Şimdi Ara

2009 Avensis 2008 Vectra Tavsiyenize İhtiyacım Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Orjinalden alıntı: Can_Erik

Çok teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için. Yarın Jetta 1.6 102 HP Comfortline'a da bakılacak 45 milyarmış çünkü ondan sonra karar verecek bizimkiler ama büyük ihtimalle de Avensis olacak. İlginiz için çok ama çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur :)

Bu doğuş oto iyi geçiriyo milleteO jetta 45 ederse vectra rahat 55 eder ben sana o kadar söyleyeyim.Avensis iyi araba ancak yeni kasası çıkacak değer kaybınız büyük olabilir.Vectranın fiyatıda gerçekten harika.Bu iki araç kesinlikle pişman etmez sizi.Jetta ile kıyaslamaya falan hiç girmeyin.Çok farklıdırlar

İyide vectra'nında yeni kasası gelmiyormu insignia diye?

• ikisinin de şuan için sıfırı alınmaz, o kasalar öldü, opel şimdi aylar öncesinden insignia'nın tanıtımını bile kendi sitesinin ana sayfasından duyuruyor. ben olsam katiyen almazdım. ama 2. elde şuan için en ideal araba en az klometreli, en sıfırını 35.000 ytlye alabilirsiniz. avensis elegant donanım vs.

45-35 = 10
    yazık yani aldığın andan itibaren 10 milyar zararın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 14 Temmuz 2008; 17:12:36 >
  • her iki aracında kasası değişecek...Ben her ne kadar teknik servisi çok pahalı olsa da Mazda 6 yı öneririm

2009 Avensis 2008 Vectra Tavsiyenize İhtiyacım Var
  • mazdaya gelene kadar yeni kasa accord var bence
  • Bu forumda zaten mazda pek ilgi çekmiyor...
  • Bu iki araç arasından seçim yapmak istiyorsanız eğer toyotanın gerek daha az sorun çıkartması,gerek servisi,gerek yedek parçası,gerek motor bakımından vectra'dan bir adım önde.Ama her iki aracında kasa değiştirmesi beklendiğinden ford mondeo,honda accord veya diğer markaların modellerini incelemenizi tavsiye ederim

Edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür46 -- 14 Temmuz 2008; 19:36:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

ikisinin de şuan için sıfırı alınmaz, o kasalar öldü, opel şimdi aylar öncesinden insignia'nın tanıtımını bile kendi sitesinin ana sayfasından duyuruyor. ben olsam katiyen almazdım. ama 2. elde şuan için en ideal araba en az klometreli, en sıfırını 35.000 ytlye alabilirsiniz. avensis elegant donanım vs.

45-35 = 10

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

ikisinin de şuan için sıfırı alınmaz, o kasalar öldü, opel şimdi aylar öncesinden insignia'nın tanıtımını bile kendi sitesinin ana sayfasından duyuruyor. ben olsam katiyen almazdım. ama 2. elde şuan için en ideal araba en az klometreli, en sıfırını 35.000 ytlye alabilirsiniz. avensis elegant donanım vs.

45-35 = 10

vay be arabam ölmüs haberim yok
  • Avensis aldıktan bir süre sonra dökülüyor, her yerinden ses gelmeye başlıyor. Vectra bence daha iyi. Konfor olarak zaten tartışılmaz. Test sürüşü yaparsan daha iyi anlarsın. Jettanın içi avensisten daha ferah, bagajı da geniş. c5 de düşünülebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceta

Avensis aldıktan bir süre sonra dökülüyor, her yerinden ses gelmeye başlıyor. Vectra bence daha iyi. Konfor olarak zaten tartışılmaz. Test sürüşü yaparsan daha iyi anlarsın. Jettanın içi avensisten daha ferah, bagajı da geniş. c5 de düşünülebilir.

yani Avensis'i bilmesek neyse aynı Avensis'ten bahsetmiyoruz herhalde
  • quote:

Avensis aldıktan bir süre sonra dökülüyor, her yerinden ses gelmeye başlıyor. Vectra bence daha iyi. Konfor olarak zaten tartışılmaz. Test sürüşü yaparsan daha iyi anlarsın. Jettanın içi avensisten daha ferah, bagajı da geniş. c5 de düşünülebilir.

Avensis diye Yaris'i incelemiş olmayasın? Ayrıca Yaris de sınıfının en geniş iç mekanına sahip...
  • quote:

Gerçekten de avensis kullanmasam inanırdım. Jettanın içi avensisten ferah mı?

Not: Avensis bagaj: 520 lt. Jetta bagaj: 527 lt C5 bagaj : 430 lt.
  • ede bak tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.