|
Bildirim
çöp niye oluyor illaki en iyisi olmak zorundami. gen 3 de gayet yeterli
|
Bu fiyatlara katlanabilirdir rulodur bilmem nedir gibi inovatif konuşurken iphone kullandığını okudum :)))
|
en iyisi olmasi ile çöp olmasi farkli şeyler. |
Çinliler e yetişebilmek için yeni model çıkarttı yine olmamış takoz gibi ve minicik pil.
|
8gen3 mu kaldı? 2000 küsur dolarlık telefona koyduğun işlemci 2 ay sonra çöp olacak.
|
Insanlari kandirma olayina Samsung da basladi. 15 yildir Samsung kullanıyorum. Ama eskiden tek tip telefon cikardi, önce normal, plus ultra diyerek 3 degisik ozelliklerde telefon cikarmaya başladılar sonra FE (fan edion) diyerek ayrica ek bir model cikardilar simdide SE (speciaal edition) diyerek extra bir model çıkartıyorlar. Hepside baska baska fiyatlarda. Televizyon fiyatına telefon ne demek? Bu teknoloji aşırı hizli gidiyor. Cok ama cok gereksiz. Het sene bir model çıkartmak ayrıca cok ama cok gereksiz. Her sene yeni model ve her modelin kendine ait güncellemesi var, aurica sürüm güncellemesi var. Bizler resmen oyuncak olduk bunlarin elinde. Ben bir telefonu 3 yada 4 yil kullanıyorum. Hatta 5 yılı bulduğu da oldu. Tv foyatina telefon olmamalı. Ve ayrica teknoloji oldugu halde birde gıdım gıdım veriyorlar. Çinliler 6000 lik bataryayi koyuyor bunlar hala 4400 4500!! 200 mp kamera yıllar önce vardi, üretilmişti ama Samsung çok geç kullandı. Insanlari mutlu etmekten çok ne kadar çok para kazaniriz onun hesabindalar.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
en iyisi olmasi ile çöp olmasi farkli şeyler. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekranlar ideal boyuta gelmiş, özellikle de dış ekran. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iPhone a inovatif demedim ki? Dediysem buyur sun kanıtlarıyla beraber. Aynı zamanda S23 Ultra da kullanıyorum yanında normal düz telefon varken su geçirmez olmayan bir ton mekanizmaya sahip olan ekranı bozulabilen (bir ton şikayet var bu konuda) neden cihaz alayım ki iş ve kişisel telefon olarak 15PM ve S23U yu kullanmaya devam edeceğim 2030 a kadar 5 yıl çok rahat gidecek cihazlar bunlar. Artık telefonlarda eskisi kadar inovasyon yok o yüzden daha hızlı gelişen ekran teknolojileri üzerinden yalandan inovasyon yapmaya başladılar olay bu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 25 Ekim 2024; 14:28:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |