Şimdi Ara

2010-2011 MVPsi Sizce Kim Olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

@YgT fight club havasi yasattiniz iki dk'da surda yaa..

Siz bir de yuzumdeki morluklari gorseniz...

Haftada 3 kere toplaniyoruz. Sizide bekleriz.

first rule of the fight club is: do not talk about "fight club" .

Fight Club'i sizlere ulastirabilmek icin o kadar ugrastik. Birak da konusalim yani.

• LeBron olur büyük ihtimalle ama listede Amare'yi unutmuşsun sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Russell

LeBron olur büyük ihtimalle ama listede Amare'yi unutmuşsun sanki.

9-10 diye gitseydim o zaman Amare'yi de koyardim ama Knicks'in durumu yuzunden Amare'nin MVPlik sansi yok gibi bir sey su an. O yuzden ilk 8de yer vermedim ona.
  • gönlümdeki isim derrick rose ama ödülü muhtemelen lebrona vereceklerdir.
  • Bana göre LeBron'un önündeki engel 3. kez verilir mi bu ödül ?
    Bence LeBron Rose'dan daha çok hakkediyor.Şöyle düşünürsek yeni bir takım, yanında Bosh ve Wade varken bu istatistikler. Gerçekten Le Bron James hakkediyor bence.EFF dede rose a attıgı fark büyük.
    Umarım hakkeden alır.Bende Rose u severim fakat Lebron olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

Bana göre LeBron'un önündeki engel 3. kez verilir mi bu ödül ?
    Bence LeBron Rose'dan daha çok hakkediyor.Şöyle düşünürsek yeni bir takım, yanında Bosh ve Wade varken bu istatistikler. Gerçekten Le Bron James hakkediyor bence.EFF dede rose a attıgı fark büyük.
    Umarım hakkeden alır.Bende Rose u severim fakat Lebron olmalı.

LeBron bu istatistiklerle Cleveland'da ya da baska bir takimda oynasaydi o zaman kesinlikle MVP olur derdim ama su an yaninda neredeyse onun kadar iyi istatistiklere sahip Wade var. Su an attiklari sayilara baktigimiz zaman Lebron Wade'den 2 mac fazla oynamis ve 101 sayi fazla atmis. Yani sayi olarak arada o kadar buyuk bir fark yok.

LeBron daha kesin olarak Miami'nin 1 numarasi haline gelmedi. Miami'yi her ne kadar daha cok o tasiyor gibi gozuksede Wade'in de Lebron kadar ve Lebron'dan daha fazla sayi attigi bir suru mac oldu. Istatistik olarak Lebron ile Wade arasinda bu kadar az fark varken sadece Lebron'u MVP yaparlarsa Wade'e haksizlik olur. Sonucta Wade'de bu ligin en iyi 3 oyuncusundan biri ve Miami'nin Lebron ile birlikte en onemli parcasi.

Obur tarafda Durant ile Rose'a baktigimiz zaman ikiside takimlarindaki diger oyunculara istatistik olarak hissedilir derecede fark atmis durumdalar. Her ne kadar Durant su an MVP yarisinda gerilerde olsa da OKC'nin ligi bitiris yerine gore MVPlik yarisinda yeniden yerini alabilir.

Ayrica Lebron su an Amerika'nin tum sporlar genelinde en sevilmeyen sporcusu durumundayken Lebron'un MVP olma sansini iyice azalmis olarak goruyorum. Gazetecilerin oylariyla seciliyor sonucta MVP..

• boşuna tahmin kasmaya gerek yok, yine kafalarında kim varsa onu seçecekler..

derrick rose hakikaten önemli iş yapıyor.. kendini çok geliştirdi.. ilk 2 senesinde 16'şar 3lük atarken bu sene şimdiden 81 3lük attı.. fena da atmıyor.. zaten bu kadar öldürücü penetresi olan birinin çok yüzdeli atmasına gerek yok, tehdit oluştursun yeter.. chicago'nun durumunu düşününce rose MVP olmayı sonuna kadar hakediyor..

bir diğer aday da back2back MVP lebron.. yanındaki wade ve bosh'a rağmen rakamları hala çok üst seviyede.. oyununda bi gerileme olmadı zaten.. üstüne takımı doğu 1.si şu anda.. rose ve lebron en çok hakeden isimler bence.. senenin kalanında başka birisi çok üst seviye işler ypmazsa bu ikiliden biri kazanmalı
  • kim olur bilmek kolay değil ancak LeBron un daha çok hak ettiğini düşünüyorum...
  • Bu arada Heat ile ilgili ilginc bir bilgi.. Sezon basladigindan beri Lebron ve Wade'in beraber oynadigi toplam maclarin 25inde Wade Lebron'dan daha fazla sayi atarken 22 kere de Lebron Wade'den daha fazla sayi atmis.

Yine sezon basindan beri ikisinin beraber oynadiklari maclarin 20 tanesinde Wade Lebron'dan 5+ sayi atmis. 15 macda ise Lebron Wade'den 5+ sayi atmis.

Ayni zamanda Wade Lebron'dan daha az top kullanmis ve daha yuzdeli atmis.

Ayrica Lebron'un Wade ve Bosh ile beraber oynamasina ragmen yine de iyi istatistikler tutturmasi Wade icinde soylenebilir. Wade'de Lebron ve Bosh ile beraber oynamasina ragmen Lebron kadar istatistik tutturmus durumda.

Bu demek degil ki Lebron Wade'den kotu oyuncu. Lebron su an ligin en komplike oyuncusu. Ancak eski MVPlere baktigimiz zaman her biri takimindaki diger oyunculara hissedilir bir sekilde ustunluk kurmus oyunculardi. Su an bu durumda sadece Lebron'u MVP secmek Wade'e haksizlik olur. MVP Heat'den birine gidecekse bu CO-MVP seklinde olmalidir. Sonucta Heat'in basarisini tek basina Lebron'a baglamak yanlis olur.

Bugun Heat-Celtics macinin basinda Jeff Van Gundy Lebron'un Heat'e yaptigi katkinin Rose ve Howard'in kendi takimlarina yaptiklari katkinin yaninda daha az kaldigindan bahsetti. Hatta Rose olmadan Chicago'nun Lottery takimi olacagini bile soyledi. Simdi Chicago'ya baktigimiz zaman soyledikleri de dogru. Boozer ve Deng'in oynadigi maclarda bile Rose kenara geldigi zaman takim ofansif olarak yavasliyor.

Son olarak Derrick Rose'un MVP adayi olmasinin sebebi takimdaki tek tabanca olmasi degil. Baktigimiz zaman Miami'nin 3lusu (Lebron+Wade+Bosh) mac basina 69.6 sayi ile oynarken Chicago'nun uclusu (Rose+Boozer+Deng) mac basina 61.7 sayi ile oynuyor. Bir de bu uclunun ustune mac basina neredeyse 15 sayi ile oynayan Noah'i ekledigimiz zaman Rose'un tek tabanca olmadigini goruyoruz. Hatta Chicago'da sayi atacak oyuncu sayisi Miami'deki oyuncu sayisina gore daha fazla. Kisaca Rose'un MVPligin en buyuk adayi olmasinin sebebi Chicago'yu tek basina oynatmasidir. O olmadigi zaman Chicago direk 3-4 level asagi dusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 13 Şubat 2011; 21:29:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

@YgT fight club havasi yasattiniz iki dk'da surda yaa..

Çok güldüm ya.Harbiden öyle oldu, ne oluyor diye bakıp duruyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsanity703

Kobe'nin performansı düşüşte gibi gözüksede, maç başına o listedeki adamlardan 3-6 dakika civarı daha az süre alıyor.

ama aynı zamanda durant ve rose'dan sonra en çok top kullanan (yarım top farkla) 3. , en düşük saha içi yüzdesine sahip 8.(son sıra yani) oyuncu olarak yer alıyor o listede. bakmadım ama eff konusunda da o 8linin sonlarında olacaktır muhtemelen. yani kobe'nin bu sezonki performansı düşüşte olmasa da mvp ihtimali çok zayıf..

bu arada chris paul'ün rakamları inanılmaz etkileyici, kullandığı top sayısının azlığı buna göre muhteşem yüzdeleri, top kaybetmemeleri falan. müthiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
    gönlümdeki isim derrick rose ama ödülü muhtemelen lebrona vereceklerdir.

bencede fakat belki wade de dahil olabilir co mvp durumu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

gönlümdeki isim derrick rose ama ödülü muhtemelen lebrona vereceklerdir.

bende aynen katılıyorum.Derrick rose çok geliştirdi kendini ve takımınıda çok iyi taşıyo bence.favorim herzaman kobedir tabi ama o biraz bu olayları aştı artık bu senede şampiyonluk daha yaşamak için uğraşcak nba finallerinde mvp olur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaffoo -- 20 Şubat 2011; 22:53:38 >
  • Benim adayım Rose daha doğrusu gönlümün adayı. LeBron'un alacağını sanmıyorum. Bence Durant ve Rose arasında olur ve playoffta takımı 1-2 tur elenmeyen alır. İlk turda vs. elenen olursa vermezler onun oyuncusuna.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.