Bildirim
200tl yardım
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
200 mü 2000 mi?? -
2000 kardeşim -
-
amdyi neden önermıyosun hocam -
intel amd den daha performanslı daha az enerji tüketiyor ve daha az ısınıyor i3 ile 6300 arasındaki fark gözle görülemeyecek kadar az
ayrıca amdlerde fps drop olayı daha fazla yaşanır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadPiggie -- 29 Ağustos 2015; 1:32:19 > -
ama intel daha pahalı hocam :D i3 intel 500lerde fx6300 380tl -
ortalama bir soğutucu eklediğinde 6300 ın fiyatıda 500 e dayanır -
ozaman i3 4160lı topluyorum hocam ekran kartı olarak en iyi alternatifi yazabilirmisiniz -
-
gtx 960 daha iyi bir alternatif olur -
OClı bir kart alsam daha iyi olmazmı -
i3 4160 oc yapılmadığı için gereksiz olur -
-
zaten tercihim z3 olucak birde gtx 960in çok modeli var hangısını tercih edeyim 4 yıl götürmesi lazım sistemin beni hocam bilginiz varsa -
960 yada r9 380 alabilirisn modelinin pek önemi yok bütçene uygun olanını alırsın ikiside uzun süre götürecektir ama süreyi sizin kullanımınız ve çıkan oyunların gereksinimleri de baya etkileyecektir o yüzden şu kadar yıl götürür gibi kesin bişey söyleyemem 10 yıl da olabilir 2 yılda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadPiggie -- 29 Ağustos 2015; 9:47:50 > -
Bütçe 2000 mi? Elinde hdd falan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 29 Ağustos 2015; 20:21:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X