Şimdi Ara

2008 Yeni Astra HB (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrı paket olarak alıyosun onu hala diye biliyorum ama bir bayiyi arayıp sorman en mantıklısı
    quote:

Orjinalden alıntı: srkg_07

slm arkadaşlar bende opel astra 1.3 cdti cosmo almayı düşünüyorum ama babamı bir türlü ikna edemedim tamam alıcam diyo sonra kararını değiştiriyo.cıtroen c4 mü opel astra mı bir türlü karar veremedi yani ikisi arasında bişey benim gönlüm opelde ama bilmiyorum
    sizce hangisi daha iyi bana yardım eder misiniz?
    birde 2008 opel astra cosmo cdtı'lere ıds plus olmuyo mu?
  • Iceturtle aracın 1.3 CDTI Enjoy Sport Paket değilmi?
    Fiyatın 36.750...
    Ben 1.3 CDTI Enjoy Sport için senin ekstralar olmadan 39.500 YTL fiyat aldım...
    Telaşlanma süper...
    Benim için aldığın Bayi adını yazar mısın?
    Güle güle kullan...
  • bugün 2008 model 1,3 CDTI Njoy, Spor paket, Metro Grisi bir Astram oldu,
    depolarında varmış, 3 gün sonra Xenon kiti, Cruise Controlü ve Park sensorunu monte ederek teslim edecekler,
    Fiyat 39.000 YTL
    İzmir

Edit
    Bugün arayıp rengini "Moonland gri" ye çevirdim,
    Metro Grisi içime sinmedi,
    Moonland Grisi daha asil duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick666 -- 23 Eylül 2007; 15:18:06 >
  • "2008 Yeni Astra HB" konu basligi kasami degisti yoksa makyajlandimida 2side olmadi niye "yeni" ibaresi eklendi ozaman? yoksa her girdigimiz yil icin araclarada yeni ibaresimi ekliyordukta ben bilmiyorum? varsa bu malum "yeni astra 2008" in 2007'den farki buyursun aciklasin birisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FcbAYERN -- 24 Eylül 2007; 18:19:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.