Şimdi Ara

2009 ASTRA1.6 ENJOY+ELEGANCE aldım!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel olur aslında kimler kullanıyor kaç kişide eastronic var. sorunları daha net paylaşa biliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

quote:

Orijinalden alıntı: barhayy

Hayırlı olsun aracınız.. Bu tekerleklere güç aktaran milin balans ayarını ilk defa duydum ..

Du bakalım Taner resimlicek.Beyler bu arada bi easytronic club ayarlayalımmı ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Bir iki parti daha getirirler.

türkiye genel müdürü 2012 ye kadar satılmaya devam edeceğini söylüyor.hatta 3 nesil aynı anda satılacak gibi bir laf etmiş.ama sitesinde classic görünmüyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares07 -- 10 Eylül 2009; 14:43:55 >
  • Resim eklerim ama kuzene gidip resim çekmem lazım.Direksiyonu tam kırın çamurlukla teker arasından bakılınca mile sarılmış silindirik bir parça 5-6 cm yüksekliğinde 3 cm çapında.Bu sorun merivada da varmış ancak meriva fabrikasyon takılı geliyor diye duydum.

quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

Taner resim ekleyebilirmisin?
  • Astrada bu mil oldukça uzun şanzıman daha ortada insignia da şanzıman ile tekerlek arasındaki mil daha kısa.Dediğim bu titreşimi hissetmek oldukça dikkat istiyor 2700-2800 rpm arasında. Cruzede de benzer bir ağırlık var milde.Siz uzun bir mille güç iletmek isterseniz ya mili iyi yataklamak zorundasınız yada milin salınımını gidermek için balans ağırlığı takmak zorundasınız.Şimdi bunları yazdıktan sonra araçlarınızdan soğumayın bunlar basit olaylar sadece bilmenizde fayda var.
    quote:

Orijinalden alıntı: barhayy

Hayırlı olsun aracınız.. Bu tekerleklere güç aktaran milin balans ayarını ilk defa duydum ..
  • Hayırlı olsun.
  • saolun daha iyisi sizin olsun!!!!!araç ASTRA HB sedan değil.. bazı arkadaslar sormuşda
  • aracı aldığım bayide sedanı test ettim,, kendi aracımı test etme olanağı bulamadım test araçları yokmuş... sedanla hb arasında çekiş olarak bi değişiklik

var mı???? korktuğum şey 4 kişi binmişken yokuşlarda falan çekiş durumu nasıl ??

2009 astra hb1.6 16v z16xer motora sahip 115bg i olan arkadaşlar memnunmusunuz araçlarınızdan??
  • Gayet iyi çekiyor merak etme.
    quote:

Orijinalden alıntı: G-UNITSOLDIER

aracı aldığım bayide sedanı test ettim,, kendi aracımı test etme olanağı bulamadım test araçları yokmuş... sedanla hb arasında çekiş olarak bi değişiklik

var mı???? korktuğum şey 4 kişi binmişken yokuşlarda falan çekiş durumu nasıl ??

2009 astra hb1.6 16v z16xer motora sahip 115bg i olan arkadaşlar memnunmusunuz araçlarınızdan??
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner11

Gayet iyi çekiyor merak etme.
    quote:

aracı aldığım bayide sedanı test ettim,, kendi aracımı test etme olanağı bulamadım test araçları yokmuş... sedanla hb arasında çekiş olarak bi değişiklik

inş kardeş... birde grafik bilgi ekranı ne oluyor?? resmini falan araştırdım ama bulamadım!! renkli değilmiş heralde..
  • quote:

quote:

quote:

inş kardeş... birde grafik bilgi ekranı ne oluyor?? resmini falan araştırdım ama bulamadım!! renkli değilmiş heralde..

2009 ASTRA1.6 ENJOY+ELEGANCE aldım!!!

• quote:

arabanın çekişi gayet iyi merak etmeyin yukarda da yazmıştım ama gözünüzden kaçmış sanırım
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • arabanın çekişi mi dedin?
    merak etme ...çok iyi...

bu arada ne oldu easytronic kulüp işi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Bir iki parti daha getirirler.

türkiye genel müdürü 2012 ye kadar satılmaya devam edeceğini söylüyor.hatta 3 nesil aynı anda satılacak gibi bir laf etmiş.ama sitesinde classic görünmüyor artık

Sitede G kasa yok. Onun yerine günceli devam ettirebilirler. G ise diğer gelişmemiş ülkelere gönderilebilir. Arjantin Brezilya gibi ülkelerde devam edebilir kanımca.
    Easytronic klüp işi tamam. Konu mevcut.

• Merhaba 2007 Opel Astra Benzinli 1.6 115ps Safir Siyah Manuel Sunroof Araç Sahibiyim çekişten ve süratten sıkıntı cekecegını sanmıyorum şahsen kendım aracta tek basıma iken Saatte 230. kmh hıza ulaştım 1. vites 60 kmh 2.vites 120 kmh 3.vites 140 kmh 4. vites 190 kmh. 5. vites 230 kmh. yalnız geri vitesi biraz zayıf geri geri yokuş çıkarken ...

Not: Araçta extra olarak Simota Carbon Hava Filtre kiti , Nanocharger , Eibach 5 cm Helezon ve venüs son susturucu var , Çekiş Gaz Tepkimesi Süper.

Ayrıca belki merak edeniniz vardır aracınıza müzik tesisatı yaptıracak olursanız çekinmeyin yol bilgisayarınız iptal olmuyor direksiyon dan kontrol edilebiliyor ;)
  • ilk önce hayırlı olsun bende geçen perşembe aldım opel astra hb enjoy easytronic gümüş gri 33.300 opisden aldım ama dediğin gibi bayilerde astra kalmamıştı bende 7 sinde siparişi verdim 10 gün sonra aldım seninkinden eksik olarak çelik jant ve yol bilgisayarı yok herhalde hediye olarak artık herkese mi veriyorlar bilmiyorum ama park sensörü+ilk yardım seti+lastik paspas+kartel koruyucu+yan camlar ve kapı altları metal çıta kaplama hediye ettiler.

kardeş benim sana bi sorum olacak? easytronik olduğu zaman p1 in hepsini kapsıyormuydu yani benim arabada yokuş kalkış desteği+anti patananj sistemi+virajlarda savrulmama gibi özellikleri kapsıyormu bide şu farlarda follow mu özelliği ne olur birde astranın gizli özelliklerini biliyormusun değişik özellikler çıkıyormuş

bi senin araba sedan mı hb miydi

tekrar hayırlı olsun kardeş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memre111

ilk önce hayırlı olsun bende geçen perşembe aldım opel astra hb enjoy easytronic gümüş gri 33.300 opisden aldım ama dediğin gibi bayilerde astra kalmamıştı bende 7 sinde siparişi verdim 10 gün sonra aldım seninkinden eksik olarak çelik jant ve yol bilgisayarı yok herhalde hediye olarak artık herkese mi veriyorlar bilmiyorum ama park sensörü+ilk yardım seti+lastik paspas+kartel koruyucu+yan camlar ve kapı altları metal çıta kaplama hediye ettiler.

kardeş benim sana bi sorum olacak? easytronik olduğu zaman p1 in hepsini kapsıyormuydu yani benim arabada yokuş kalkış desteği+anti patananj sistemi+virajlarda savrulmama gibi özellikleri kapsıyormu bide şu farlarda follow mu özelliği ne olur birde astranın gizli özelliklerini biliyormusun değişik özellikler çıkıyormuş

bi senin araba sedan mı hb miydi

tekrar hayırlı olsun kardeş...

Gizli Özellikler:

1- Kontağı kapattıktan sonra selektör yapınca aracın farları 1 dakika açık kalıyormuş. Follow me home özelliği

2- Kontağa anahtarı takıp(kontağı çevirmeden) setting tuşuna 2-3 sn basılı tutun yol bilgisayarında LCD ekran ısısı, ECU donanım versiyonu
    akü voltajı ,Hız,Motor soğutma suyu sıcaklığı... gibi özellikler çıkar ekrana.

3- Kontağı çeviriniz arabayı çalıştırdığınızda ön silecekler çalışırken geri vitese taktığınız zaman arka silecekler devreye girer.

4- Kontağı kapatıp anahtarı çıkartmadan sinyal kolunu aşağıya çekerseniz sol park lambaları yukarı çekerseniz sağ park lambaları yanar

5- Seyir halinde sinyal koluna ufak bir dokunuşla 4 defa yanıp söen sinyal elde edersiniz.Bu uzun yolda sollamalarda çok buyuk rahatlık sağlıyormuş.Lakin direksiyon tam dönmedığınden ,sinyal kapanamayacağı için ,manuel kapatmayla uğraşma dıye.. 2 kademe var zaten yenilerde. 1. kademe de direksiyonun ufak hareketiyle kapanıyor. 2. kademede de direksiyonu çevirdikten sonra kapanıyor. U dönüşü ya da yarım tur çevirmelerden sonra kapanıyor.

6- Abs ve/veya esp belli bir sure sürekli çalışırsa örn 4-5 sanıye ,otomatık olarak muziği kapatıyor.Tehlikeli bir durum oldugunu görüyor ve dikkati dağıtmamak için kapanıyor.

7- Uzaktan kumandanın açma tuşuna 5 saniye basılı tutunca bütün camlar açılıyor kapatmada aynı

8- Fasılalı silecek ayarı : Sistem şöyle çalışıyor bir kere aşağı doğru itiyorsun. sonra istediğin aralık gelince yukarı 1 kademe kaldırıyorsun. örnek vermek gerekirse 8 saniye. o zaman aralıklı mod 8 saniye olarak çalışıyor. 15 saniyeye kadar açılabiliyor yanlış hatırlamıyorsam

9- Herhangi bir camı Auto Konumda kaldırırken elinizi camın üstüne koyun. Merak etmeyin eliniz sıkışmayacak. En üste çıkıp yarıya kadar inmesi gerekiyor. Çoğu arabada bu var ama bilmeyen arkadaşlarımız Olabilir diye düşündüm.

10- Arabaya girince, anahtarı kontağa taktıktan sonra silecek ve sinyal kolunu aynı anda kendinize çektiğinizde..
    Bağzı ayarlar şıkıyor artık aracın modeline göre..
    Bu ayarlar:
    -Müziğin sesinin siz hızlandıkça artması,
    -Follow me home (anahtardan arabayı açma tuşuna iki kere basınca farların yanması)
    -Hız uyarısı (istediğiniz hız limitinde size sesli uyarı veriyor)
    -Serit değiştirme sinyali (Açık/Kapalı)
    -Cruise control varsa onun ayarları
    -bi iki şey daha vardı hatırlayamadım
    Bu özellikler arasaında ilerlemek için sol (sinyal) kolunu
    Aralarında derece ayarı veya on / off yapmak için se sağ Silecek kolunu kullanın!!

• iyi yaptın. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

quote:

quote:

Resim Sedan'dan alınmış ama HB de de aynı diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToySoldier

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

quote:

quote:

Resim Sedan'dan alınmış ama HB de de aynı diye biliyorum.

Hb,sedan farketmez grafik bilgi ekranı aynıdır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.