Şimdi Ara

200MP kameralı Galaxy Z Fold Special Edition tanıtıldı: İşte özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200MP kameralı Galaxy Z Fold Special Edition tanıtıldı: İşte özellikleri
    Samsung, beklenen katlanan telefon modeli Galaxy Z Fold SE’yi tanıttı. İnce yapısıyla dikkat çeken Galaxy Z Fold 6 Special Edition, markanın katlanır telefonları arasında en iyi kamera kurulumuna sahip modeli.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 6 tanıtıldı: Daha ince ve çok daha güçlü

Galaxy Z Fold Special Edition özellikleri ile neler sunuyor?

Galaxy Z Fold SE, katlanabilir Galaxy telefonda şimdiye kadar gördüğümüz en büyük ekranlı model. Ayrıca Samsung’un bugüne kadarki en hafif, en geniş ve en ince katlanan ekranlı telefonu. Cihaz, katlandığında 10.6 mm, açıldığında 4.9 mm inceliğinde oluyor. Daha büyük ekran ve daha iyi kameralara sahip olmasına rağmen Galaxy Z Fold 6’dan 3 gr daha hafif.

Galaxy Z Fold Special Edition, 8 inç Dynamic AMOLED 2x Infinity Flex ekrana sahip. Bu ekran, QXGA+ çözünürlük, 20:18 en boy oranı sunuyor ve HDR10+’ı destekliyor. Öndeki ekran 6.5 inç. Kapak ekranının 21:9 en boy oranı olması sayesinde kapalıyken normal bir akıllı telefon gibi hissettiriyor.

Cihazın ana kamerası 200 MP. 12MP ultra geniş kamera, 10MP telefoto kamera (3x optic zoom), 10MP (dış) ve 4MP (iç) selfie kamera, kamera kurulumunu tamamlıyor. Birincil, ultra geniş ve telefoto kameralar, Samsung’un mevcut nesil amiral gemisi telefonu Galaxy S24 Ultra’ya benziyor. İçteki selfie kamera hariç, tüm kameralar 4K 60 fps video, ana kamera 8K 30 fps video kaydı yapabiliyor.

Galaxy Z Fold 6 SE, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden güç alıyor. 16GB RAM 512GB depolama alanıyla gelen telefon, kutusundan Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 ile çıkıyor ve 7 büyük Android işletim sistemi güncellemesi alacak. Daha büyük ekranlara rağmen, Galaxy Z Fold 6 ile aynı kapasitede 4400 mAh batarya ile geliyor.

Samsung Galaxy Z Fold SE fiyatı ne kadar?

Samsung, Galaxy Z Fold Special Edition’ı 2038 dolar fiyat etiketiyle yalnızca Güney Kore’de satışa sunacak.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Special Edition teknik özellikleri

• Ana ekran: 8 inç, QXGA+, 20:18, Dynamic AMOLED 2x Infinity Flex

• Kapak ekranı: 6.5 inç, 21:9, Dynamic AMOLED 2x

• İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3 “For Galaxy”

• Bellek: 16 GB RAM

• Depolama: 512 GB

• Kamera: 200MP (birincil) + 12MP (ultra geniş) + 10MP telefoto (3x optik zoom)

• Ön kamera: 4MP (iç), 10MP (dış)

• Batarya: 4.400 mAh, 25W hızlı kablolu şarj, 15W hızlı kablosuz şarj, 4.5W ters kablosuz şarj

• Bağlantı: Bluetooth 5.3, WiFi 7, NFC, 5G, GPS, USB 3.2 Type-C

• İşletim sistemi: Android 14, One UI 6.1.1

• Renk: Siyah (Black Shadow)

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-fold-special-edition-launch-specifications-features/

• Insanlari kandirma olayina Samsung da basladi. 15 yildir Samsung kullanıyorum. Ama eskiden tek tip telefon cikardi, önce normal, plus ultra diyerek 3 degisik ozelliklerde telefon cikarmaya başladılar sonra FE (fan edion) diyerek ayrica ek bir model cikardilar simdide SE (speciaal edition) diyerek extra bir model çıkartıyorlar. Hepside baska baska fiyatlarda. Televizyon fiyatına telefon ne demek? Bu teknoloji aşırı hizli gidiyor. Cok ama cok gereksiz. Het sene bir model çıkartmak ayrıca cok ama cok gereksiz. Her sene yeni model ve her modelin kendine ait güncellemesi var, aurica sürüm güncellemesi var. Bizler resmen oyuncak olduk bunlarin elinde. Ben bir telefonu 3 yada 4 yil kullanıyorum. Hatta 5 yılı bulduğu da oldu. Tv foyatina telefon olmamalı. Ve ayrica teknoloji oldugu halde birde gıdım gıdım veriyorlar. Çinliler 6000 lik bataryayi koyuyor bunlar hala 4400 4500!! 200 mp kamera yıllar önce vardi, üretilmişti ama Samsung çok geç kullandı. Insanlari mutlu etmekten çok ne kadar çok para kazaniriz onun hesabindalar.
  • Çinliler e yetişebilmek için yeni model çıkarttı yine olmamış takoz gibi ve minicik pil.

• 8gen3 mu kaldı? 2000 küsur dolarlık telefona koyduğun işlemci 2 ay sonra çöp olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fold 6 alanlara güzel bir kazık çakmak işte böyle olsa gerek.

• David Attenborough kullanıcısına yanıt
    çöp niye oluyor illaki en iyisi olmak zorundami. gen 3 de gayet yeterli

• Pil kötü.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    O fiyatı istiyorsan en iyisi olmak zorunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

en iyisi olmasi ile çöp olmasi farkli şeyler.

• Çöp oğlu çöp çinlilerin katlanabilşr cihazlarına rakip bile olamaz. Artık bu fiyatlara Meta Orion gibi şeyler çıkması gerekirken yok katlanabilir yok rulo yapılabilir yok zıkkım olabilir cihazlar çıkıyor. Orion gibi aletler yaygınlaşana kadar 15PM ile devam…

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara katlanabilirdir rulodur bilmem nedir gibi inovatif konuşurken iphone kullandığını okudum :)))

• Tablet şeklinde cihaz yaparsin 4400amh koyarsin hem 2000$ yaparsin.Ulan samsung sana diyecek cok söz var ama neysee kendini eglendir bakalim keriz cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefona bu fiyat çok. Fold 6 dan tek farkı inceliği. Fiyatı kalınlaştırmışlar. Huawei mate xt 3e katlayarak güzel inovasyon yapmıştı. Oda 2000 bin dolar. Huawei nin 3e katlanan telefonuyla karşılaştırıldığında bunun en fazla ederi 1500 dolar olmalıydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • termomuk kullanıcısına yanıt
    Bende kullanıyorum beğenmiyorsan (alamıyorsun) çok konuşma iphone kullanıyoruz diye sizi eleştirmeyecek değiliz

• çok bilmek kullanıcısına yanıt
    Tamam abi. Umarım benim de sizin kadar çok param olur :((

• WiFi 7 koymaları çok büyük nezaket olmuş. 🤣

Peki ekranı inceltirken neyi eksilttiklerini söylediler mi? Ekranın kalem desteği var mı hâlâ?

Fold 6'ya koyacakları özellikleri bekletip anormal bir modelmiş gibi vermeleri boş oldu...

• ellestirmen kullanıcısına yanıt

Ekranlar ideal boyuta gelmiş, özellikle de dış ekran.

• Insanlari kandirma olayina Samsung da basladi. 15 yildir Samsung kullanıyorum. Ama eskiden tek tip telefon cikardi, önce normal, plus ultra diyerek 3 degisik ozelliklerde telefon cikarmaya başladılar sonra FE (fan edion) diyerek ayrica ek bir model cikardilar simdide SE (speciaal edition) diyerek extra bir model çıkartıyorlar. Hepside baska baska fiyatlarda. Televizyon fiyatına telefon ne demek? Bu teknoloji aşırı hizli gidiyor. Cok ama cok gereksiz. Het sene bir model çıkartmak ayrıca cok ama cok gereksiz. Her sene yeni model ve her modelin kendine ait güncellemesi var, aurica sürüm güncellemesi var. Bizler resmen oyuncak olduk bunlarin elinde. Ben bir telefonu 3 yada 4 yil kullanıyorum. Hatta 5 yılı bulduğu da oldu. Tv foyatina telefon olmamalı. Ve ayrica teknoloji oldugu halde birde gıdım gıdım veriyorlar. Çinliler 6000 lik bataryayi koyuyor bunlar hala 4400 4500!! 200 mp kamera yıllar önce vardi, üretilmişti ama Samsung çok geç kullandı. Insanlari mutlu etmekten çok ne kadar çok para kazaniriz onun hesabindalar.

• termomuk kullanıcısına yanıt

iPhone a inovatif demedim ki? Dediysem buyur sun kanıtlarıyla beraber. Aynı zamanda S23 Ultra da kullanıyorum yanında normal düz telefon varken su geçirmez olmayan bir ton mekanizmaya sahip olan ekranı bozulabilen (bir ton şikayet var bu konuda) neden cihaz alayım ki iş ve kişisel telefon olarak 15PM ve S23U yu kullanmaya devam edeceğim 2030 a kadar 5 yıl çok rahat gidecek cihazlar bunlar. Artık telefonlarda eskisi kadar inovasyon yok o yüzden daha hızlı gelişen ekran teknolojileri üzerinden yalandan inovasyon yapmaya başladılar olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 25 Ekim 2024; 14:28:56 >
    Elite koysaydı bari , 200 dolar işlemcisi sadece ama 2000 dolar fiyat biçiyorsan da koyarsın bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.