmüyor) En azından Vectra parça yönünden daha iyi daha yaygın.
  • Exeo ama 2.el durumunu iyi kritize etmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

tipini beğeniyorsanız exeo daha iyidir 6 ileri vites olması ve cc olmasıda albenisini artırıyor bence.

hocam cc nedir açıklayabilir misin çok yerde gördüm de anlamını bilmiyorum
  • evet bu fiyatları görünce insan saçma sapan pazarlık teklif edenlere hak vermeye başlıyor. bence de bufitaylara satılan araba falan yok
    arkadaşın bahsettiği cc sanırım cruise control, yani hız sabitleme..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.