Şimdi Ara

200ytl'ye kadar USB'den yazilim atilabilen NEXT Modeli Tavsiye Edebilecekler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar yarina kadar max 200ytl'lik USB'den yazilim atilabilen NEXT Modeli almam gerekli. Bana neler tavsiye edersiniz?
    Simdiden cok tesekkurler

• 170 ytl ye kart ve usb girişli 2000 cx super plus alabilirsin...
    30-50 ytl daha eklersen modül girişli 2000 cıs super plus alabilirsin o da usb den yazılım atar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.HAWK

170 ytl ye kart ve usb girişli 2000 cx super plus alabilirsin...
    30-50 ytl daha eklersen modül girişli 2000 cıs super plus alabilirsin o da usb den yazılım atar..

cok tesekkurler:)
  • next almanı önermem 1.5 sene sonra yazılım problemi çıkar keyleri güncelleyemezsin eğer şifreli kanal diyosan humaxlar bu işi götürür usb istiyosan next olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: threextr

next almanı önermem 1.5 sene sonra yazılım problemi çıkar keyleri güncelleyemezsin eğer şifreli kanal diyosan humaxlar bu işi götürür usb istiyosan next olabilir

tesekkur ederim.

Ancak cihazi sokup bilgisaraya goturmek zor geliyor, ayrica taşınablir hd veya flashlara kayit yapabilmesi de onemli oldugundan nextin cis 2000 super plus usb modelinin aldim.

Henuz kullanim kitapcigina bakamadim ama onceki kablo tv yayinina gore goruntu muhtesem.
  • bence çok iyi bir seçim yapmışsınız. Ben de aynı cihazdan almak istiyorum.
    Güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: threextr

next almanı önermem 1.5 sene sonra yazılım problemi çıkar keyleri güncelleyemezsin eğer şifreli kanal diyosan humaxlar bu işi götürür usb istiyosan next olabilir

2004te next 2000 ye plus uydu alıcısı aldım..hala yazılım cıkıyorççve 4yıldır tps grubunu izliyorum..
    next firması 2000 serisinde yazılım sorunu cıkartmaz..
  • markayı fılan es gec ılk olarak next alanda aaaaa be dıger cıhazlardan daha ıyı hızlmet alıyorum dıyen yok gecsın herkes onu

http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=223

al burada dreambox var bu cıhaz hakkında yazıları ınce forumdan aklına geldıgınden daha ıyı kullanacaksındır cıhazı emın ol ,

ne yanı o kadar reklamı var dıye ıllakı next demek yanlıs olur USB den yazılımdan bahsedıyorsun ala sana bu cıhazda eternmetten yapıyor tum ıslemlerını gıt evındekı cıhazını dukkanından kontrol et yazılımını at !!

herseyın yfazlası var bence bos cıhazlar ıle ugrasıp kendınızı yormayın bırazcık arastırın !!

bazıları reklam yapıyorum sanıyor ben sadece taraflı bır fırmadan alısverıs yaptım ve memnunıyetımı sızlerlede paylasıyorum ıstersen next ın tyum modellerı ama gereksız http://www.karabalikelektronik.com/catinfo.asp?cid=26

dedıgımı yap mınnettar kalacaksın

• Tekrar Merhaba,

Daha once hic uydu alicisi kullanmayan birisi olarak 2000cis super plus'imiza usb den yazlim ve key girmek istiyorum ama flash disk'i usb girisine taktiktan sonra ne yapmaliyim?

Dun softcam yazilimini flas'a koyup reciver'a taktim hic bir sey olmadi

Nasil yapiliyor bu sifre ve yazilim guncellemeler bilgi verebilirmisiniz biraz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.