Şimdi Ara

2009 uefa finali nerede yapılcak??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Leeds taraftarını öldürmüş bir millet olduğumuzu hatırlıyarak soruyorsun değil mi bunu?
  • o olayın futbolla galatasarayla alakası ne be? adamlar taksimde içecek yoldan geçenlerin karısına kızına laf atıp sataşacak, üzerine de kavga edecekler... manyağın biri de bunları öldürecek... futbolla alakası ne şimdi bunun?.. sanki alisamiyende bıçaklandı adamlar...
  • Selamlar ;

wasatime sözlerini bence daha dikkatli seç.Birincisi güzel kardeşim " manyağın biri " dediğin kişi bir Galatasaray taraftarı.İkincisi olay kızlara laf atmakla alakalı değil, bayrağımızı ölen İngiliz'in edep yerine sürmesi ile ilgili.Bu elbette Galatasaray taraftarına maledilemez.
    Ayrıca " maç gününe yakın olaylar olduğunda bombalar patladığında yapıyordu onu. " demişsin.Yanlış anlama yaşını bilmiyorum ama sen Juventus maçı öncesi yaşananları hatırlamıyorsun yada küçüktün.Adamlar hem bölücü örgüt başını baş tacı yaptılar, hemde devlet güvencesi almadan gelmeyiz dediler.Sen diğer ülkelere gittiğin zaman bu güvenceui alabiliyormusun.
    Bu olaya daha farklı bir pencereden bakarsak Fenerbahçe stadında yaşananlar için rutin bile diyebilirim.Evet yanlış okumadın gayet doğal, yani senin ve bir kaç kişinin idda ettiği gibi finalin bu stadtan alınması için hiçbir sebep yok.Neden mi böyle diyorum ?
    Sanırım Roma-Galatasaray maçından sonra çıkan kavgayı ve Roma kulübünün aldığı cezayı biliyorsun.Yada Fransız televizyonlarının tek kare görüntü vermediği Psg-Galatasaray maçındaki Galatasaray taraftarlarına zincirlerle saldırıldığını ve dövüldüğünü duymuştursun.Sorunumuz ne biliyormusun ? Bak aşağıya bir fıkra ekledim oku eminim bana hak vereceksin.

Saygılarımla.

Cehennemdeki zebaniler konuklara etrafı gezdiriyorlarmış.Konuklardan birisi zebaniye sormuş;
    - Bu kazanlar ve başlarındaki zebaniler nedir ? Etrafı gezdiren zebani cevaplamış hemen ;
    - O kazanlar üzerinde yazan ülkeleri ve o ülkeden Cehenneme yanmaya gelenleri temsil ediyor.Kazanın başındaki zebaniler de kazandan kaçmaya çalışanları ellerindeki sopalarla kazanın içine geriye sokuyorlar.
    Bunu duyan konuk etrafa bakınırken üzerinde Türkiye yazan kazanın başında zebani olmadığını farketmiş ve sormuş ;
    - Peki Türkiye'nin kazanının başında neden zebani yok ? Cevap hazırmış ;
    - Türkiye kazanında zebaniye gerek yok.Çünkü onlar kazandan çıkmaya çalışanı kendileri aşağıya çekiyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

wasatime sözlerini bence daha dikkatli seç.Birincisi güzel kardeşim " manyağın biri " dediğin kişi bir Galatasaray taraftarı.İkincisi olay kızlara laf atmakla alakalı değil, bayrağımızı ölen İngiliz'in edep yerine sürmesi ile ilgili.Bu elbette Galatasaray taraftarına maledilemez.
    Ayrıca " maç gününe yakın olaylar olduğunda bombalar patladığında yapıyordu onu. " demişsin.Yanlış anlama yaşını bilmiyorum ama sen Juventus maçı öncesi yaşananları hatırlamıyorsun yada küçüktün.Adamlar hem bölücü örgüt başını baş tacı yaptılar, hemde devlet güvencesi almadan gelmeyiz dediler.Sen diğer ülkelere gittiğin zaman bu güvenceui alabiliyormusun.
    Bu olaya daha farklı bir pencereden bakarsak Fenerbahçe stadında yaşananlar için rutin bile diyebilirim.Evet yanlış okumadın gayet doğal, yani senin ve bir kaç kişinin idda ettiği gibi finalin bu stadtan alınması için hiçbir sebep yok.Neden mi böyle diyorum ?
    Sanırım Roma-Galatasaray maçından sonra çıkan kavgayı ve Roma kulübünün aldığı cezayı biliyorsun.Yada Fransız televizyonlarının tek kare görüntü vermediği Psg-Galatasaray maçındaki Galatasaray taraftarlarına zincirlerle saldırıldığını ve dövüldüğünü duymuştursun.Sorunumuz ne biliyormusun ? Bak aşağıya bir fıkra ekledim oku eminim bana hak vereceksin.

Saygılarımla.

Cehennemdeki zebaniler konuklara etrafı gezdiriyorlarmış.Konuklardan birisi zebaniye sormuş;
    - Bu kazanlar ve başlarındaki zebaniler nedir ? Etrafı gezdiren zebani cevaplamış hemen ;
    - O kazanlar üzerinde yazan ülkeleri ve o ülkeden Cehenneme yanmaya gelenleri temsil ediyor.Kazanın başındaki zebaniler de kazandan kaçmaya çalışanları ellerindeki sopalarla kazanın içine geriye sokuyorlar.
    Bunu duyan konuk etrafa bakınırken üzerinde Türkiye yazan kazanın başında zebani olmadığını farketmiş ve sormuş ;
    - Peki Türkiye'nin kazanının başında neden zebani yok ? Cevap hazırmış ;
    - Türkiye kazanında zebaniye gerek yok.Çünkü onlar kazandan çıkmaya çalışanı kendileri aşağıya çekiyorlar.

• boşuna ayar çekmeye çalışma, aklım başımda benim... adam leeds taraftarların öldürülmesiyle kıyasladı diye yazdık onları. sarhoş bir ingilizi yaptığı pislik için bıçaklayıp öldürmeyi savunma bana. eşek sudan gelinceye kadar dövselerdi iti yeterdi. bir de utanmadan bıçaklayan galatasaraylı diye yazıyorsun. o zaman imralıdaki it de bir takımı tutabilir, o itin tuttuğu takımla alakası mı olmuş olacak. saçmalıyorsun... evet, maç gününe yakın olaylar çıktığında güvence istiyorlardı. bunu da yazılan bir sallama yoruma cevap olarak yazdım. ne diye atlayıp cevap yazdığını da anlamadım. senin örnek verdiğin zamanlarda italya'yadan herkes nefret ediyordu. bombalama olayları da ingiliz büyükelçiliği ve sinagog olayları. beşiktaş ve galatasaray dışarıda oynadı maçları hatırlarsan. nesi anormal bunun, adamlar korkuyor işte. kaç maçta daha devlet güvencesi istendi söylesene? adam sanki her gelen takım devlet güvencesi istiyor gibi yorum yapıyor... bu arada psg ve roma maçlarını örnek göstererek fener stadındaki rezillikleri rutin ve normal saymaya devam et sen. oradaki avrupa kupası finalinde zaten bir şey olmaz. olan yine onlar çekip gittikten sonra biz türklere olur lig maçlarında. ceza almamak için saklamaya devam edin olayları...

quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Saygılarımla.

• Selamlar ;

wasatime yukarıdaki yorumumda yaşını bilmiyorum yazmıştım dikkat ettiysen.Ama bana yazdıklarından bacaksızın teki olduğu sonucu çıkıyor.Ayrıca bana utanıp utanmayayı öğretecek birisi varsa o senin gibi veletin teki de olamaz.Benim yorumlarıma cevap yazarken kullandığın kelimeleri ve cümlelerini seçeceksin.( senin IQ da düşük buradaki rica değil emir kipi açıklayayım )Ben senin fikirlerine nasıl inanmasamda saygı gösterip cevap niteliğinde yorum ekliyorsam senden de bunu beklerim.Şimdi seninle benim Galatasaray taraftarlığı veya Türk'lük kavramımı mukayese etmem gibi bir şey şu durumumda söz konusu değil.Oturursun dizime sana masal anlatır gibi Galatasaray'ı anlatırım.
    Nasıl buldun yukarıdaki yorumu ? Senin layık olduğun davranış biçimi bu aslında.Yapılan yorumu beğenirsin beğenmezsin o ayrı konu.Ama verdiğin cevapta saygılı olmak zorundasın bunu unutma.Sen kısa pantalonu giydiğinde sana paçaları uzun geliyorken, ben Florya'da Galatasaray tesislerinde senin hayran hayran izlediğin futbolcularla iç içe yaşıyordum.Karşında televizyon taraftarı veya stada gidipte korkudan bağıran veya birilerine yakın olabilmek için onlara sokulmaya çalışan birisi yok.
    Neyse ya açıkçası eşeklik bende.Tüm forum dostlarımızdan da özür diliyorum sana uyduğum için, herkes çapında kişilerle muhattap olmalı tezi bir kez daha haklılığını ortaya koyuyor.

Saygılarımla.

• saçma sapan varsayımlar yaparak yazdığın cevaba ve kendine saygı gösterilmesini beklemeden önce saygı göstermeyi öğren. git masallarını başkasına anlat...
  • Merak ediyorum bu finalde yayıncı kuruluşun kabloları kesilse ne gibi cezalar verilir. Kime ceza verilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

saçma sapan varsayımlar yaparak yazdığın cevaba ve kendine saygı gösterilmesini beklemeden önce saygı göstermeyi öğren. git masallarını başkasına anlat...

RESMİN GÜLDÜRÜR BÖYLECE
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoK

Merak ediyorum bu finalde yayıncı kuruluşun kabloları kesilse ne gibi cezalar verilir. Kime ceza verilir

Tabii ki Haluk Ulusoy'a kime verilecek
  • Maçın bu statda oynanması herkes için faydalıdır. Ayrıca maça fener taraftarı gitmeyecek ki olay çıkarsın. Final oynayan kimse o gidecek. Tabi Fener final oynarsa onu bilmem O maç Şükrü Saraçoğlunda oynanmalı. Eminim en ufak bir sorun çıkmayacaktır. Umarım bu gibi organizasyonlar ülkemize uğramaya devam eder.
  • inşallah kadıköyde olur maç gerçekten ülkem için isteğim bu...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.