Şimdi Ara

2009 - 2010 model premium yada elegance alınacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2009-2010 olmak üzere premium yada elegance alınacaktır özellikle ankaradan arıyorum
    Renk olarak siyah yada beyaz olmasını istiyorum
    Km 100 bin üstü olmasın
    Kazasız boyasız değişensiz arıyorum bi kaç parça lokal boya olabilir satan olursa özelden pm atınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı özelliklerde ben de arıyorum Ankara'da :)
  • Siyah cok kirli gosteriyor arabayi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araç satılık
    2008 model, çok temiz,
    60 binde tamamen orijinal, sıfır gibi duruyor hala
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Yeni civic gelene kadar satayim diyosun heralde Abi yakisir sanada yeni kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anchowy61 -- 25 Ocak 2016; 23:43:28 >
  • Ankara'da 2010 beyaz elegance 40 bin km de BRC lpg li hatasız elegance var. 58 bin isteniyor. araç satılık ilanında değil ama satılacak. Araç otomatik vitesli darbe boya değişen vs yok. Makam aracı kullanıldığı için sadece hafta sonları kullanılıyor onun dışında lojman otoparkında beklemekte . düşünenler için iletişime geçilmesini sağlayabilirm
  • akita A kullanıcısına yanıt
    Hocam 48 bin mi 58 bin mi? 48 bin ise pazarlik edilip alınabilir

• Arkadaşlar arabayı aldım ankaradan 2009 model siyah renk otomatik 80000 de elegance lpg li multimedia var kışlık lastiklerini yeni almış adam 1 ay anca kullanmış yanında 4 tane de 18 vossen jant ve lastik takılı şekilde verdi aracın 2 parça değişen var bagaj kapağı ile arka kapı sacı değişmiş bunlara bağlı olarak 3500 hasar kayıtı var başka hiçbir yerinde sıkıntısı yok 43000 aldım sizce nasıl fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Hocam 48 bin mi 58 bin mi? 48 bin ise pazarlik edilip alınabilir

Fiyatı 58 bin , (48 bin değil )
    Araçta 2500 tl değerinde multimedya var , kışlık lastikleri üzerinde ve sıfır yazlık lastikleri var, Orjinal döşemesi üzerine yaptırılan hondaya özel kılıfla kullanılıyor yani orjinal kılıfı hiç kullanılmadı. Sunrooflu beyaz düzenli boya koruma ve kille temizlik yaptırılmıştır. Bu kmde renkte full özellikle nadir bir araç
  • askmen3755 A kullanıcısına yanıt
    kazasız boyasız değişensiz demişsiniz sonra 2 parça değişenli almışsınız bence fiyat normal gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

kazasız boyasız değişensiz demişsiniz sonra 2 parça değişenli almışsınız bence fiyat normal gibi

Hocam mecbur kaldım temiz olanların fiyatını çok istiyorlar istediğim fiyata bulamadım araç temiz bi sıkıntısı yok çok şükür o değişenlerden başka aldık bakalım hayırlısıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.