Şimdi Ara

2009 ford mondeo chip nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model ford mondeo 2,0 140 hp arabam var aracın bir sorunu yok 115 000 km de nasıl bir işlemle beygirini ve tork unu yükseltebilirim araca zararı olmayacak en güvenilir işlem nedir birde mondeo su olupta yaptıran var mı tecrübeniz nedir

• bir fikir verecek yokmu bu sitede tecrübeli arkadasların olduğunu biliyorum yok mu yorum
  • http://www.racechip.de/chiptuning/ford/mondeo/mondeo-4-ba7-2.0-tdci-103kw.php

tuning sonrası 135 kW, 184 PS ve 404 Nm olur. forumda tuning ile ilgili arkadaşlar var onlar daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir.
  • Arkadaşlar; bende astra III triptronik 2011 dizel 1.3 var. full araç. yakıt 5,8 lt/100km. bazan zayıf kalıyor. 2. el Mondeo almak istiyorum. Bütçem 45000 TL
    1- Mondeo hangi modelini alayım? Kaç yılından itibaren kasa değişti?
    2- Mondeo da yol sesi ve motor sesi varmı?
    3- Otomatik şanzumanı nasıl? vites değiştiği hissediliyor mu? Kronik problemi var mı?
    4- satarken çok değer kaybeder mi?
    Teşekkürler hepinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

Arkadaşlar; bende astra III triptronik 2011 dizel 1.3 var. full araç. yakıt 5,8 lt/100km. bazan zayıf kalıyor. 2. el Mondeo almak istiyorum. Bütçem 45000 TL
    1- Mondeo hangi modelini alayım? Kaç yılından itibaren kasa değişti?
    2- Mondeo da yol sesi ve motor sesi varmı?
    3- Otomatik şanzumanı nasıl? vites değiştiği hissediliyor mu? Kronik problemi var mı?
    4- satarken çok değer kaybeder mi?
    Teşekkürler hepinize...

para bol galiba, 5.8 çok güzel bi değer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha otomatikleştirilmiş debriyaja kendi basan şanzuman olduğu halde ve sürekli s (spor) mod açıkta iken. sakin kullanılsa 5,0 litre yaktıranlar var düz viteste .. ama 5 kişi binince biraz bayılıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.