Şimdi Ara

200TL'lik Oyun Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar yenı acıcagım youtube oyun kanalı ıcın pc toplamak ıstıyorum oyun pc'si olucak ayrıyetten oyun oynarken kayıt alıcam bu yuzme kasma donma ısınma gıbı sorunların olmaması lazım geleceği dönük bir sistem lazım arkadaşlar 2000tl lik bir sistem toplucam sadece kasa toplıcam önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JiTeMMiT -- 10 Aralık 2015; 15:11:27 >

• up +
  • up ++
  • 2000TL'ye oyun oynayacak sistem toplarsın ama eğer stream (yani internet'ten yayın) yapmak istiyorsan, kesenin ağzını daha çok açman gerekir. Sadece bilgisayarının değil internet hızının da çok iyi olması gerekir.
  • JiTeMMiT J kullanıcısına yanıt
    en azından r9 380 4gb ve i5 4460 veya i5 6400 olması gerekir. buda 2400 2500 civarı tutar. tabi oynayacağın oyun minecraft cs go filansa 2000tl yeter
  • Sadece Oyun oynucam yayın felan yapmıcam oyun oynarken vıdeo cekıp youtube da paylasıcam bu kadar .

güncel oyunları oynucam arkadaşlar call of duty black ops 3 , gta 5 , vs tarzda yeni cıkan oyunlar tabi yanında gecmıs oyunlarda oynucam 2000 max 200tl attırabılırım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen .
  •  200TL'lik Oyun Sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eels

200TL'lik Oyun Sistemi

hocam ekran kartı bıraz dusuk degılmı acaba 128 bit guncel oyunları kaldırırmı sızce ?
  • JiTeMMiT J kullanıcısına yanıt
    Hocam butçeniz için en iyi sistemi onermeye çalıştım. İnternette performans videolarına bakın araştırıp karar verin bite bakarakalmayın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o sistemi bugün mu topladiniz sinerjiden çünkü islemci falan ayni fiyat yazmiyor bende 100 tl daha fazla yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.