Şimdi Ara

2009 ALMANYA Otomobil Memnuniyeti Anketi Sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Alfa sonunda kaliteli birşeyler yapmaya başladı sanırım.

Hocam Alfa'nin daha kaliteli araclar yapip yapmadigini bilmiyorum, ama Almanya'nin yollarinin, bizim yollarimizdan cok daha kaliteli oldugundan bir ku$kum yok.
  • Quadrifoglio,

YouRock.gif +
  • Daihtasuya ülkemizde yazık oldu..özellikle sirion güzel araçtı, hatta bir ara ikinci elini neredeyse alıyordum ama arabanın ilgisizlikten ithalatı bile durdu..Ama Almanyada liste başı araba...garip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio.

Edit: Tartışmasız Fransızlar Dünya'nın en kötü arabalarıdır tabiki.

anlayamadım yahu

su içmekten beynim sulandı galiba

bu arada gişelerden sonra geçtimmi seni, görmedim hiç

• Bana biraz garip geldi bu sonuçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

quote:

Hocam Alfa'nin daha kaliteli araclar yapip yapmadigini bilmiyorum, ama Almanya'nin yollarinin, bizim yollarimizdan cok daha kaliteli oldugundan bir ku$kum yok.

Alfa nın yolla alakalı dertlerinden başka çok daha saçma saçma sorunları fazladır.Yok cart sensörü arızalanır,bi bakarsın aracın rölantisi kafasına göre takılıyor,bi bakmışsın elektrik tesisatında kaybolmuşsun vs vs. Yoksa yoldan kaynaklanan ön takım,alt düzen,lastik vs vs zaten belli ediyor kendisini.Tamiri de sadece bütçeye bakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

anlayamadım yahu

@Kaya9084384

Kendi çapımda komik olayım istedim, en azından ciddi yazıp da komik duruma düşmekten iyidir diye düşünüyorum.

-----

Gişelere gelmeden 1-2 km önce soldan geçtin, ben tam 5'den 4'e çektim gaza yüklendim ki gösterge panelinde sarımtırak bir ışık yandı, bizim şimşek dedi ki 'Sen git ben gelmiyorum...' , ben de haliyle onsuz yapamadım. (İstanbul'lu olmanın verdiği avantajla ) Geniş araç gişelerinden bomboş geçince, seni de geçtim ama sen yanımdan geçerken ben arabayı stop etmekle uğraşıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 28 Aralık 2009; 1:00:30 >

• quote:

quote:

quote:

anlayamadım yahu

Gişelere gelmeden 1-2 km önce soldan geçtin, ben tam 5'den 4'e çektim gaza yüklendim ki gösterge panelinde sarımtırak bir ışık yandı, bizim şimşek dedi ki 'Sen git ben gelmiyorum...' , ben de haliyle onsuz yapamadım. (İstanbul'lu olmanın verdiği avantajla ) Geniş araç gişelerinden bomboş geçince, seni de geçtim ama sen yanımdan geçerken ben arabayı stop etmekle uğraşıyordum

eee haticeye değil neticeye bak, öyle yada böyle finişi ilk geçen ben oldum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

quote:

Alfa nın yolla alakalı dertlerinden başka çok daha saçma saçma sorunları fazladır.Yok cart sensörü arızalanır,bi bakarsın aracın rölantisi kafasına göre takılıyor,bi bakmışsın elektrik tesisatında kaybolmuşsun vs vs. Yoksa yoldan kaynaklanan ön takım,alt düzen,lastik vs vs zaten belli ediyor kendisini.Tamiri de sadece bütçeye bakar.

Kuzenimde yillar once Alfa 156 vardi, 0 km almi$ti. En buyuk problemi de yuruyen aksamla ilgiliydi. Ne zaman gorsem "arabanin bilmem neresine $u kadar TL siki$mi$, onu cikarttirdim" deyip dururdu Alfa'yla ilgili duydugum sorunlari cogu yuruyen aksamla ilgili oldugu icin, Almanya'daki araclarin daha sorunsuz olmasi normaldir izlenimi olu$tu bende.

• bizde öve öve bitirilemeyen VW anavatanında baya yerlede sürünüyo :)))
  • quote:

eee haticeye değil neticeye bak, öyle yada böyle finişi ilk geçen ben oldum

Okuyanlar trafikte gazladık falan zannedecek aman.

Alfa benim de ilgimi çekti, demek ki 159 bayrağı başarıyla taşıyor.
  • quote:

quote:

quote:

anlayamadım yahu

@Kaya9084384

Kendi çapımda komik olayım istedim, en azından ciddi yazıp da komik duruma düşmekten iyidir diye düşünüyorum.

Boşver sen milleti @quattro seni bilen biliyo...

Ayrıca gazlamaya da devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 28 Aralık 2009; 1:06:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

japonlar amerika dada olduğu gibi almanya dada çok tercih ediliyor sonuçlara göre

estetik ve güç birleşince normaldir japonun lider olması japon otomobillerinin içinde sanki f1 yada ralli otomobili havası var
  • Türkiye'deki sıralama değişikliği tamamen ithalatcı sebepli sorunlardan ötürü değişiyor. (daihatsu sirion Türkiye'de tutulmasa'da sorunsuzluk şampiyonu bir araçtır) Anadolu mantığı denilen al gülüm ver gülüm ötesi ticaretten ötesini bilmeyen firmaların ithal ettiği araçlar Türkiye'de tüketiciyi iyi bir otomobilden dahi soğutabiliyor. Almanya'da 2. sırada olan Alfa Romeo örneğindeki gibi bende Alfa romeo'yu severim ama geçmişteki sıkıntılarımdan ötürü asla almam.

• Nerede kalmıştık
  • mesajlari silme işide moda oldu.herneyse sonuçlar herşeyi gosteriyor.konu silinmedikçe pekde ifade etmiyor amaçsız hareketler.

ek: eklemek istedim, mesajlar normalde silinince bildiri geliyor. ancak bugunlerde bazılari yok oluyor silinmiyor. çünkü hiçbir kural ihlali olmadigi için silinmesine gerek yok. ama admin mod herneyse hoşuna gitmeyen mesaji yok edebiliyor beyenmediklerini siliyor istedigine ceza veriyor ne olsa kimse denetlemiyor.çok yetki verilince insanlara biyerden sonra suyu çıkıyor. bu konudaki mesajimin neden silindigini sorsam, hiçbir cevp gelmez. hatta bu mesajida silerler şimdi.çunku açıklanıcak bir neden yok.beyenmedim sildim de denmezki en iyisi hiç olmamiş gibi yoketmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 28 Aralık 2009; 1:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

mesajlari silme işide moda oldu.herneyse sonuçlar herşeyi gosteriyor.konu silinmedikçe pekde ifade etmiyor amaçsız hareketler.

Evet en son moda olarak mesaj siliyoruz, özellikle de silinmesi gereken mesajlar varsa.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

mesajlari silme işide moda oldu.herneyse sonuçlar herşeyi gosteriyor.konu silinmedikçe pekde ifade etmiyor amaçsız hareketler.

ek: eklemek istedim, mesajlar normalde silinince bildiri geliyor. ancak bugunlerde bazılari yok oluyor silinmiyor. çünkü hiçbir kural ihlali olmadigi için silinmesine gerek yok. ama admin mod herneyse hoşuna gitmeyen mesaji yok edebiliyor beyenmediklerini siliyor istedigine ceza veriyor ne olsa kimse denetlemiyor.çok yetki verilince insanlara biyerden sonra suyu çıkıyor. bu konudaki mesajimin neden silindigini sorsam, hiçbir cevp gelmez. hatta bu mesajida silerler şimdi.çunku açıklanıcak bir neden yok.beyenmedim sildim de denmezki en iyisi hiç olmamiş gibi yoketmek

Sistemden bihaber olduğunuz ortada.

Mesaj yok etmek diye birşey yok,bu forumda hiçbir mesaj yok edilemez zaten,hepsi özel bir yerde saklanıyor.

Sadece son birkaç gündür sistemde sorun var ve her silinen mesaj pm olarak gitmiyor üyelere, programcı arkadaşlarımız üzerinde çalışıyorlar.

iyi forumlar.

• Arabadan anlıyor bu almanlar türkiyede tutulan çoğu marka orda yerlerde sünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Nerede kalmıştık

ohooo yönetici post kasıyor

not : kesinlikle silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 28 Aralık 2009; 2:37:45 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.