|
Bildirim
Merhabalar,
eğer cevap, videolu ya da yazılı incelemenin içerisinde zaten mevcutsa, siz daha soruyu sormadan cevaplanmışsa tekrar cevap vermiyorum çünkü zaten yanıt karşınızda. Bu arada, biz ürün tanıtmıyoruz, ürünü "inceliyoruz", arada çok çok keskin bir çizgi var, cevabı kaçırdığınız gibi bu çok önemli detayı da kaçırmışsınız. "...CS:GO'da ses önemli değil..." demişsiniz, anladığım kadarıyla rekabetçi oyunlardan veyahut o ruhtan biraz uzaksınız, "ses kasma" tabirinin doğduğu oyun bile diyebiliriz CS için. Eğer kulaklık hakkında şöyle bir yorum geçiyorsa (hem videolu hem de yazılı halde); "Rakiplerin ayak seslerini, geldikleri yönü duymamız, tabiri caizse ses kasmamız gerekiyor ki Alpha X’te nerede ne oluyor, kapışma hangi yönde, ne taraftan mermi sıkılıyor, sadece sağ sol değil, sağ yukarı, sol aşağı gibi köşelerden de net bir şekilde olup biteni duyabildim, yön hissiyatı gayet kuvvetli, çatışmanın hangi mesafede gerçekleştiğinin ayrımı da başarılı." "Çevresel sesi yine gayet iyi, arkadan usul usul yaklaşmaya çalışanları duyuyorsunuz." (Bir kulaklık bir oyunda çevresel ses anlamında gayet başarılıysa bir diğerinde çakılması, başarısız olması söz konusu değil) ...ve bu anlatımlara, aslında sorunuzun cevaplarına rağmen yine aynı soru sorulunca açıkçası 'ikinci defa' cevaplayasım gelmiyor, kusuruma bakmayın; ben sorularınızı incelediğim ürün üzerinde günlerce çalışarak çoktan cevaplamışım. Okuma-anlama anlamında ben size bir şey katamam, içeriklerimi anlamıyorsanız gerçekten üzgünüm ama sizin için elimden bir şey gelmez. |
cafemde kullanıyorum müşterilerim memnun ses kasmada sorunu yok hala sağlam bide en önemlisi alacak olanlara tavsiye ederim ürünü dışarıdan hiç ses almıyor cafede tek sıkıntımız o sürekli bağırıyolar :)
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 2 Ağustos 2018; 23:30:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|