Şimdi Ara

200W şarjlı ilk akıllı telefon IQOO 10 Pro, 19 Temmuz'da çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200W şarjlı ilk akıllı telefon IQOO 10 Pro, 19 Temmuz'da çıkıyor

Görünüşe bakılırsa IQOO 10 Pro akıllı telefon, 200 watt'lık bir şarj cihazıyla donatılmış piyasadaki ilk cihaz olacak. Daha bu durum bir söylenti seviyesindeydi ancak şimdi şirketten de doğrulama geldi.

Ayrıca Bkz.Xiaomi, Leica kameralı Xiaomi 12S ve 12S Pro akıllı telefonlarını tanıttı

İki farklı versiyonla gelecek

Şirket, cihazın tasarımını ve çeşitli teknik detaylarını gösteren kısa bir video yayınladı. Tanıtımda IQOO 10 Pro'nun lansmanının 19 Temmuz'da yapılacağı da yer alıyor. Ancak sağ alt köşede, 200 watt'lık şarj desteği hakkında çok küçük puntolarla yazılmış bilgi de mevcut. IQOO'nun bu önemli veriyi neden bu kadar küçük bir şekilde gösterdiği ise muamma.

200W şarjlı ilk akıllı telefon IQOO 10 Pro, 19 Temmuz'da çıkıyor

BMW M-Serisi tarzında bir versiyon da dahil olmak üzere akıllı telefonun iki farklı versiyonla gelecek. Teknik özelliklerin geri kalanına gelince, cihaz 3K ekran ve modele göre iki yonga seti ile ilişkilendiriliyor: Dimensity 9000+ ve Snapdragon 8 Plus Gen 1. Bu arada modellerden sadece bir tanesinin 200 watt'lık bir şarj ile gelmesi bekleniyor. Diğeri ise 120 watt'lık bir şarjla yetinecek. Cihazın fiyatlandırması ise henüz belli değil.

• abi çok iyi lan 33w bile çok hızlıydı şuan 15w kullanıyorum 1 saatten uzun sürüyor bu herhalde 10dk bile sürmez mükemmel

• Nası yani en iyi en hızlı 20w ile apple ın şarjı değil miydi?. Apple nası en iyi olmayabilir bu haberde bi yanlışlık olması lazım. Ben bu telefona apple diye çok para verdim.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    9 saatte tam şarj olmayan benim j5 2016 bu haberi duyunca kapandı

• WereChaos W kullanıcısına yanıt
    Ahahahah

Çinli markalar sarj konusunda cidden aştılar kendilerini ama o konu haric her konuda gerideler xiaomi dunya 3.su ama yazilimi iğrenç

Bu hizli sarj olayinin apple ve Samsung'lara gelmesi lazim o zamana kadar cok da muhim degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Telefon dediğin sırf sarj mi? Git 3310 kullan 1 hafta gidiyor şarjı :D

Samsung kullanıyorum ama herkes bilir ki apple cihazlar her konuda 1 numara ekran kamera yazilim stabilite...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 dk da dolan bataryalar yakın

• "Daha bu durum bir söylenti seviyesindeydi ancak şimdi şirketten de doğrulama geldi"

Daha önce mi, daha evvel mi daha ney?

"BMW M-Serisi tarzında bir versiyon da dahil olmak üzere akıllı telefonun iki farklı versiyonla gelecek."

... akıllı telefonun ... gelecek? Nesne yüklem uyumu, falan bunlar önemli değil sanırım? Akıllı telefonun iki farklı versiyonla gelmesi bekleniyor falan olmasın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.