Bildirim
200ytl ye kadar sony veya nokia tavsiyeleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C89KHL61
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C89KHL61
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kg-300 tavsiye ederim -
w200i -
W200i derim -
w200i ye baktım gerçektende çocuk telefonu gibi bir havası var, ve lg kg 300 ü de düşünmem sony ve nokiadan şaşmıycam bu seçimde, samsung d900 almıştım ne teması değişio ne menüsü simbian gibi değişiyor, sonynin artısı ses kalitesi, nokianın kolay menüsü, o bakımdan bunların ikisinden farklı bir telefon istemiyorum, bekliyorum tavsiyelerinizi..
2.el telefon fiyatlarını göz önünde bulundurun arkadaşlar.. -
2 nci el k750i al ozaman -
2. el k750i güzel seçim olacaktır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cooldown -- 27 Ekim 2007; 23:59:48 > -
evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 7 Kasım 2007; 16:45:28 > -
Eğer 2. el K750i almayı düşünüyorsan telefonu çok dikkatli bir şekilde kontrol etmelisin. (Joystick, objektif kapağı, deklanşör tuşu vs) -
0 ariosan nokia 6070 tawsiye ederim.. ama telden cok asiri bkelentin olmasin..radyo-vga kamera-bas konus vs.. bluetooth yok ;) -
Güzel bir tercih yapmışsınız k750 o fiyata alacağın en güzel ve en iyi telefon.Ama biraz daha çıkabilirsen(30-40 ytl) w810 almanı tavsiye ederim,ileride oluşabilecek orta tuş sorunundan dolayı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- ipro smart 2.4s
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telegramda video nasıl izlenir
- device health services nedir
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X