Selamlar. Genelde film izlemek için alıyorum fakat bunun yanında elbette oyun ve müzik içinde kullanıcam. İki ürün arasında kaldım. Logitech z-523 ve z-506. Birisi 2.1 ve 360derece ses, diğeri 5.1 ve surround özelliği var. Yaklaşık bir haftadır araştırıyorum ama karar veremedim. Yaklaşık 3 saat sonra z-523 alacağım fakat kararımı da değiştirebilirim. Bu zamana kadar hiç ses sistemi kullanmadıgım için öncelikli tercihim ses kalitesi daha sonra da bas geliyor. Sizce fikrimi değiştirip z-506 mı almalıyım? Teşekkürler yardımınız için.
ilk kriterin müzik olsun deseydin Creative gigaworks T3 dicektim sana,özellikle trance müziklerde dehşet beah.Şimdi öncelik film olduğu için iş değişti,LOGITECH Z623 2.1 THX SPEAKER bir bak istersen.Ben denemedim ama araştırmalarıma dayanarak söylüyorum.
Bence 5.1 sistemlere yönelmelisin cevresel ses açısından 2.1 bakma
Ben Z506 kullandım,kriterin arasında bass yoksa,alabilirsin.Ses kalitesi güzeldir,fakat bass kalitesi iyi değildir,ses bası herzaman örtüyor.
Dediğim gibi kriterin ses ise ve çevresel ses ise Z506 yeterli gelir,bass kalitesi düşüktür.
Diğer ürünü sadece teknomarketlerde denediğim için birşey diyemeyeceğim.
Kriterin filmmiş şimdi gördüm,filmde Z506 çok başarılı buna emin olabilirsin.Filmde basıda kaliteli.O sistem zaten daha çok film için üretilmiş.
önerileriniz için teşekkürler kafam iyice karıştı :) almışken biraz daha bütçeyi zorlayıp z623 mü alsam acaba? bi kac test izledim ve baya iyi gibi duruyor :)