< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
200TL Ye kadar termal macun önerisi
-
-
mx-4 çok satıyor ama 2019 2020 diyor sahte mi hangisi iyi sıkıntı yani. cooler masterin regular değil iyisi var pahalı, ben eskiden hep onu kullanırdım mastergel olanı. thermal grizzly kullandım ben ama onun da mı iyisi vardı o da mı sahte olabilir ben Ali'den getirtmiştim bir bakayım.
12.5w diyor. biraz bütçe üzeri ama akmaz kokmaz sahtesi de olmaz bunun 13.4w bende iki tane var kullandım mı kullanmadım mı hatırlamıyorum. mx5 kullanmıştım kurumuştu hemen ama ona rağmen mx4'ten farkı yoktu. mx6 çıktı bir de ona da bakabilirsin.
https://www.hepsiburada.com/halnziye-p13-13-4-w-m-k-2-5-gr-termal-macun-pm-HBC00000026OA
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...Arctic MX-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 2gr (AR-ACTCP00079A) | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-6-en-yuksek-performansli-termal-macun-2gr-ar-actcp00079a.html
-
-
Termal macunu seçerken nerede, hangi işlemcide ve nasıl bir soğutucu ile kullanacağınız da önemli. Pump-out denen bir olay var ve zamanla (birkaç gün veya hafta) soğutma yüzeyi ile işlemci yüzeyi arasından termal macun sızma yapabiliyor. Bu nedenle çok ısınan ve yüksek derecelere çıkan bir işlemciniz varsa ve hele de bunu çok kaliteli bir soğutma olmadan kullanıyorsanız bu pump-out çok önemli olabiliyor (misal: notebook soğutmaları).
Ben uzun uzun en son araştırmalarım sonucunda hem gerçek iletkenlik performansı hem de pump-out sorununun çok çok az olması nedeniyle Noctua NT-H2 aldım.
Kryonaut bu macundan daha başarılı ama pump-out konusunda ciddi problemli olduğunu gördüm onlarca kişide Reddit üzerinde. Arctic tarafında şu an halt yedikleri belli değil gibi bir hava var. Onca yıl MX4 ile ilerleyen firma ne olduğunu anlamadan MX6 çıkarttı birkaç senede ve kesinlikle üretim kalitesi tutmuyor.
-
Thermal Grizzly Kryonaut
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X